Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevím, jestli sundáš komplet, ale určitě se něco dělat dá. Vitamínem b to nejspíš nebude, jestli tě nehoní takové chutě kvůli nevyspání a málo času na odpočinek. Já bych začala úpravou jídelníčku a zašla bych na fyzioterapii, aby tě naučili cviky na břicho po porodu ušité tobě na míru. Kdysi jsem se zúčastnila výzkumu k jedné diplomové práci, kdy jsme cvičili tři měsíce pilates třikrát týdně dvacet minut a jeden z parametrů, které ta fyzioterapeutka měřila, byl obvod pasu. Mně se tehdy zmenšil obvod o 3cm z 68 na 65. Takže bych klidně zkusila k tomu pobíhání po bytě cvičit něco takového.
Říká se, že břicho se hubne primárně jídlem. Tam bych opravdu začala. No a k tomu přidala cviky na posilování celého středu těla. Mě vždy po porodu vytvarovala břicho cvičení Pilates. Ale teď jsem líná a svaly povolily.
Jo a plavky zkus celkové. Trochu udělají figuru a mně se fakt líbí, když se dobře vyberou, přijdou mi šmrncovnější než ty dvoudílné. ![]()
Tak půl roku po třetím jsem možná měla stejného pivase…ale mně to bylo fuk…teď už to budou dva roky a břicho mám ok, chodím teda dvakrát týdně běhat. Nestresuj a trochu míň žer, no…
Zas tak děsný to není, dyt jseš ohnuta. Zkus se přemoci a jako první volbu si místo sladkého dat nějaké ovoce nebo kus zeleniny, když té začne honit mlsná. A jinak cvičit, já jsem se nedávno pustila do Mamacore, tak jsem zvědavá na výsledky ![]()
Břicho dělá strava, pohybem už to pak jenom rysujes. Takže se spíš zamer na jídelníček.
Břicho je o jídle. Ale takhle blbě ohnutej by měl břicho skoro každej. Kort ženská po 3 porodech, ty mají i vytahanejsi kůži na břiše no. Dan za děti. Ve stoje počítám břicho nemáš.
Nic hrozného nevidim
nejspíš to letos do plavek nestihneš dát dolů, ale do příštího léta ano, pokud začneš cvičit ![]()
Já mám uplně stejný břicho po roce a po jednom porodu a nejsem tlustá.
Skoro každý druhý pokud si takhle sedne má trochu velké břicho a špeky
Mě to hrozný nepřipadá chce to jen zpevnit a hlavně nedrž hladovky protože potom jakmile zhubneš tak ti ta kůže povolí ještě víc a bude to vypadat potom opravdu špatně.
Zkus třeba cvičit a uvidíš že to bude lepší. ![]()
@Kolicek95 Dekuji,spankovy deficit nemam(malý spinka v noci krasne)jen unava…Dekuji…i za tip na plavky-jen muj profil, je jako medvidek PU😭
@Pantalaimon
Pivase🤣připadám si jako medvidek Pu…když sednu k malému a vidím se v televizi/zrcadle rozhodne mi fajn není…
Zkusím zařadit ještě víc pohybu, dekuji
@Semtex na Mamacore už jsem taky koukala…v sede je to hrozne…ve stoje malé, kulaté bříško…
Segra se mě ptala před týdnem, jestli nejsem tehotna…sakra ne!!!jen tlustá!!!
@Kriss Tina
Musím!!!hlavne sladkosti!!tohle jsem vždycky měla ale měla jsem ploché břicho…teď???kulatou, previslou obludu
Ahoj holky,

mam půl roku po porodu(třetí dítě)
Po porodu mi brisko zůstalo ale par týdnu po jsem měla břicho pekne ploché.
Ze zdravotních důvodu musím jist velké množství vitamínu B a to mi asi nabudilo chuť k jídlu.
Hrozne se laduji sladkym a nezdravym jídlem.
Mam chuť na smažené, sladké, pizzy…atd.
A teď když se na sebe z profilu podivam
Denně se dost nachodim(dům, zahrada, deti…)jsem neustále v pohybu ale ne cilene na břicho.
Holky sundam tuto pneumatiku cvičením??
Stydím se do plavek…stydím se a své hrosi tělo🤦♀️
Prosím o zachování anonymity.
Holky, prosím, bez urazejicich komentářů. Dekuji