Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sabina123amy píše:
@Katy91 v nemocnici. Je na kapačkách. Mě dělali test na koronavirus a není to nic příjemného.
Kočko, drž se, vy to dáte
Jako máma pětiměsíčního kluka s tebou strašně moc soucítím. Tvůj brouček je silný, zvládne to, ty taky a pak už se na nemocnici dlouho nekouknete ani z dálky. S tím testem ti to nezávidím, někdo říká že to nebolí, ale slyšela jsem i o lidech, kteří u toho bolestí brečeli.
Dnes po vysazení ATB zase zpět vysoké teploty 39.1 ze zadečku. A to jsme měli radost, že bude malej se mnou na pokoji. Bohužel zůstane na jip. ![]()
Neobviňuj se, nemoci se prostě objevují, neznamená to, že jsi něco udělala špatně ty. Syn (9 let) má taky problém s varletem, prý je to hydrokéla a měla by sama zmizet. Zatím nic nezmizelo. Manžel si hledal skrz to různé informace a říkal, že i když muž přijde o jedno varle, nemá to vliv na plodnost. To jedno k tomu stačí. Takže to je dobrá zpráva a ty se drž, pevné nervy a ať jste brzy v pořádku doma ![]()
@Sabina123amy píše:
Dnes po vysazení ATB zase zpět vysoké teploty 39.1 ze zadečku. A to jsme měli radost, že bude malej se mnou na pokoji. Bohužel zůstane na jip.
To mi je lito
neboj, oni mu pomůžou tam, neboj holčičko ![]()
@Anna766 Samuelka jsem nechala převézt do jiné nemocnice. V pardubicích jsme nebyli spokojeni. Teď jsme spokojenější a je na tom mnohem lépe.
Taky posílám hodně sil,, vím jnaké to je.. Já jsem musela s malým, když mu bylo 14 dní odjet do nemocnice, a taky to bylo docela vážné a na delší dobu.. Nejdřív týden vyšetření, tak operace a po operaci chivlku se leželo apak jsme rok jezdili po nemocnicích, tak vím, žer ten pobyt je něco šíleného na psychiku
@Sabina123amy píše:
@vodolejka ano hned na moji žádost..
To docela koukam, ze vyhoveli…je to risk prevazet v blbem stavu. A to jste jim rekli kam chcete?
@Sabina123amy píše:
@Anna766 Samuelka jsem nechala převézt do jiné nemocnice. V pardubicích jsme nebyli spokojeni. Teď jsme spokojenější a je na tom mnohem lépe.
To je dobře, že je to lepší.
@vodolejka I podle nic byl syn ve stavu který nijak nebrání převozu. Ano jen o město dál. V Pardubicích jsem nebyla spokojena s chováním.
@Anna766 Ano je to o hodně lepší. Je už bez teplot a crp klesá.
@Sabina123amy píše:
To je skvělá zpráva ![]()
@Sabina123amy píše:
To je dobře. Dej malému za mě pusinku. ![]()