Mám 25 měsíční holčičku a v noci se budí na pití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
9.1.19 13:30

já myslím,že to jedno jestli píšu 25 měsicu nebo 2 roky.To asi není tak důležité né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.1.19 14:43
@Leonka Pac píše:
Ahoj maminkyk moje dcera neustále se budí na pití 2 až 3 za noc pije čaj a to celou flašku. Tak že, většinou do rána je celá mokrá. Nechci jí nechat řvat neboť spí se starší dcerou v pokojíčku a ta chodí už do školy. Nevím jak jí odnaučit tolik pít v noci. Starší dcera je praví opak ta zas nikdy moc nepila.Je fakt, že moc jídlu večer neda. Zkoušela jsem všechno možné a pije furt.

Ja piju do tet a je mi 32 jsem schopna stahnout i 1,5 za noc.. podotykam behem spanku. Nebudim se.. zadny zdravotni problem nemam a ani nikdy jsem nemela.. tak ji tu flasku nechte v postylce a at si pije jak chce, vubec bych to neresila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
9.1.19 17:04

Dala bych max polknout trochu vody. Proč čaj a ještě slazený?
Taky můžeš dávat do lahve míň pití, snižovat dávku. Když jsem odstavovala mladší od kojení, byl chvíli řev, ale starší to nevzbudilo, pomůže, když pomůže tatínek. Oni to rychle pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.1.19 15:35

asi mate pravdu nechám to osudu.A vás i obdivuji já pit v noci tolik tak jsem furt na záchoďe. :D Je to co člověk nebo dítě každý jsme jiný.Teď jsem jí davala vodu a to už tak nepije. :lol: Tak uvidíme časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.1.19 15:50

občas tady taky čtu,že maminky pišou 26 měsícu 18měsícu atd.A nikdy jsem se nad tím nepřímýšlela proč nepíší 2 roky nebo 1,5 roku.Nebo,že by to mohlo někomu vadit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.19 10:38

jasný když se nezeptáte tak nevíte to chápu. :D Já zrovna takovou věc neřeším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí