Mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
25.5.11 13:30

Mě taky nic nezabíralo přenášela jsem jedenáct dní a dělala jsem vše možné a nic,nic.Až jeden večer jsem na staršího syna křikla a praskla voda.A to jsem nesměla mít vyvolávaný,že jsem prvního rodila císařem v 32tt naštěstí se vše rozjelo samo ale až po 12hodinách bolestech,kdy mi udělali klystýr.Malej byl pořád moc vysoko tak sestra hupsla na břicho a byl venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:31

8-o 8-o au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.11 13:32

Ahoj Monny, tak doufám, že se brzo dočkáš miminka!!!

Jsem teď přesně 38tt a každý večer poslíčky. Manžel má noční…tak jsem vždycky vyklepaná, jestli už je to ono, nebo ne. Bude to třetí kluk a dneska mi dr. říkal, že to může být rychlovka…tak uvidíme. Skoro celé dny mám tlak na spodek…ale Kubíček je pořád stejně aktivní jako jindy… třeba taky zaberou bouřky o vínendu. Uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.5.11 13:34

Já do té sobotní bouřky vkládám velké naděje ..i když to jsem vkládala i do té minulý víkend a stejně nic :mrgreen:
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.5.11 13:36
Daniella82 píše:
Já do té sobotní bouřky vkládám velké naděje ..i když to jsem vkládala i do té minulý víkend a stejně nic :mrgreen:
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí :lol:

Šlo to dovnitř musí to i ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.5.11 13:37

Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:38
Daniella82 píše:
Monny přece nemůžeme přenášet věčně,jednou to přijít musí :lol:

jojo… uvidíme… třeba nás to chytne najednou :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
25.5.11 13:42

:mrgreen: :mrgreen: první DANIELLA a doufám že MONNY to stihne do té doby než otěhotním a porodím já :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.5.11 13:43
MarkyM píše:
Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup :lol: :lol: :lol:

No já myslím,že Monny vyhraje :lol: má totiž navíc hamiltona a sex..to já nemam :mrgreen: Vlastně jsem nic pro to abych tomu pomohla zatím neudělala :roll: .Zítra se do toho pustim,začnu ricínovým koktejlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:49
lukymaty píše: :mrgreen: :mrgreen: první DANIELLA a doufám že MONNY to stihne do té doby než otěhotním a porodím já :wink: :mrgreen:

Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas :mrgreen: :mrgreen: že daniell? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:50
Daniella82 píše:
MarkyM píše:
Monny a Daniel…která z vás porodí jako první?…Začínáme soutěžit tak šup šup :lol: :lol: :lol:
No já myslím,že Monny vyhraje :lol: má totiž navíc hamiltona a sex..to já nemam :mrgreen: Vlastně jsem nic pro to abych tomu pomohla zatím neudělala :roll: .Zítra se do toho pustim,začnu ricínovým koktejlem :mrgreen:

Ale tobě už odešla hlenová zátka, mě zatím ještě ne, teda jo, kousek ráno.. ale to je vše… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.5.11 13:54
Monny89 píše:
lukymaty píše: :mrgreen: :mrgreen: první DANIELLA a doufám že MONNY to stihne do té doby než otěhotním a porodím já :wink: :mrgreen:
Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas :mrgreen: :mrgreen: že daniell? :hug:

Monny já přenášim od soboty :-) 21.5 jsem měla TP..druhej včera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
25.5.11 13:54

Protože DANIELL si bude zítra dělat ten koktej :lol: Jen tak jsem si odhadla.MONNY:Na tebe jsem hodně zvědavá,často narážím na tvé příspěvky a odpovědi a mám tokoví pocit že už si těhotná 12 měsícu,strašně po male se to vleče.Ale moc držím palečky at to máte za sebou už dens :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:55
Daniella82 píše:
Monny89 píše:
Proč první Daniella? Já už přenáším dva dny, ona má ještě čas :mrgreen: :mrgreen: že daniell? :hug:
Monny já přenášim od soboty :-) 21.5 jsem měla TP..druhej včera :-)

Aha, tak v tomhle případě já přenáším od prvního TP 16.5. - takže už 9dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 13:56

lukymaty děkuju, taky si připadám jak slonice.. fakt se to už nedá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie