Mám natvrdlé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.11 14:27

Asho - ted jsi to vystihal, přesně tak mi to přijde že zkoumá svoje hranice, stále mám pocit že mě zkouší jestli by to teda nakonec nemohla udělat :-D

jenny - to bych musela žít v kostce kde nic neni, když odstranim granule najde si něco jiného, mě nejde o to abych odstranila podněty mě jde o to aby pochopila že určité věci prostě nesmí dělat

• Citovat
  • Upravit
1332
31.5.11 14:28

No já ted taky nosím klíče od zahrady v kapse.ona se tam začala zamykat.kdyby se jí něco stalo tak se tam nedostanu .Ale já si myslím ,že když chce ,tak si vždy něco na zábavu najde.Taky jsme měli několikrát psí granule nasypané ve vodě,pes políčený zubní pastou a gelem na praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 14:28
Anonymní píše:
Asho - ted jsi to vystihal, přesně tak mi to přijde že zkoumá svoje hranice, stále mám pocit že mě zkouší jestli by to teda nakonec nemohla udělat :-Djenny - to bych musela žít v kostce kde nic neni, když odstranim granule najde si něco jiného, mě nejde o to abych odstranila podněty mě jde o to aby pochopila že určité věci prostě nesmí dělat

Jo no, chce to vydrzet. Nedovolit, ale nejak to nedramatizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.11 14:30

My před pár dny celý opalovák na koberci a nebo celý šmpon si namatlal na hlavu, že si umývá samponem a to suché vlasy :mrgreen: než jsem přišla ze záchodu, tak šup a měl šampon z tašky venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
31.5.11 14:30

přesně ,to bych nemohla mět doma nic .Na gauči hépou,z židlí dělají bunkr.Prostě vše se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.11 14:32

náš mi vleze i do lednice - hmm otočím se, a šup a má vruce krabicové mléko a půlku mi vylél na kobere, zaléval kytičku :mrgreen:
Takže občas, si člověk musí napočítat do 10, jinak by snad… Někdy mi ta ruka opravdu hraje, že byh mu nejradši lištila, ale člověk ví, že nesmí, ale třepe se dobře......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.5.11 14:33
Anonymní píše:
Ahoj mám 19 měsíční princeznu, je to nás miláček, ALE poslední dobou mě neskutečně točí. Milionkrát jí řeknu neštourej se tomu psovi v očích. Nic. Tak dostane přes ruku, kdyžto udělá po třetí za sebou tak jí plesknu přes zadek, ona se rozbrečí tak že skoro nedýchá. Pak se uklidní a jde to udělat znova. A takhle bych to s ní mohla praktikovat celý den, a nic by se nezměnilo. A to je ze vším. Manžel říká že je ještě malá na to aby to chápala, jenže já dobře vím, že ona ví že to nesmí. Mám se obrnit nervama? Mám jí tisíckrát denně vysvětlovat že se to nesmí? Je tohle jen období které přejde a ona pak konečně pobere trochu rozumu? Celý den, jen chodím a zakazuju co nemá dělat, nešahej na ten koš, netahej ten toaleták, nech ty granule, netrhej ty knížky, nechod na tu chodbu, nech ty nože v šuplíku :mrgreen:, nenič tohle, nedělej támhle to :cert: :cert: Za pár měsíců se malý narodí sourozenec, a já se celej den jen rozčiluju, hlavně se mi to nelíbí už kvůli ní samé, mě by se taky nelíbilo kdyby po mě celej den někdo štěkalDíky za každou radu

s větou nedělej to jsem zkončila už před dvěma lety (malýmu jsou 3), a dodnes kvetu ze švagrový co říká svému synovi: nezvedej to budeš mít kýlu, nedělej to uděláš si toto atd. prostě čím víc budete zakazovat tím víc to dítě bude dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.11 14:34
Anonymní píše:
Asho - ted jsi to vystihal, přesně tak mi to přijde že zkoumá svoje hranice, stále mám pocit že mě zkouší jestli by to teda nakonec nemohla udělat :-Djenny - to bych musela žít v kostce kde nic neni, když odstranim granule najde si něco jiného, mě nejde o to abych odstranila podněty mě jde o to aby pochopila že určité věci prostě nesmí dělat

No jo, ale těch věcí co nesmí je třeba moc ne? :lol: Já odstraňuju ty zásadní a pak mám pár těch, které se nesmí(2-3) a zbytek hold uklízím, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 14:35
DianaAndílek píše:
Anonymní píše:
Ahoj mám 19 měsíční princeznu, je to nás miláček, ALE poslední dobou mě neskutečně točí. Milionkrát jí řeknu neštourej se tomu psovi v očích. Nic. Tak dostane přes ruku, kdyžto udělá po třetí za sebou tak jí plesknu přes zadek, ona se rozbrečí tak že skoro nedýchá. Pak se uklidní a jde to udělat znova. A takhle bych to s ní mohla praktikovat celý den, a nic by se nezměnilo. A to je ze vším. Manžel říká že je ještě malá na to aby to chápala, jenže já dobře vím, že ona ví že to nesmí. Mám se obrnit nervama? Mám jí tisíckrát denně vysvětlovat že se to nesmí? Je tohle jen období které přejde a ona pak konečně pobere trochu rozumu? Celý den, jen chodím a zakazuju co nemá dělat, nešahej na ten koš, netahej ten toaleták, nech ty granule, netrhej ty knížky, nechod na tu chodbu, nech ty nože v šuplíku :mrgreen:, nenič tohle, nedělej támhle to :cert: :cert: Za pár měsíců se malý narodí sourozenec, a já se celej den jen rozčiluju, hlavně se mi to nelíbí už kvůli ní samé, mě by se taky nelíbilo kdyby po mě celej den někdo štěkalDíky za každou radu
s větou nedělej to jsem zkončila už před dvěma lety (malýmu jsou 3), a dodnes kvetu ze švagrový co říká svému synovi: nezvedej to budeš mít kýlu, nedělej to uděláš si toto atd. prostě čím víc budete zakazovat tím víc to dítě bude dělat :mrgreen:

Jj, viz negativni prikaz :mrgreen: Uplne rostu z babicek: „Nelez tam, nebo spadnes!!!“ Ty uz to nalajnujou i se zaverem :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 14:36

diano a co mu teda říkáš??

jenny - to bych musela mít v byttě 2-3 věci

• Citovat
  • Upravit
29730
31.5.11 14:36
kvaček píše:
náš mi vleze i do lednice - hmm otočím se, a šup a má vruce krabicové mléko a půlku mi vylél na kobere, zaléval kytičku :mrgreen:
Takže občas, si člověk musí napočítat do 10, jinak by snad… Někdy mi ta ruka opravdu hraje, že byh mu nejradši lištila, ale člověk ví, že nesmí, ale třepe se dobře......

Ja uz ani neodmrazuju lednicku, nema to cenu. Namraza jak krava a aby ne, kdyz je mrazak vecne dokoran :zed: Cekam, az ho to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.11 14:39

Jako je pravda, že jsem včera setřela manžela, že pořád na něho něco má..
Samozřejme jsem dostala vynadané, že ho rozmazluju, jenomže mi opravdu něco přijde jako až moc…
Když jí, tak ho věčně okřikuje, že mu kápne na tričko, když pije, tak to rozleje a nebo kdy si bouchá s hračkama - nemyslím že s nima háže po celém bytě…Já to tak toho nehrotím, nevím.. no
A taky se mi nelíbí, že když opravdu zlobí, že hned dostane na zadek, už jsem mojem říkala, že kdybych to dělala já tak, tak nic jiného doma nedělám než dávám na zadek…Jakože něco opravdu provede - jde a vysype misku a hned plác :nevim: :nevim: Já třeba křiknu, pak jdem a spolu utřem..
Co si o tom myslíte, kdo má víc má pravdu.. Má dva a 5 měsíců, okřikujete když vám dítě kápne jídlem na tričko, hrotíte to, když pije a rozlije to na koberecm beru to tak, že se učí
No ta miska a bouchání něčím, lednici, pračkou, je vždy s úsmevem, takže naschvál, ale hned plácat :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
31.5.11 14:43

No manžel je uplně stejný.5ekne ,máš jim dát po zadku a je to .taky bych asi nic jiného nedělala.My mamky jsme asi už trochu odolnější .Nerozháže nás vše .Babička taky vždy už vidí pohromu .A říká ,že na to nemá nervy.No co ,triko se opere ,zem utře.Manžel to taky kolikrát hrotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 14:44
kvaček píše:
Jako je pravda, že jsem včera setřela manžela, že pořád na něho něco má..
Samozřejme jsem dostala vynadané, že ho rozmazluju, jenomže mi opravdu něco přijde jako až moc…
Když jí, tak ho věčně okřikuje, že mu kápne na tričko, když pije, tak to rozleje a nebo kdy si bouchá s hračkama - nemyslím že s nima háže po celém bytě…Já to tak toho nehrotím, nevím.. no
A taky se mi nelíbí, že když opravdu zlobí, že hned dostane na zadek, už jsem mojem říkala, že kdybych to dělala já tak, tak nic jiného doma nedělám než dávám na zadek…Jakože něco opravdu provede - jde a vysype misku a hned plác :nevim: :nevim: Já třeba křiknu, pak jdem a spolu utřem..
Co si o tom myslíte, kdo má víc má pravdu.. Má dva a 5 měsíců, okřikujete když vám dítě kápne jídlem na tričko, hrotíte to, když pije a rozlije to na koberecm beru to tak, že se učí

No to bych se urvala, kdybych mela jancit z kapancu na triku… :mrgreen: Dam bryndak a je to. Obcas ho ma jeste i prostrednacka, kdyz je rizikovy jidlo. U nejstarsiho jen obratim oci v sloup a konstatuju, ze je cune.

Piti taky nehrotim, nejmladsi zatim pije z Aventu s pitkem, ze sklenicky jen pod dozorem. Az bude schopnejsi, dostane sklenicku a brcko. Nauci se to nakonec vsichni a poleje se i dospelak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.11 14:44

No ale tričko pere pračka, zem utírám já, a manžel to hrotí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie