Vzrušení z bolesti partnerky

73
8.4.15 12:53

vzrušení z bolesti partnerky

Co si myslíte o mužích, které vzrušuje bolest partnerky při sexu? Myslíte, že by když ho má žena ráda, měla by mu udělat někdy ‚radost‘? A čím tato záliba může být způsobena nebo co o něm může vyjadřovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
8.4.15 12:57

Ježkovo voko :D já byc teda nikdy neudělala chlapovi takovou radost aby mě to bolelo, na to se mám moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.4.15 12:58

Sto lidí, sto chutí. Myslím, že to není žádná škodlivá praktika, nicméně dotyčný chlap by si měl najít partnerku, které tenhle druh sexu vyhovuje taky. Pokud se bude přetvařovat a dělat mu tím službu a sama z toho nic nemít…nevidím to dobře. Nemyslím si, že tyhle neškodné úchylky jsou něčeho důsledkem, prostě lidi mají různé libida a vzrušují je různé věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
8.4.15 13:00

NĚKOHO VZRUŠUJE OHEŇ NĚKOHO BOLEST :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
8.4.15 13:01

No, já si myslím, že není v pořádku, když někomu dělá potěšení utrpení někoho jiného! To už je dost zvláštní a hledala bych za tím určitou psychickou patologii… Pokud se však některé praktiky partnerce líbí a líbí se oboum, tak to je jiná. Ať si každý dělá to, co chce :-) Ale kdybych se měla přemáhat, tak to bych nedělala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.4.15 13:08

@28Petra dle me by konkrétně tyhle věci měly vzrušovat oba a ne aby jeden dělal radost. Ovšem zase dokud to jeden nevyzkouší, tak neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.4.15 13:18

Tak záleží, v jaké míře ta bolest musí být, aby dotyčného vzrušila. Pokud je to plácnutí po zadku, třeba během sexu, zdá se mi to v normě. Pokud dojde na biče a jiné pomůcky, tak to už by asi každá nejásala :think:. Každopádně by měla být oboustranná shoda.
A důvod, proč to tak chlapi mají? Asi pocit nadřazenosti v té chvíli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.4.15 13:22

Jedná se mi spíše o něco mezi plácnutím a bičema atd.. Bolestivé průniky, dušení, prostě vidět tu bolest v její tváři.. Zajímalo by mě, jestli když ho dotyčná miluje může to i přes to fungovat. A ten důvod proč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.4.15 13:23
@pe-terka píše:
Tak záleží, v jaké míře ta bolest musí být, aby dotyčného vzrušila. Pokud je to plácnutí po zadku, třeba během sexu, zdá se mi to v normě. Pokud dojde na biče a jiné pomůcky, tak to už by asi každá nejásala :think:. Každopádně by měla být oboustranná shoda.
A důvod, proč to tak chlapi mají? Asi pocit nadřazenosti v té chvíli? :think:

To si myslím. Měla bych teda strach, jestli se ta moje bolest nebude muset stupňovat, aby byl muž dostatečně vzrušen.

• Citovat
  • Upravit
3909
8.4.15 13:26

@28Petra No, pokud se to jí nebude líbit. A on na tom bude trvat, tak to moc na dobrý vztah nevidím - protože možná bude mít chuť to vyhledávat jinde, když to doma nemá :think: A nějaké trauma z minulosti nemá? Ono záleží na intenzitě a co při tom sám cítí. Ale v pořádku mít radost z utrpení jiného, kterému se to nelíbí, v pořádku není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.4.15 13:29
@28Petra píše:
Co si myslíte o mužích, které vzrušuje bolest partnerky při sexu? Myslíte, že by když ho má žena ráda, měla by mu udělat někdy ‚radost‘? A čím tato záliba může být způsobena nebo co o něm může vyjadřovat?

Pokud člověka vzrušuje bolest druhého, je sadisticky zaměřený, z takového vztahu je nejlepší nějak rychle nenásilně vycouvat, protože může jít o život.

Příspěvek upraven 08.04.15 v 13:33

• Citovat
  • Upravit
4984
8.4.15 13:32

Zeptej se na to pana Greye :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.4.15 13:52

@28Petra Podle mě ten vztah fungovat nemůže. Ten kdo to potřebuje se nespokojí s tím, že se partnerka překoná a když se budeš překonávat tak z toho nic nemáš ani ty. Nevýhodné pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.4.15 13:59
@rokris píše:
To si myslím. Měla bych teda strach, jestli se ta moje bolest nebude muset stupňovat, aby byl muž dostatečně vzrušen.

Myslím, že není nutným pokračováním stupňování násilí a ani muž nemusí být sadisticky či dominantně založen. Mám tedy na mysli to plácnutí po zadku při sexu. Ohledně důtek a bičíků nevím, nikoho takového neznám nebo se mi s tím nepochlubil :oops: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.4.15 16:50
@28Petra píše:
Jedná se mi spíše o něco mezi plácnutím a bičema atd.. Bolestivé průniky, dušení, prostě vidět tu bolest v její tváři.. Zajímalo by mě, jestli když ho dotyčná miluje může to i přes to fungovat. A ten důvod proč..

Já si myslím, že i když ho dotyčná miluje, tak pokud sama z toho nemá požitek, tak jí takový sex příjemný není. A délka vztahu se zrejmě bude rovnat délce doby, po kterou bude dotyčná ochotné se přemáhat a přetvařovat…

Jo, a taky asi bude rozdíl, jestli se jedná o sado a přizpůsobeného partnera, nebo maso a přizpůsobeného partnera. První kombinaci na dlouhodobý vztah nevidím (kdo by si nechal dobrovolně působit bolest, a nic z toho neměl?), ten druhý dlouhodobě fungovat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí