Malé dorty Praha/Praha západ

10.8.22 18:51

Malé dorty Praha/Praha západ

Ahoj holky,

nevíte prosím o někom kdo by mi upekl/nebo rovnou cukrarnu kde bych mohla koupit nějaký menší narozeninový dort? Ideálně pro 2 lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32232
10.8.22 18:55

Nejsem z Prahy, ale viděla jsem krásné dorty, i malé, v nákupákách, kde je cukrárna Světozor…najdeš to i na netu ovocnysvetozor.cz…mají dortíky i pro jednoho ;)..a jsou i dobré, vyzkoušeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.22 19:08

@Monchichik děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
10.8.22 19:10

V každé cukrárně ti vyrobí na zakázku, přesně si řekneš velikost. :nevim: Dneska ti i řeknou kalorie. :lol: Takže přijdete, řeknete co byste si tak představovali, třeba „chceme dortík pro 2 ve stylu Harlekýn/Florida/Mascarpone“ a obden to máte hotové. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
10.8.22 19:16

@Simona_blond nevim odkud presne jsi, ale treba v černosicich maji cukrarnu Hajek hajková…pak treba ten ovocny svetozor je v Řepích na Plzeňský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.8.22 19:40

Kdyby náhodou, dělám taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.22 20:06

@Carolin14 krása :potlesk: :srdce: a byla bys ochotná udělat tedy i nějaký menší? Pro dva lidi? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.8.22 20:18

Nejmenší formu mám 16tku🙂 kdyžtak na ig dortyodkarol mi napište a zkusíme něco vymyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20639
28.3.23 23:09

Ahoj, napsala sem na hodně cukráren, ale zatím neúspěšně paní co nám hodně let dorty, cukroví pekla už nepeče, potřebovala bych pro syna, až na srpen, dort ve tvaru motoru z auta, asi z marcipánu či z krému, ale to asi lehké nebude, je totální blázen do aut nebo přístrojovku -pár budíků, volant aj všude mi říkají na jedlý papír foto..zatím jen sbírám informace a kolik by to cca stálo, dort cca pro 12 osob Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová