Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě taky nic nezabíralo přenášela jsem jedenáct dní a dělala jsem vše možné a nic,nic.Až jeden večer jsem na staršího syna křikla a praskla voda.A to jsem nesměla mít vyvolávaný,že jsem prvního rodila císařem v 32tt naštěstí se vše rozjelo samo ale až po 12hodinách bolestech,kdy mi udělali klystýr.Malej byl pořád moc vysoko tak sestra hupsla na břicho a byl venku
Ahoj Monny, tak doufám, že se brzo dočkáš miminka!!!
Jsem teď přesně 38tt a každý večer poslíčky. Manžel má noční…tak jsem vždycky vyklepaná, jestli už je to ono, nebo ne. Bude to třetí kluk a dneska mi dr. říkal, že to může být rychlovka…tak uvidíme. Skoro celé dny mám tlak na spodek…ale Kubíček je pořád stejně aktivní jako jindy… třeba taky zaberou bouřky o vínendu. Uvidíme…
Já do té sobotní bouřky vkládám velké naděje ..i když to jsem vkládala i do té minulý víkend a stejně nic ![]()
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí ![]()
Daniella82 píše:
Já do té sobotní bouřky vkládám velké naděje ..i když to jsem vkládala i do té minulý víkend a stejně nic
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí
Šlo to dovnitř musí to i ven ![]()
Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup
![]()
Daniella82 píše:
Já do té sobotní bouřky vkládám velké naděje ..i když to jsem vkládala i do té minulý víkend a stejně nic
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí
jojo… uvidíme… třeba nás to chytne najednou
![]()
první DANIELLA a doufám že MONNY to stihne do té doby než otěhotním a porodím já
![]()
MarkyM píše:
Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup![]()
![]()
No já myslím,že Monny vyhraje
má totiž navíc hamiltona a sex..to já nemam
Vlastně jsem nic pro to abych tomu pomohla zatím neudělala
.Zítra se do toho pustim,začnu ricínovým koktejlem ![]()
lukymaty píše:![]()
první DANIELLA a doufám že MONNY to stihne do té doby než otěhotním a porodím já
![]()
Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas
že daniell? ![]()
Daniella82 píše:MarkyM píše:No já myslím,že Monny vyhraje
Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup![]()
![]()
má totiž navíc hamiltona a sex..to já nemam
Vlastně jsem nic pro to abych tomu pomohla zatím neudělala
.Zítra se do toho pustim,začnu ricínovým koktejlem
Ale tobě už odešla hlenová zátka, mě zatím ještě ne, teda jo, kousek ráno.. ale to je vše…
![]()
Monny89 píše:lukymaty píše:Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas![]()
![]()
![]()
že daniell?
Monny já přenášim od soboty
21.5 jsem měla TP..druhej včera ![]()
Protože DANIELL si bude zítra dělat ten koktej
Jen tak jsem si odhadla.MONNY:Na tebe jsem hodně zvědavá,často narážím na tvé příspěvky a odpovědi a mám tokoví pocit že už si těhotná 12 měsícu,strašně po male se to vleče.Ale moc držím palečky at to máte za sebou už dens ![]()
Daniella82 píše:Monny89 píše:Monny já přenášim od sobotylukymaty píše:Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas![]()
![]()
![]()
že daniell?
21.5 jsem měla TP..druhej včera
Aha, tak v tomhle případě já přenáším od prvního TP 16.5. - takže už 9dní
![]()
lukymaty děkuju, taky si připadám jak slonice.. fakt se to už nedá
![]()