Mám se o něj ještě snažit ?

Anonymní
5.6.18 12:45

Mám se o něj ještě snažit ?

Ahoj, zajímal by mě váš názor, protože já si v tomhle vůbec nevím rady :nevim: Už dlouho se mi líbí jeden chlap, vždy jsme se potkávali ve společnosti našich společných přátel, až po nějaké době jsme si zacali psát, to bylo úplně v pohodě, flirtovali jsme, otevřeně jsme se bavili o sexu apod, a pak jsme spolu šli do kina, bylo úplně jasný, že to skončí sexem. Po kinu jsme šli ke mně, hned za dverma se name sam od sebe vrhnul, všechno bylo super, ale nakonec z toho nic nebylo, protože se mu nepostavil, docela jsem z toho byla špatná, protože jsem myslela, ze je to mnou ze něco dělám špatně, ale ujistil mě, že za to nemůžu, že byl jen unavenej. No, pak jsme se zase nějakou dobu vůbec nepotkavali, občas jsme si napsali, zase semnou flirtoval, tak jsme se domluvili, že půjdeme zase do kina, tak jsme dneska šli. Celou dobu mi to ale přišlo jako kdyby tam semnou ani nechtěl jít, byl nemluvnej, nevěděla jsem o čem se s nim mám bavit, bylo to strašný :zed: Já se ho celou dobu snažila svádět pohledem, omylem jsem se ho jakoby dotykala a on nic, přitom věděl, ze mám zájem. Po kinu mě odvezl domu a pak jsem mu ještě navrhla jestli nechce “na kafe”, to se mi omluvil, ze už pojede, ze je moc unavenej..A tak jsem se s nim rozloučila, poděkovala za kino a jakoze na rozloučenou mu dam pusu na tvar a zase jsem doufala, že mě začne normálně líbat a zas nic :D Tak vůbec nevím co si o tom mám myslet, proč semnou flirtuje, proč mě tenkrát sám od sebe začal líbat, když teď nejeví vůbec žádnej zájem..Buď je mu ještě trapně, že mu to neslo, nebo ho fakt nepritahuju, a nebo je to strasnej stydlin, ale nedává mi to cely smysl, nemůžu se v něm vůbec vyznat..Co si o tom myslíte? Nebo měla bych mu ještě napsat o další schůzku nebo už to nechat byt? :think: Jeste mě napadlo, že třeba nema moc zkušenosti s holkama, ale nevypadá na to a je mu 23

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
5.6.18 13:12

Proc se ho nezeptas narovinu?

• Citovat
  • Upravit
1734
5.6.18 13:16

Smysl to dava naprosto, vzdyt jsi sama napsala mozny problem „Buď je mu ještě trapně, že mu to neslo, nebo ho fakt nepritahuju, a nebo je to strasnej stydlin“, „Jeste mě napadlo, že třeba nema moc zkušenosti s holkama“

Ve 23 je jeste mlady ucho, co nevi co chce a je zmateny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
5.6.18 13:17
@Verun83 píše:

Myslis si, ze by ji na rovinu odpovedel? 8o S nejvetsi prvadepodobnosti se nic nedozvi, jen bude vypadat jako stihacka, ktera na nej mysli ve dne v noci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 13:20

@Sandokanos Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak se ho zeptám rovnou, ale nechci aby to vypadalo přesně tak jako ze jsem stíhačka. protoze stejne si myslím, ze by mi popravdě neodpověděl :D

• Citovat
  • Upravit
7571
5.6.18 13:26
@Verun83 píše:

Narovinu na co? Jako proc se ti posledne nepostavil? :lol:
To asi nebude uplne spravna cesta…

Zakladatelka: tak samozrejme je to z toho duvodu co „bylo“ minule, tak se boji, aby neselhal znovu. Takze urcite ma smysl se dal snazit, jen tomu dej cas a netlac na pilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.6.18 13:34
@Chytrak píše:
To asi nebude uplne spravna cesta…Zakladatelka: tak samozrejme je to z toho duvodu co „bylo“ minule, tak se boji, aby neselhal znovu. Takze urcite ma smysl se dal snazit, jen tomu dej cas a netlac na pilu…

Ne. Treba na to jestli o ni zajem ma nebo ne. Ze je zmatena z jeho chovani - flirtovani po sms a na zivo odtazity. Co je na tom?
Tady to tak vyresi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.18 13:38

Zakladatelko, stydí se před tebou. Vnímá sám sebe, že selhal, zklamal a je mu příšerně. Mladý muž a z únavy a nervozity se mu prostě nepostavil. To se stává, kdysi se nepostavil klukovi, kterému bylo 18, tak strašně moc mě chtěl a byl do mě zamilovaný až po uši, že při prvním sexu taky selhal. Prostě zapracovala nervozita.
Jenže muži jsou na tohle háklivý, mají pocit, že musí být nadsamci za každou cenu a každých okolností.
V tomto případě pomůže jen trpělivost. Pokud je ochoten mluvit, tak i diplomatický rozhovor, kdy mu vysvětlíš, jak moc ho máš ráda a že se opravdu cítit trapně nemusí, že od toho jsou partneři, aby si uměli popovídat o všech tématech a navzájem se podrželi. Prostě každý má čas od času své dny, kdy něco nejde podle představ a že to vůbec není důvod, aby se před tebou cítil trapně nebo tě od sebe odháněl, když se vlastně nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
12613
5.6.18 14:10
@Chytrak píše:
To asi nebude uplne spravna cesta…Zakladatelka: tak samozrejme je to z toho duvodu co „bylo“ minule, tak se boji, aby neselhal znovu. Takze urcite ma smysl se dal snazit, jen tomu dej cas a netlac na pilu…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 14:53

Podle mě to moc nadějné není. Mám podobnou zkušenost, jen to bylo z jiného důvodu. Podvedla ho holka a on se s tím ještě nevyrovnal. Jestli to byla pravda, těžko říct. Každopádně ještě jedno jakés takés rande bylo, asi aby se neřeklo, že se se mnou rozešel kvůli tomu a pak si zařídil, abychom se neviděli. Když jsem mu volala, co se děje, tak na mě mluvil jako na chlapa, takže už lovil jinou. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.18 15:10

Já ho znám 3 roky a za tu dobu co se známe jsem ho nikdy neviděla s holkou, nebo ze by byl ve vztahu, je to asi takový samotář a rozhodně si nemyslím, že já na tom něco změním, s tím jsem se už smířila, ale přece jenom kdyby byla nějaká naděje.. :nevim: U mě to bylo spis tak ze když mě dřív nekam zval tak jsem nechtěla, byla jsem po rozchodu a strašně dlouho jsem se z toho dostávala, takže jsem neměla na nějaký schůzky ani pomyšlení, teď už se ve mne něco zlomilo a dala bych tomu sanci, ale na vztah to taky asi nevidím po vcerejsku, ale když už nic tak když jsme oba samy tak aspoň nějaké kamarádství s výhodami :lol:

• Citovat
  • Upravit
1957
5.6.18 16:46

Kocko, obavám se, ze sis odpověděla sama. Bud se jeste stále stydí, nebo uz chytil zájem někde jinde a tady uz neví, jak to doplacat, nebo je v tom jeste neco jiného, co ti ale asi fakt sám neprozradi. No budu ti držet palce, ať to dopadne k tvé spokojenosti (což muže byt i potkání někoho dalšího ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí