Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak jsem si před rokem a půl zacala s mužem, a hodně rychle to skončilo. Rok a půl, sex nic moc. Ani jeden jsme spolu ohledně toho nekomunikoval, ale chemie je pořád silná. Posledne se mi ozval, tahal mě k němu domu. Už jsem byla nalomena že bysme to dali zase dohromady. Ale on se vyjádřil jakoze jsme si to vyjasnili. Ale vlastně jsme si nic nevyjasnili. Pochopila jsem z toho že bysme spolu byli jen nějaký kamarádi na sex. Na což já bych teda nepristoupila. Nenapsal to tedy narovinu. Jen mi to vyplynulo z věty " po všech těch nejasnostech jsem rád že víme jak to mezi sebou mame, mam te rad, ale uz jinak". No ja se samozřejmě naštvala, rekla jsem ze s nim končím, kdyz neumi pojmenovat veci pravým jménem, že mě nemusel tahat tolik mesicu za nos, a do očí mi lhát. Bylo to porad jako na houpačce. Jenze ja mam v sobe porad pocit ze bych s ním chtěla být. Nemuzu se toho pocitu zbavit.
a co mu chceš psát? a za co se omluvit?
a proč s ním chceš být? chceš teda být kamarádka na špatný sex?
divné, kdyby ten sex byl úžasný, tak by to trochu pochopitelné bylo, takhle moc ne ![]()
Za co se mu chces omlouvat? Ze jsi odmitla pristoupit na kamaradstvi se sexem, ktery stejne stal za starou belu? Bud jenom rada, konecne se muzes nekam posunout. Tohle neni dobry kompromis pro nekoho, kdo je zamilovany, coz ty evidentne jsi. Vyprdni se na nej a najdi si nekoho, kdo te bude mit rad a treba i ten sex bude kvalitni. ![]()
Chceš se omlouvat za to, že ti to neumí pořádně udělat? ![]()
Chceš vztah, nejspíš i dobrý sex, tak se na něho vybodni. Scházej se s jinými, ty pocity časem přejdou.
@stinga píše:
a co mu chceš psát? a za co se omluvit?
a proč s ním chceš být? chceš teda být kamarádka na špatný sex?
divné, kdyby ten sex byl úžasný, tak by to trochu pochopitelné bylo, takhle moc ne
„Ale chemie je tam silná“
![]()
@Silverine247 píše:
Za co se mu chces omlouvat? Ze jsi odmitla pristoupit na kamaradstvi se sexem, ktery stejne stal za starou belu? Bud jenom rada, konecne se muzes nekam posunout. Tohle neni dobry kompromis pro nekoho, kdo je zamilovany, coz ty evidentne jsi. Vyprdni se na nej a najdi si nekoho, kdo te bude mit rad a treba i ten sex bude kvalitni.
Já ani nevím co to od něj mělo být.
Predtim jsem myslela ze máme vztah, ted si rikam ze me vlastně celou dobu tahal za nos, jen aby si udělal dobře. ![]()
@Anonymní píše:
Já ani nevím co to od něj mělo být.Predtim jsem myslela ze máme vztah, ted si rikam ze me vlastně celou dobu tahal za nos, jen aby si udělal dobře.
Heleď, problém je v tom, že ty jsi do něj zamilovaná, ale on do tebe ne. Chce tě jen na sex, který je pro tebe neuspokojivý. Už se mu neozývej a nescházej se s ním. Poohlédni se jinde. ![]()
Vubec bych na nej nereagovala. Najdi si jinyho. Tenhle te chce jen do postele. Tedy pokud taky nechces jen postel ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak jsem si před rokem a půl zacala s mužem, a hodně rychle to skončilo. Rok a půl, sex nic moc. Ani jeden jsme spolu ohledně toho nekomunikoval, ale chemie je pořád silná. Posledne se mi ozval, tahal mě k němu domu. Už jsem byla nalomena že bysme to dali zase dohromady. Ale on se vyjádřil jakoze jsme si to vyjasnili. Ale vlastně jsme si nic nevyjasnili. Pochopila jsem z toho že bysme spolu byli jen nějaký kamarádi na sex. Na což já bych teda nepristoupila. Nenapsal to tedy narovinu. Jen mi to vyplynulo z věty " po všech těch nejasnostech jsem rád že víme jak to mezi sebou mame, mam te rad, ale uz jinak". No ja se samozřejmě naštvala, rekla jsem ze s nim končím, kdyz neumi pojmenovat veci pravým jménem, že mě nemusel tahat tolik mesicu za nos, a do očí mi lhát. Bylo to porad jako na houpačce. Jenze ja mam v sobe porad pocit ze bych s ním chtěla být. Nemuzu se toho pocitu zbavit.
Za co se mu chceš omlouvat? On s tebou vztah nechce, chce tě jen na občasný sex, který ale za moc nestál. Za nic nestál ani ten váš „vztah“. To jsi taková zoufalka, že chceš za někým takovým dolézat jen proto, že nikoho jiného nemáš?
Tvl, tos nám toho napsala…Tak je chemie silná nebo sex nic moc? Já jsem to nějak celý nepochopila, tak ti…čéče…neporadím.
@Taktinevím píše:
Tvl, tos nám toho napsala…Tak je chemie silná nebo sex nic moc? Já jsem to nějak celý nepochopila, tak ti…čéče…neporadím.
tak chemie nemusí vždycky znamenat „dobrý sex“, podle mě jde o dvě různé věci. Zde bych to viděla, že i přes ten špatný sex, zakladatelku zachvátila závislost. A to už je pak zcela o něčem jiném. ![]()
Chemie je velká, ale sex nic moc mě trošku mate. Jaká to tedy byla nebo je chemie? Psychická? A moc nechápu za co by jste se měla omlouvat. Pokud s tím člověkem chcete být a on s Vámi ne je přece naprosto v pořádku říct svůj názor.
@lucihudek píše:
Chemie je velká, ale sex nic moc mě trošku mate. Jaká to tedy byla nebo je chemie? Psychická? A moc nechápu za co by jste se měla omlouvat. Pokud s tím člověkem chcete být a on s Vámi ne je přece naprosto v pořádku říct svůj názor.
Já nevím jak to mám vysvětlit. Hrozně mě přitahuje, před samotným sexem jsem byla nadrzena, vzrušena..to vše funguje. Ale samotný akt proste stal za prd.
@Anonymní píše:
Já nevím jak to mám vysvětlit. Hrozně mě přitahuje, před samotným sexem jsem byla nadrzena, vzrušena..to vše funguje. Ale samotný akt proste stal za prd.
mu jako nestojí nebo neudrží erekci nebo je to jen tvůj pocit? nebo on to neumí?