Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.6.15 20:01
@zoidberg píše:
Upřímně neznám chlapa, který by se nějak dobrovolně a rád podílel na přípravách svatby. Stačí, že to trauma zažije, nemusí se na to připravovat :)

Moj manzel sa na priprave svadby podielal, a zenil s hrdym vyrazom na tvari. Moj svagor takisto. Moj najlepsi kamos sa zenil a isiel pychou prasknut, ze si tu svoju berie… moju najlepsiu kamosku manzel ziadal o ruku na trikrat, lebo dvakrat dostal kosom… a celu svadbu svietil, ze ju konecne ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 20:15
@zrcadlo píše:
Já teda nechápu, proč by měl být „jasný nesmysl“, že se nechce starat o svatbu. Můj manžel mě „žádal o ruku“ stylem „chci, abys byla moje žena a dítě se narodilo do úplné rodiny, ale svatby mě děsí, kdyby šlo jen o podpis na úřadě, vezmu si tě ještě dneska, jakou představu máš ty?“ Pro někoho totální absence romantiky, ale jsme spolu šťastní a svatbu jsme pojali tak, aby ani jeden z nás netrpěl, takže jen nejužší rodina a svědci, žádné bryndání polívky děravou lžící apod. Manžel se mnou zajel vybrat prstýnky, vyzkoušel si košili a v den obřadu přeleštil boty, to byl veškerý jeho vklad, a já ho jen informovala, jakou jsem objednala kytku a jídlo, on mi to odkýval, po svatbě jsme rozeslali info známým, že jsme se vzali, a bylo to.
Při plánování ani svatbě samotné neproběhla jediná hádka nebo nedorozumění, užili jsme si to bez stresu a výčitek. Neumím si představit, že lásku svého manžela budu měřit podle toho, jak moc se hodlá zapojit do svatebních příprav :nevim:

Ale zapojil sa, tolko, kolko zvladol. Tuto priatel povedal - ak chces svadbu, urob svadbu. Ja sa laskavo dostavim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 20:25
@jakanas píše:
A já si zase myslím že to bereš moc tím ženským pohledem. Proč by měl být chlap špatnej když chce nechat zařizování svatby na ženě? Ono taky záleží svata a svatba. Je něco jiného Svatba ala grilovačka na zahradě, 20 lidí v restauraci, 200 lidí v restauraci, 200 lidí na rautu na pláži u moře… od toho se potom odvíjí ta náročnost zařizování.

No, když to tady občas procházím tak se opravdu většinou musím přiklonit k ženským názorům. Ale to bude spíš tím, že chlapi co sem píšou, si z toho buď dělají jen prču nebo se snaží hrát na drsňáky a nebo trpí zastydlou pubertou. :mrgreen: Tedy až na pár vyjímek.
A nemusí být špatnej, ale to jak to popisovala obnovovatelka na mě dělá dojem, že se tváří jako by ji tím dělal milost. A nemusí se rozplývat nad kytkama nebo vybírat prostírání, ale jako partner by měl být minimálně ochotný pomoct. Asi jsem moc staromódní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 20:35
@takymanžel píše:
No, když to tady občas procházím tak se opravdu většinou musím přiklonit k ženským názorům. Ale to bude spíš tím, že chlapi co sem píšou, si z toho buď dělají jen prču nebo se snaží hrát na drsňáky a nebo trpí zastydlou pubertou. :mrgreen: Tedy až na pár vyjímek.
A nemusí být špatnej, ale to jak to popisovala obnovovatelka na mě dělá dojem, že se tváří jako by ji tím dělal milost. A nemusí se rozplývat nad kytkama nebo vybírat prostírání, ale jako partner by měl být minimálně ochotný pomoct. Asi jsem moc staromódní. :lol:

Nie si staromodny. Vztahy, potazmo svadby sa delia na tie, kde su rovnocenni partneri a navzajom si pomahaju, a tie, kde si zena vztah/svadbu/deti vydupala, a potom sa cuduje ze si chlap zije svoj vlastny zivot akoby pomimo zeny, pripadne deti. No a extrem je vtedy, ked sa v zeninom okoli nenajde ani jeden clovek, ktory by jej prognozoval, ze sa s danym chlapom k sebe hodia, ale ona si aj tak postavi hlavu a svadba/dieta sa kona. Vacsinou to konci podla prognoz okolia :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 21:17

@Bábi Zlopočasná Ony ty prognózy okolí se taky často mýlí, ale nejlepší závěr bývá: „já sem si myslela, že se změní“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 21:20
@takymanžel píše:
@Bábi Zlopočasná Ony ty prognózy okolí se taky často mýlí, ale nejlepší závěr bývá: „já sem si myslela, že se změní“. :zed:

