Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co si myslíte o mužích, které vzrušuje bolest partnerky při sexu? Myslíte, že by když ho má žena ráda, měla by mu udělat někdy ‚radost‘? A čím tato záliba může být způsobena nebo co o něm může vyjadřovat?
Ježkovo voko
já byc teda nikdy neudělala chlapovi takovou radost aby mě to bolelo, na to se mám moc ráda ![]()
Sto lidí, sto chutí. Myslím, že to není žádná škodlivá praktika, nicméně dotyčný chlap by si měl najít partnerku, které tenhle druh sexu vyhovuje taky. Pokud se bude přetvařovat a dělat mu tím službu a sama z toho nic nemít…nevidím to dobře. Nemyslím si, že tyhle neškodné úchylky jsou něčeho důsledkem, prostě lidi mají různé libida a vzrušují je různé věci ![]()
No, já si myslím, že není v pořádku, když někomu dělá potěšení utrpení někoho jiného! To už je dost zvláštní a hledala bych za tím určitou psychickou patologii… Pokud se však některé praktiky partnerce líbí a líbí se oboum, tak to je jiná. Ať si každý dělá to, co chce
Ale kdybych se měla přemáhat, tak to bych nedělala!
@28Petra dle me by konkrétně tyhle věci měly vzrušovat oba a ne aby jeden dělal radost. Ovšem zase dokud to jeden nevyzkouší, tak neví…
Tak záleží, v jaké míře ta bolest musí být, aby dotyčného vzrušila. Pokud je to plácnutí po zadku, třeba během sexu, zdá se mi to v normě. Pokud dojde na biče a jiné pomůcky, tak to už by asi každá nejásala
. Každopádně by měla být oboustranná shoda.
A důvod, proč to tak chlapi mají? Asi pocit nadřazenosti v té chvíli? ![]()
Jedná se mi spíše o něco mezi plácnutím a bičema atd.. Bolestivé průniky, dušení, prostě vidět tu bolest v její tváři.. Zajímalo by mě, jestli když ho dotyčná miluje může to i přes to fungovat. A ten důvod proč..
@pe-terka píše:
Tak záleží, v jaké míře ta bolest musí být, aby dotyčného vzrušila. Pokud je to plácnutí po zadku, třeba během sexu, zdá se mi to v normě. Pokud dojde na biče a jiné pomůcky, tak to už by asi každá nejásala. Každopádně by měla být oboustranná shoda.
A důvod, proč to tak chlapi mají? Asi pocit nadřazenosti v té chvíli?
To si myslím. Měla bych teda strach, jestli se ta moje bolest nebude muset stupňovat, aby byl muž dostatečně vzrušen.
@28Petra No, pokud se to jí nebude líbit. A on na tom bude trvat, tak to moc na dobrý vztah nevidím - protože možná bude mít chuť to vyhledávat jinde, když to doma nemá
A nějaké trauma z minulosti nemá? Ono záleží na intenzitě a co při tom sám cítí. Ale v pořádku mít radost z utrpení jiného, kterému se to nelíbí, v pořádku není ![]()
@28Petra píše:
Co si myslíte o mužích, které vzrušuje bolest partnerky při sexu? Myslíte, že by když ho má žena ráda, měla by mu udělat někdy ‚radost‘? A čím tato záliba může být způsobena nebo co o něm může vyjadřovat?
Pokud člověka vzrušuje bolest druhého, je sadisticky zaměřený, z takového vztahu je nejlepší nějak rychle nenásilně vycouvat, protože může jít o život.
Příspěvek upraven 08.04.15 v 13:33
@28Petra Podle mě ten vztah fungovat nemůže. Ten kdo to potřebuje se nespokojí s tím, že se partnerka překoná a když se budeš překonávat tak z toho nic nemáš ani ty. Nevýhodné pro oba.
@rokris píše:
To si myslím. Měla bych teda strach, jestli se ta moje bolest nebude muset stupňovat, aby byl muž dostatečně vzrušen.
Myslím, že není nutným pokračováním stupňování násilí a ani muž nemusí být sadisticky či dominantně založen. Mám tedy na mysli to plácnutí po zadku při sexu. Ohledně důtek a bičíků nevím, nikoho takového neznám nebo se mi s tím nepochlubil
.
@28Petra píše:
Jedná se mi spíše o něco mezi plácnutím a bičema atd.. Bolestivé průniky, dušení, prostě vidět tu bolest v její tváři.. Zajímalo by mě, jestli když ho dotyčná miluje může to i přes to fungovat. A ten důvod proč..
Já si myslím, že i když ho dotyčná miluje, tak pokud sama z toho nemá požitek, tak jí takový sex příjemný není. A délka vztahu se zrejmě bude rovnat délce doby, po kterou bude dotyčná ochotné se přemáhat a přetvařovat…
Jo, a taky asi bude rozdíl, jestli se jedná o sado a přizpůsobeného partnera, nebo maso a přizpůsobeného partnera. První kombinaci na dlouhodobý vztah nevidím (kdo by si nechal dobrovolně působit bolest, a nic z toho neměl?), ten druhý dlouhodobě fungovat může.