Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@vodolejka minule bylo podezření na meningoka, vyklubala se z toho 6.nemoc.
Nyní říkají zánět varlátka a nadvarlátka, torze varlátka to prý není, prý by varle už dávno odumřelo.
@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.
@Katy91 Ahoj, dnes když se vzbudil tak se na mě usmál. Je to bojovník. Varlátko má stále hodně oteklé a zarudlé a bolí ho to. Jinak teploty jsou skoro pryč.
@Sabina123amy píše:
Tak to je super zpráva, antibiotika zabrala
![]()
@Sabina123amy píše:
To jsou dobré zprávy. Snad bude brzo po všem. Doktoři vědí co je s tím varlátkem
@Sabina123amy píše:
No to je skvělá zpráva! Už jen to, že teploty odchází, určitě znamená, že je vše na dobré cestě. Oba dva jste bojovníci. Věř mi, že i když ho to chudinku bolí, tak pro tebe jako pro mámu je to tisíckrát horší. Vzaly bychom na sebe všechnu bolest světa, jen aby jim nic nebylo, viď? ![]()
Pohlaď za mě miláčka a drž se, všechno bude dobré ![]()
@Sabina123amy píše:
No vidíš, ono to pomalu půjde. Hlavně klid a všechno se spraví. ![]()
Skvělá zpráva! Jak se chlapeček usmál, tak je mu líp. Bojovníček malý, posílám
pro miminko i maminku
Ahoj Sabi, tak jak to s miláčkem vypadá? Je to zase o kus lepší? ![]()
@Katy91 Ahoj, teploty ustoupily. Jenže zjistilo se, že má zánět ledvin a močových cest a z očicka mu začal vytekat hnis. Vždy když se probudí nemůže rozlepit očičko.. ![]()
@Sabina123amy píše:
@Katy91 Ahoj, teploty ustoupily. Jenže zjistilo se, že má zánět ledvin a močových cest a z očicka mu začal vytekat hnis. Vždy když se probudí nemůže rozlepit očičko..
Ježiš, to je mi líto, broučínek malinký, skáče z jednoho trápení do dalšího ![]()
Asi jste vyfasovali další antibiotika, viď… A jste v nemocnici nebo doma? Hrozně moc s tebou soucítím a držím pěsti, ať je maličkému brzy lépe ![]()
@Sabina123amy
, to bude dobry, chtela jsem napsat, ze nejhorsi zkusenost s nemoci jsem mela, kdyz mela nejmladsi dcera zanet ledvin. Docitam, a u vas to k tomu nakonec dospelo taky. Jen me zarazilo - dceri k tomu take tekl hnis z oci. Zajimave. Hele drz se, ja se z teto hnusne nemoci u ditete vzpamatovavala dlouho. My to nakonec resili ambulantne, protoze jsem mela doma jeste dve starsi deti a muze nepohybliveho cerstve po operaci. Ale byla bych snad radsi hospitalizovana, kdyby to byvalo slo, byly to hrozne nervy. Ale dali jsme to. Ty a malej to taky zvladnete
. Posilam mnoho sil.
@Katy91 v nemocnici. Je na kapačkách. Mě dělali test na koronavirus a není to nic příjemného.
@Hobitka Děkuji moc. Doufám, že až se z tohoto vyléčí, že se dlouho v nemocnici neukazeme. Od narození tam jsme skoro porad.. ![]()