Ja som skor myslela take, ked sa naozaj nenajde ani jeden clovek co by daval sancu. Ale co som ja mala moznost poznat, tak ludia ktori prognozovali zly koniec ked poznali len jedneho z paru, tak sa mylili. Ludia, co mali tu cest s oboma, najlepsie v roznych situaciach a dlhsich casovych usekoch, tak mavali zvacsa pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.6.15 21:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Moj manzel sa na priprave svadby podielal, a zenil s hrdym vyrazom na tvari. Moj svagor takisto. Moj najlepsi kamos sa zenil a isiel pychou prasknut, ze si tu svoju berie… moju najlepsiu kamosku manzel ziadal o ruku na trikrat, lebo dvakrat dostal kosom… a celu svadbu svietil, ze ju konecne ma :nevim:

V kterém století jsi se vdávala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 21:35

@Bábi Zlopočasná jo, komu není rady, tomu není pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 21:40
@zoidberg píše:
V kterém století jsi se vdávala? 8o

V akej spolocnosti sa to pohybujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 22:09
@Bábi Zlopočasná píše:
V akej spolocnosti sa to pohybujes?

To neřeš. Někdo si myslí, že když ukáže jakej je drsňák tak je cool. Na 15tky to prej zabírá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.6.15 22:13
@takymanžel píše:
To neřeš. Někdo si myslí, že když ukáže jakej je drsňák tak je cool. Na 15tky to prej zabírá. ;)

Chceš říct, ze je běžné, aby se chlapi do svatby sami vrhali? Že i po odmítnutí se o to znovu pokoušejí? Že jdou k oltáři s pocitem vítěze? Chodis někdy ven ty cool drsňáku? Nebo tu jen sbiras plusove body?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 22:32

@zoidberg Já si na drsňáka nehraju. Plusové body nesbírám a občas taky zajdu mezi lidi. Pro někoho je svatba důležitá pro někoho ne. Každej si zařídí život podle svýho. Kdybych se nechtěl ženit, tak jsem svobodnej. A ano, ženil jsem se rád, protože jsem tušil, že lepší ženskou už nepotkám. A kdybych se rozváděl, tak bych nedělal ramena „jsem šťastně rozvedenej“. To může říkat týraná ženská. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.6.15 22:39
@takymanžel píše:
@zoidberg Já si na drsňáka nehraju. Plusové body nesbírám a občas taky zajdu mezi lidi. Pro někoho je svatba důležitá pro někoho ne. Každej si zařídí život podle svýho. Kdybych se nechtěl ženit, tak jsem svobodnej. A ano, ženil jsem se rád, protože jsem tušil, že lepší ženskou už nepotkám. A kdybych se rozváděl, tak bych nedělal ramena „jsem šťastně rozvedenej“. To může říkat týraná ženská. ;)

OK, zajímají me ty moje první tři otázky. Určitě máš spoustu kamarádů a známých. Ženou se všichni šťastně do chomoutu nebo ne? Jsem jen zvědavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 23:02

@zoidberg moj manzel je Cech. Chcel sa zenit viac ako ja, z jeho popudu sme boli svoji do pol roka od zoznamenia. Na svadbe svietil. Moj svagor je Talian. Pravda, on pockal so svadbou do roka od zoznamenia… na svadbe sa vznasal 5 cm nad zemou. Zbytok su vychodniari, tam od nas. Kamos sa zenil ked mal 23… chcel, prve decko prislo az o nejake tri roky… hrdo vypinal hrud, ze je zenac… kamosku ziadal manzel o ruku v Grecku, o rok na Kanaroch, no a o dalsi rok v Tunise mu uz povedala ano. Na svadbe svietil. Dalsia kamoska sa nechcela vydavat… tak jej urobil decko a pri oltari sa tvaril ako pan sveta. Dalsej kamoske manzela dohodili… do roka a do dna bola svadba, a nastavajuci sa culil jak mesiacik nad hnojom od zasnub az do sobasa… (nie ze by ho to potom preslo, len sa mi stratili z oci)… A vsetky pary drzia spolu, niektorym to uz do dvoch spolocnych krizikov pocita… jooooo a mojho najlepsieho kamosa bracho, ked mal 20 bral si 30 rocnu babu… tiez sa pri oltari vznasal dobrych 5 cm nad zemou. Tiez su uz stastne spolu dobrych 10 rokov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 23:02
@zoidberg píše:
Chceš říct, ze je běžné, aby se chlapi do svatby sami vrhali? Že i po odmítnutí se o to znovu pokoušejí? Že jdou k oltáři s pocitem vítěze? Chodis někdy ven ty cool drsňáku? Nebo tu jen sbiras plusove body?

Takže za 1. Ano v podstatě všichni známí a kamarádi se ženili dobrovolně. Pokud ne,( u těch méně známých si nejsem jistý, nesvěřovali se) tak se s tím nechlubí. byli by za trubce.
2.Záleží na způsobu odmítnutí(ale neznám nikoho koho by ženská odmítla) pokud by to nebylo opravdu smysluplné já osobně bych se podruhé neprosil.
3.Nevím s jakým pocitem kdo šel k oltáři, ale já si svatbu užil. Byl to prýma mejdan s živou hudbou(rád tancuju) :lol: A pocit vítěze mám teď, když tu čtu ty trápení a já mám doma skvělou ženskou. A nepíšu to proto, že si to možná přečte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí