Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
I ten kdo miluje, má touhy na sex s jinejma. To tak bývá.
U mě to teda neplatí. Když někoho miluju tak po sexu s někým jiným fakt netoužím.
Radši anonymně…byla jsem na tom úplně stejně…Milence jsem si našla, užila si, co jsem potřebovala. Vůbec to neznamená, že bych manžela nemilovala, ale toužila jsem zkusit sex s někým jiným. Bylo to nádherný, nelituji vůbec! Manžela miluji, ale ta touha byla silná…zkusila jsem to…Nic to neznamenalo, jen sex…Takže za mě, proč ne?
@mexxx píše:
U mě to teda neplatí. Když někoho miluju tak po sexu s někým jiným fakt netoužím.
To máš dobrý… ![]()
Souhlasím s jednou anonymní. Najdi si milence, a udělej to diskrétně. Jenom pozor, tohle je pro ženy, které vědí držet jazyk za zubama a ukočírovat to a to bohužel neví tak 85% žen…
@Fikcia píše:
Souhlasím s jednou anonymní. Najdi si milence, a udělej to diskrétně. Jenom pozor, tohle je pro ženy, které vědí držet jazyk za zubama a ukočírovat to a to bohužel neví tak 85% žen…
Děkuju, jsem moc ráda, že se mnou někdo souhlasí. A velká pravda, podmínkou je najít někoho, kdo bude mlčet stejně jako ty…a pak vážně nic nehrozí. Je to krásný, najdi si milence…doporučuji!
Koukám Tě pálí dobré bydlo, máš roupy. Tak jen do toho, znič klidné manželství. A pak si stěžuj, jaký je život pes.
Neblbni, děvče. V posteli jsou stejně chlapi všichni stejní - já vím, oni to říkají o ženských taky, ale myslím si, že to platí na obě strany.
A jestli se fakt tolik nudíš, začni chodit do práce nebo si najdi nějakého koníčka. A manžela pořádně prožeň a bude po stížnostech.
@inkakřivák píše:
Koukám Tě pálí dobré bydlo, máš roupy. Tak jen do toho, znič klidné manželství. A pak si stěžuj, jaký je život pes.
Neblbni, děvče. V posteli jsou stejně chlapi všichni stejní - já vím, oni to říkají o ženských taky, ale myslím si, že to platí na obě strany.
A jestli se fakt tolik nudíš, začni chodit do práce nebo si najdi nějakého koníčka. A manžela pořádně prožeň a bude po stížnostech.
Tak to nesouhlasím…když se zachová diskrétnost, tak nic neničíš! Jen si užiješ a jsi spokojenější…nesouhlasím s tímhle příspěvkem…
@Fikcia píše:
Já bych v tomhle byla opatrná. Mám hodně podobný případ v rodině, segra. Taky si myslela, jak je nad věcí…No, není. Osobnostně se mění jako hrom, zjevně dva vztahy nezvládá a neumí se rozhodnout. A já jen čekám, kdy to praskne
.
@Anonymní píše:
Já bych v tomhle byla opatrná. Mám hodně podobný případ v rodině, segra. Taky si myslela, jak je nad věcí…No, není. Osobnostně se mění jako hrom, zjevně dva vztahy nezvládá a neumí se rozhodnout. A já jen čekám, kdy to praskne.
Z vlastní zkušenosti…jde to jen tehdy, když se dají stranou city…Ty se tam nesmějí zamíchat. Pak chápu, že to může být problém…ale jinak je to moc hezký!!!
@Anonymní píše: …když se zachová diskrétnost…
A to je právě ten problém. Na sex jsou prostě potřeba dva a nikdy nebudeš mít 100% jistotu, že to ten druhý někde „neprovalí“. A vlastně žena, jako je zakladatelka, v tomto nezkušená nemůže mít tuto jistotu ani u sebe.
@SiriusGG píše:
A to je právě ten problém. Na sex jsou prostě potřeba dva a nikdy nebudeš mít 100% jistotu, že to ten druhý někde „neprovalí“. A vlastně žena, jako je zakladatelka, v tomto nezkušená nemůže mít tuto jistotu ani u sebe.
Když si najde ženatého, tak ten určitě bude diskrétní.. ![]()
To je úplně normální a běžné
… Nicméně si rozmysli, jestli bys pak neměla moc velké výčitky po celý zbytek život… A partner ti v posteli stačí? Nešlo by jen nějak okořenit ten váš společný milostný život?