Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Záleží na měsíčním výdělku a kolik jsi odvedla na daních. Bez konkrétních čísel je to hádání.
@Anonymní píše:
@martina.se no, když jsem byla ty měsíce na ošetřování, tak vlastně veškeré peníze chodili z OSSZ. A bonusy na děti mám měsíčně
Požádala jsi zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování? Nepíšeš jaká byla mzda, kolik máš děti, jestli nebyly uplatněny další slevy atd. Těžko hádat.
Pokud jsi nepozadala zamestnavatele o rocni zuctovani nebo o potvrzeni prijmu (abys mohla podat danove priznani sama), tak se obavam, ze mas smolika.
@Anonymní píše:
@Svistice v práci jsem byla podepsat roční zaúčtování…
Pokud jsi žádala o roční zúčtování (nejen podepsala růžové prohlášení poplatníka), tak se nech překvapit, jestli Ti to něco hodí nazpátek. Zaměstnavatelé přeplatky posílají většinou ve výplatě za duben nebo za březen.
Protože jak už bylo psáno, když nevíme, kolik jsi si vydělal, kolik odvedla na daních, kolik máš dětí, jestli tam máš ještě nejaké další odpočty, tak Ti to nikdo s jistotou neřekne.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli mám nárok na nějaké peníze, když jsem od 1. Ledna 2020 zaměstnana..v jedné práci jsem byla od toho ledna do konce srpna a hned od 1. Ledna jsem nastoupila do dalšího zaměstnání, kde pracuju do dnes. A kolik by to tak mohlo být když jsem průměrný plat měla v 1. Práci cca 15000kc čistého a teď mám 20000kc čistého. Moc děkuju jste hodní
@Leontýna99 píšeš málo info. Loni od 1.1. zaměstnaná do konce srpna, pak hned od ledna další zaměstnání? To myslíš od ledna 2021 nebo jak? Požádala jsi zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování? Uplatňuješ nějaké slevy nebo odpočty? Podle průměrné čisté mzdy ti to nikdo nespočítá.
@martina.se no, když jsem byla ty měsíce na ošetřování, tak vlastně veškeré peníze chodili z OSSZ. A bonusy na děti mám měsíčně