Mam nechutné břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.21 21:25

@lachtanice86 ano…v tom to bude😔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.21 21:27

@Reny001 to asi ne…teda určitě ne…takový vorvaň

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.21 21:28

@Jitulinka.1 Dekuji za povzbuzení…🙏 🙏budu makat…

• Citovat
  • Upravit
4731
23.6.21 21:30

Tak nejist sladke, smazene, prasarny..bricho pujde dolu..jako chute chapu, ale tak snad se umime trochu ovladat :nevim:…ja se ovladam cely zivot, abych nebyla mastodont..proste si to nedam, je to namahave, nebavi me to..taky bych sla radsi do mekace, nez varit..,ale tak bud se ovladnu, nebo budu tloustnout..,a to nemluvim o zdravi..tyhle veci ti nic neprinesou, spis naopak..neco si nekde dam..na oslave nebo za odmenu, ale ne se tim cpat horem dolem..navic spousta veci se da udelat zdrave a chutne, v troube, misto smazit, na zdravou pizzu je treba hodne receptu atd…na to, jak vypadas v plavkach se vyprdni, mysli na zdravi a na deti, jsi jejich vzor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.6.21 21:32
@Anonymní píše:
@Pantalaimon
Pivase🤣připadám si jako medvidek Pu…když sednu k malému a vidím se v televizi/zrcadle rozhodne mi fajn není…
Zkusím zařadit ještě víc pohybu, dekuji

Prosimtě takovej špíček…to dáš dolů v pohodě. Pro třetím jsem přibrala ani ne deset kilo (při prvním 17!) ale dát to dolů trvalo nejdýl…je to prostě znát…tři děti jsou tři děti…no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
24.6.21 16:02

Simtě, po třech dětech a půl roku po porodu to opravdu není nic hroznýho.. když si takhle blbě sedneš, tak se to vyvalí snad každýmu.. každopádně za mě je nejúčinnější zajít si za nějakou výživovou poradkyní (ale prověřenou), ať tě poměří na inbody a sestaví jídelníček.. a co se týče cvičení na břicho, tam bych si zašla za fyzioterapeutkou. Přece jen po dětech to má svoje specifika. Tak ať nevynakládáš energii na něco (ať už cvičení nebo jídlo), co třeba nebude fungovat. Je to vyšší počáteční investice, ale vyplatí se. Držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.6.21 16:17

Vítej v klubu zakladatelko, taky jsem štíhlá a mám pneumatiku :nevim:, ale zase si říkám, mám prsa, nemám široká stehna a zadek mám malý. Zase břicho se dá zakrýt volnějším oblečením, stehna nebo zadek velký nezakryješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.6.21 10:57

Změna stravy je jednoduchá

Ahoj
toto pomáhá i cukrovkářům atd. Takže zapomeň že existuje
Mouka a cokoliv z ní
Cukr a totéž
Omezit sůl Čokoláda v rozumném množství, ale aspoň 80%
Začít se cpát saláty typu polníček atd. Aby to bylo super, stačí opéct zeleninu, papriku, cibuli na olivovém oleji a ještě vlažné, cca 40-50 stupňů, zamíchat do ledového, římského či dalšího salátu. Sůl, pepř, kvalitní ocet jen po troškách, a uvidíš, jak si budeš šmakovat. Popř. trošku čedaru či parmazánu, ale to už je dost další kalorický přísun.

To nejjednodušší
Denně, aspoň 1-2 citrony - šťáva z nich. Pozor, musí být uzrálé, či raději bio (jsou trhané až uzrálé). Hodit to do sebe jako panáka. + aspoň 2-3× denně lžička jedlé sody. Za 14 dní se Ti změní chutě, za měsíc bez mouky bude půlka břicha pryč a hlavně, když pak ochutnáš Milenu, Kofilu a pod, tak to vyplivneš, protože to chemické šajze už nedokážeš jíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.6.21 16:27

@jeep jenže tohle člověk nevydrží věcně. Jde o to jist vše, ale s mírou. a jedla soda denně? Naco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.6.21 17:41

Soda

Soda je na odkyseleni těla. To popsané drzet 2 měsíce, vrátí se klasické chutě a po kousnutí do rohlíku Ti bude blbě a vyplivnes ho. A podobný odpad jako knedliky rohlíky a vlaSak či levná cokolada budou přehlížena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
26.6.21 17:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mam půl roku po porodu(třetí dítě)
Po porodu mi brisko zůstalo ale par týdnu po jsem měla břicho pekne ploché.
Ze zdravotních důvodu musím jist velké množství vitamínu B a to mi asi nabudilo chuť k jídlu.
Hrozne se laduji sladkym a nezdravym jídlem.
Mam chuť na smažené, sladké, pizzy…atd.
A teď když se na sebe z profilu podivam :poblion:
Denně se dost nachodim(dům, zahrada, deti…)jsem neustále v pohybu ale ne cilene na břicho.
Holky sundam tuto pneumatiku cvičením??
Stydím se do plavek…stydím se a své hrosi tělo🤦‍♀️
Prosím o zachování anonymity.
Holky, prosím, bez urazejicich komentářů. Dekuji :kytka:

a nemáš diastázu nebo volnou kůži po těhotenstvích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116121
26.6.21 18:28
@jeep píše:
Ahoj
toto pomáhá i cukrovkářům atd. Takže zapomeň že existuje
Mouka a cokoliv z ní
Cukr a totéž
Omezit sůl Čokoláda v rozumném množství, ale aspoň 80%
Začít se cpát saláty typu polníček atd. Aby to bylo super, stačí opéct zeleninu, papriku, cibuli na olivovém oleji a ještě vlažné, cca 40-50 stupňů, zamíchat do ledového, římského či dalšího salátu. Sůl, pepř, kvalitní ocet jen po troškách, a uvidíš, jak si budeš šmakovat. Popř. trošku čedaru či parmazánu, ale to už je dost další kalorický přísun.To nejjednodušší
Denně, aspoň 1-2 citrony - šťáva z nich. Pozor, musí být uzrálé, či raději bio (jsou trhané až uzrálé). Hodit to do sebe jako panáka. + aspoň 2-3× denně lžička jedlé sody. Za 14 dní se Ti změní chutě, za měsíc bez mouky bude půlka břicha pryč a hlavně, když pak ochutnáš Milenu, Kofilu a pod, tak to vyplivneš, protože to chemické šajze už nedokážeš jíst…

Super návod jak si odrovnat trávení. :palec:
Jedlou sodu 2-3 lžičky denně? 8o Víš o tom, že máš v žaludku kyselinu? Co myslíš, že se stane konzumací sody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.6.21 21:03

@aiwwa Vzhledem ke stupni překyselení národa, který je kyselý už jen dle reakcí zde a dotazovaná zjevně nemá tušení o tom, jak se držet vyvážené zdravé stravy, je to vhodné doporučení. I když ten zralý citrón, který je taktéž zásaditý, je podstatně lepší, leč co slyším od pacientské klientely, že je pro ně menší zlo ta jedlá soda. Ale opakuju, Mouka žádná, výrobky z ní už vůbec ne, cukr žádný, drasticky sundat sůl, dramaticky přidat zásadité potraviny (saláty, zelenina) a za měsíc bude jasno. (zjevně nastane nějaká pozitivní změna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.21 20:32

Dekuji

Dekuji holky za reakce, tipy…beru si je k srdci❤️️
Diastazu nevím…mam hrozne bolesti patere, břicho je spis kuze, než tuk…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.21 20:34

@robínek
Myslím, ze volno kůži…
Diastazu nevím🤔
Mam bolest patere-a to komplet od krku až k bedrum.
Malý je hodne nosivy. A ja ho nosim na své prave strane😔takže vlastně vsechno špatne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková