Mám krizi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
9.4.15 14:28
@Honza 12 píše:
I ten kdo miluje, má touhy na sex s jinejma. To tak bývá.

U mě to teda neplatí. Když někoho miluju tak po sexu s někým jiným fakt netoužím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 14:40

Radši anonymně…byla jsem na tom úplně stejně…Milence jsem si našla, užila si, co jsem potřebovala. Vůbec to neznamená, že bych manžela nemilovala, ale toužila jsem zkusit sex s někým jiným. Bylo to nádherný, nelituji vůbec! Manžela miluji, ale ta touha byla silná…zkusila jsem to…Nic to neznamenalo, jen sex…Takže za mě, proč ne?

• Citovat
  • Upravit
20518
9.4.15 14:43
@Regina Hero píše:
Ne, krizi ne, ale roupy…
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30047
9.4.15 14:47
@mexxx píše:
U mě to teda neplatí. Když někoho miluju tak po sexu s někým jiným fakt netoužím.

To máš dobrý… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.4.15 14:51

Souhlasím s jednou anonymní. Najdi si milence, a udělej to diskrétně. Jenom pozor, tohle je pro ženy, které vědí držet jazyk za zubama a ukočírovat to a to bohužel neví tak 85% žen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 14:54
@Fikcia píše:
Souhlasím s jednou anonymní. Najdi si milence, a udělej to diskrétně. Jenom pozor, tohle je pro ženy, které vědí držet jazyk za zubama a ukočírovat to a to bohužel neví tak 85% žen…

Děkuju, jsem moc ráda, že se mnou někdo souhlasí. A velká pravda, podmínkou je najít někoho, kdo bude mlčet stejně jako ty…a pak vážně nic nehrozí. Je to krásný, najdi si milence…doporučuji!

• Citovat
  • Upravit
79816
9.4.15 14:57

Koukám Tě pálí dobré bydlo, máš roupy. Tak jen do toho, znič klidné manželství. A pak si stěžuj, jaký je život pes.
Neblbni, děvče. V posteli jsou stejně chlapi všichni stejní - já vím, oni to říkají o ženských taky, ale myslím si, že to platí na obě strany.
A jestli se fakt tolik nudíš, začni chodit do práce nebo si najdi nějakého koníčka. A manžela pořádně prožeň a bude po stížnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 14:59
@inkakřivák píše:
Koukám Tě pálí dobré bydlo, máš roupy. Tak jen do toho, znič klidné manželství. A pak si stěžuj, jaký je život pes.
Neblbni, děvče. V posteli jsou stejně chlapi všichni stejní - já vím, oni to říkají o ženských taky, ale myslím si, že to platí na obě strany.
A jestli se fakt tolik nudíš, začni chodit do práce nebo si najdi nějakého koníčka. A manžela pořádně prožeň a bude po stížnostech.

Tak to nesouhlasím…když se zachová diskrétnost, tak nic neničíš! Jen si užiješ a jsi spokojenější…nesouhlasím s tímhle příspěvkem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.15 15:03
@Fikcia píše:
Souhlasím s jednou anonymní. Najdi si milence, a udělej to diskrétně. Jenom pozor, tohle je pro ženy, které vědí držet jazyk za zubama a ukočírovat to a to bohužel neví tak 85% žen…

Já bych v tomhle byla opatrná. Mám hodně podobný případ v rodině, segra. Taky si myslela, jak je nad věcí…No, není. Osobnostně se mění jako hrom, zjevně dva vztahy nezvládá a neumí se rozhodnout. A já jen čekám, kdy to praskne :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.15 15:07
@Anonymní píše:
Já bych v tomhle byla opatrná. Mám hodně podobný případ v rodině, segra. Taky si myslela, jak je nad věcí…No, není. Osobnostně se mění jako hrom, zjevně dva vztahy nezvládá a neumí se rozhodnout. A já jen čekám, kdy to praskne :nevim:.

Z vlastní zkušenosti…jde to jen tehdy, když se dají stranou city…Ty se tam nesmějí zamíchat. Pak chápu, že to může být problém…ale jinak je to moc hezký!!!

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
9.4.15 15:21
@Anonymní píše: …když se zachová diskrétnost…

A to je právě ten problém. Na sex jsou prostě potřeba dva a nikdy nebudeš mít 100% jistotu, že to ten druhý někde „neprovalí“. A vlastně žena, jako je zakladatelka, v tomto nezkušená nemůže mít tuto jistotu ani u sebe.

• Citovat
  • Upravit
6388
9.4.15 18:24
@SiriusGG píše:
A to je právě ten problém. Na sex jsou prostě potřeba dva a nikdy nebudeš mít 100% jistotu, že to ten druhý někde „neprovalí“. A vlastně žena, jako je zakladatelka, v tomto nezkušená nemůže mít tuto jistotu ani u sebe.

Když si najde ženatého, tak ten určitě bude diskrétní.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.4.15 12:38

To je úplně normální a běžné :kytka:… Nicméně si rozmysli, jestli bys pak neměla moc velké výčitky po celý zbytek život… A partner ti v posteli stačí? Nešlo by jen nějak okořenit ten váš společný milostný život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí