Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajjjina píše: Více
Asi jo. Ale proč to dělá? Však mi říká, ze jsem nádherná a pak si screenshotuje tohle?
@Anonymní píše: Více
A co si screenoval? Nějakou cizí insta holku, nebo mu někdo poslal fotku nahatou? To je dost rozdíl
@pikola píše: Více
Videla jsem jen náhled na zamknuté obrazovce, do telefonu mu nepolezu. Byla to skoro nahá holka s obrovskými prsy
No tak se mu líbila a uložil si jí. Nebo myslíš, že jí bude někde hledat a odstehuje se k ní?
To je jako by sis dělala fotku drahých bot. Taky si je nekoupíš, ale budeš se na ně ráda dívat
Srovnávat skoro nahou fotku cizí holky s botami je hodně nonsence. Boty mě asi fyzicky nepritahuji a nevyvolavaji ve mně myšlenky na se. x.
Nikdy jsi třeba kamarádce neposlala nějakou fotku hezkého chlapa?
Asi se budeš divit, ale pokud mám partnera, tak ne. Nevidím důvod, ani potřebu koukat na chlapy a posílat je kamaradce - to jako proč? ![]()
A proč jo? To jsi viděla screen nějaký konverzace, nebo prostě fotku kohosi z insta třeba?
Hezký podvečer, utirala jsem prach na botníku a vzala do ruky přítelův mobil a ten se rozsvítil a tam komentář o uloženém screenshotu - nějaká prsatá napůl nahá holka. Nevím, kdo to je, ani proč to má uložené. Mám se ho na to zeptat? Trochu mě to rozhodilo, jsme spolu teprve rok a půl a z toho necelý rok spolu bydlíme…