Malvík smazal můj dotaz na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
11.9.11 16:08

Ale Malvík se prezentuje tím, že má na netu zboží levnější cca o 10% a ne o 100%, proto to ona řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
11.9.11 17:28

Tak mě naopak to nepřijde jako menší riziko internetový obchod, když tam můžu všechno do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Takže to pak musí někde skladovat, případně vracet výrobci nebo dodavateli, mají s tím pak víc práce.

Pochopím větší rozdíl v ceně u věcí, které opravdu skladem nedrží, ale zrovna věci, které mají na prodejně, tak je pro ně levnější přímý prodej, u internetové objednávky bývá poštovné nad určitou částku zdarma, což znamená, že ho hradí prodejce, takže má naopak náklady navíc a i víc práce s balením a odvozem na poštu. Proti tomu stejnou věc na krámě jenom namarkují na kase a mají hotovo. Takže 100 % navíc je fakt trošku mimo a navíc jsou i lidi, kteří internet prostě nemají a mě teda nepřijde fér na nich vydělávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.9.11 20:47

tak bez ohledu na to, jak vyhoidne ci nevyhodne je mit internetovy obchod (ackoly temer bez vyjimky levnejsi jsou), myslim, ze je to vec prodejce, jak si co oceni. nemotejme do toho etiku.

jestli se ovsem prezentuje, ze ma internetove ceny jen o 10% a ono to je 100, potom je na miste to nekde rozmaznout, to zase jo. Lziva reklama uz neeticka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.9.11 11:13
ynax píše:
citace:
„Ještě mě napadlo, jestli ty boty nechceš na té prodejně vrátit, vrátí ti peníze a můžeš si je objednat na netu :-)

vrátit boty nemůže, koupila je v kamenném obchodě. zboží se vracet může pouze při koupi přes internet

Příspěvek upraven 10.09.11 v 22:50

To je pěkná hloupost zboží můžes ve většině případů vrátit do 30-ti dnů bez udání důvudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
14.9.11 09:01

Petjusko: hloupost to rozhodně není - trochu nepřesné, ale nepřesně to píšeš i Ty.

Na vrácení zboží, které koupíš v kamenném obchodě, není ze zákona žádný nárok. U kamenných obchodů, kde sis zboží mohla prohlédnout a vyzkoušet, záleží čistě jen na prodávajícím, jestli Ti takovou možnost dobrovolně a nad rámec zákona poskytne. Není to jeho povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová