Mám deprese kvůli nemocnému synovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
21.4.20 12:28

@vodolejka minule bylo podezření na meningoka, vyklubala se z toho 6.nemoc.
Nyní říkají zánět varlátka a nadvarlátka, torze varlátka to prý není, prý by varle už dávno odumřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.4.20 12:33

@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.4.20 12:34

@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.4.20 12:34

Vloženo 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.4.20 12:51
@Sabina123amy píše:
@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.

Tak to je super zpráva, antibiotika zabrala :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.4.20 13:28
@Sabina123amy píše:
@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.

To jsou dobré zprávy. Snad bude brzo po všem. Doktoři vědí co je s tím varlátkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.20 14:05
@Sabina123amy píše:

No to je skvělá zpráva! Už jen to, že teploty odchází, určitě znamená, že je vše na dobré cestě. Oba dva jste bojovníci. Věř mi, že i když ho to chudinku bolí, tak pro tebe jako pro mámu je to tisíckrát horší. Vzaly bychom na sebe všechnu bolest světa, jen aby jim nic nebylo, viď? :*

Pohlaď za mě miláčka a drž se, všechno bude dobré  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
21.4.20 18:39
@Sabina123amy píše:

No vidíš, ono to pomalu půjde. Hlavně klid a všechno se spraví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.20 18:58

Skvělá zpráva! Jak se chlapeček usmál, tak je mu líp. Bojovníček malý, posílám :kytka: pro miminko i maminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.4.20 09:18

Ahoj Sabi, tak jak to s miláčkem vypadá? Je to zase o kus lepší? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
23.4.20 22:00

@Katy91 Ahoj, teploty ustoupily. Jenže zjistilo se, že má zánět ledvin a močových cest a z očicka mu začal vytekat hnis. Vždy když se probudí nemůže rozlepit očičko.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.4.20 23:40
@Sabina123amy píše:
@Katy91 Ahoj, teploty ustoupily. Jenže zjistilo se, že má zánět ledvin a močových cest a z očicka mu začal vytekat hnis. Vždy když se probudí nemůže rozlepit očičko.. :(

Ježiš, to je mi líto, broučínek malinký, skáče z jednoho trápení do dalšího :(
Asi jste vyfasovali další antibiotika, viď… A jste v nemocnici nebo doma? Hrozně moc s tebou soucítím a držím pěsti, ať je maličkému brzy lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31008
23.4.20 23:50

@Sabina123amy :hug: :hug:, to bude dobry, chtela jsem napsat, ze nejhorsi zkusenost s nemoci jsem mela, kdyz mela nejmladsi dcera zanet ledvin. Docitam, a u vas to k tomu nakonec dospelo taky. Jen me zarazilo - dceri k tomu take tekl hnis z oci. Zajimave. Hele drz se, ja se z teto hnusne nemoci u ditete vzpamatovavala dlouho. My to nakonec resili ambulantne, protoze jsem mela doma jeste dve starsi deti a muze nepohybliveho cerstve po operaci. Ale byla bych snad radsi hospitalizovana, kdyby to byvalo slo, byly to hrozne nervy. Ale dali jsme to. Ty a malej to taky zvladnete :srdce:. Posilam mnoho sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.4.20 02:23

@Katy91 v nemocnici. Je na kapačkách. Mě dělali test na koronavirus a není to nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.4.20 02:24

@Hobitka Děkuji moc. Doufám, že až se z tohoto vyléčí, že se dlouho v nemocnici neukazeme. Od narození tam jsme skoro porad.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí