Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sabina123amy píše:
Holky, tak já prozradím svou identitu. Strašně se stydím, že to nezvládám
Dyť je to hrozná situace. Bude zase dobře
hele já malýho do roka nikam nebrala, ani na plavání, když jsem tu četla, že je z toho třeba zánět ucha ani do dětských koutků, já mám z tohohle hrůzu, když to dítě nemluví, neřekne ![]()
@Bubla Bůčková moc děkuji. My právě nikam nechodíme a už je v nemocnici podruhé.. ![]()
Nevím, co dělám špatně.. Ještě jak je zákaz návštěv, tak je to horší..
@Sabina123amy ahoj, a zabrala už ta nová antibiotika? Drzim palce, znám tu bezmoc kvůli dětské nemoci ![]()
@chuanita Ahoj, o malilinkatej chloupek je to lepší, ale i tak je to vážné.
@Sabina123amy aspoň o to malinko… Ještě jednou držím palce.
bude to dobré, jste v péči a je o něj postaráno. Hlavne si nic nevyčítej.
@Sabina123amy píše:
Holky, tak já prozradím svou identitu. Strašně se stydím, že to nezvládám
Není se za co stydět. Proč taky, že máš strach o své miminko? To je přece úplně normální.
Držím palce ![]()
@Anna766 stydím se za to, že nedokážu být silná. Mám strach, že tu moji špatnou náladu můj maličký ze mě vycítí.. ![]()
Zde mám foto z pátku, když ještě nebyl na jip. V ručičce má kanylu, tu má zapevněnou dlahou a obvazanou, aby si to nevytáhl. Tím mu do žíly dávali antibiotika. ![]()
@vodolejka malinko ano, bílé krvinky v moči už nejsou, horečka ze 39,5° klesla na 38,5°. Ale to varlátko nateklo ještě více a je rudé, vařící a evidentně ho to hodně bolí. Kdybych to vše mohla nějak přenést na sebe, aby mu bylo dobře.. ![]()
@Sabina123amy píše:Nevyčítej si to. Když jsem byla se svým synem v nemocnici,byl na zákroku ve kterém ani nešlo o život,tak když ho odvezli na sál,já šla zvracet.Prostě nervy,strach.Jsme mámy,ale nejsme stroje .
@Anna766 stydím se za to, že nedokážu být silná. Mám strach, že tu moji špatnou náladu můj maličký ze mě vycítí..
@Sabina123amy píše:
Zde mám foto z pátku, když ještě nebyl na jip. V ručičce má kanylu, tu má zapevněnou dlahou a obvazanou, aby si to nevytáhl. Tím mu do žíly dávali antibiotika.
Je rozkošný ![]()
@Sabina123amy píše:
@vodolejka malinko ano, bílé krvinky v moči už nejsou, horečka ze 39,5° klesla na 38,5°. Ale to varlátko nateklo ještě více a je rudé, vařící a evidentně ho to hodně bolí. Kdybych to vše mohla nějak přenést na sebe, aby mu bylo dobře..
Tak snad uz bude jen lepe! Drzte se ![]()
@vodolejka moc děkuji… Moc me mrzí, že toto zažívá už podruhé.. ![]()
Vůbec to nechápu, starám se o něj jak nejlépe dokážu, dala bych za něj život a přece jen zažívá toto. ![]()
@Sabina123amy píše:
@vodolejka moc děkuji… Moc me mrzí, že toto zažívá už podruhé..
Vůbec to nechápu, starám se o něj jak nejlépe dokážu, dala bych za něj život a přece jen zažívá toto.
A doktori netusi duvod?
Ahoj Sabi, jak se broučkovi dnes daří? Kolem páté ráno, když jsem kojila, jsem si přečetla všechny příspěvky a od té doby na vás pořád myslím ![]()