Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.6.15 23:04
@takymanžel píše:
Takže za 1. Ano v podstatě všichni známí a kamarádi se ženili dobrovolně. Pokud ne,( u těch méně známých si nejsem jistý, nesvěřovali se) tak se s tím nechlubí. byli by za trubce.
2.Záleží na způsobu odmítnutí(ale neznám nikoho koho by ženská odmítla) pokud by to nebylo opravdu smysluplné já osobně bych se podruhé neprosil.
3.Nevím s jakým pocitem kdo šel k oltáři, ale já si svatbu užil. Byl to prýma mejdan s živou hudbou(rád tancuju) :lol: A pocit vítěze mám teď, když tu čtu ty trápení a já mám doma skvělou ženskou. A nepíšu to proto, že si to možná přečte. :mrgreen:

Tak ona kamoska odmietala svadbu kym bola na skole. Po promocii sa vydavala, tak to asi manzel zobral ako uznatelny dovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 23:08

@Bábi Zlopočasná Nechci rejpat, ale nemohlo se na jejich výrazu podepsat taky to, že si před obřadem řádně štrngli na kuráž? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.6.15 23:11
@Bábi Zlopočasná píše:
@zoidberg moj manzel je Cech. Chcel sa zenit viac ako ja, z jeho popudu sme boli svoji do pol roka od zoznamenia. Na svadbe svietil. Moj svagor je Talian. Pravda, on pockal so svadbou do roka od zoznamenia… na svadbe sa vznasal 5 cm nad zemou. Zbytok su vychodniari, tam od nas. Kamos sa zenil ked mal 23… chcel, prve decko prislo az o nejake tri roky… hrdo vypinal hrud, ze je zenac… kamosku ziadal manzel o ruku v Grecku, o rok na Kanaroch, no a o dalsi rok v Tunise mu uz povedala ano. Na svadbe svietil. Dalsia kamoska sa nechcela vydavat… tak jej urobil decko a pri oltari sa tvaril ako pan sveta. Dalsej kamoske manzela dohodili… do roka a do dna bola svadba, a nastavajuci sa culil jak mesiacik nad hnojom od zasnub az do sobasa… (nie ze by ho to potom preslo, len sa mi stratili z oci)… A vsetky pary drzia spolu, niektorym to uz do dvoch spolocnych krizikov pocita… jooooo a mojho najlepsieho kamosa bracho, ked mal 20 bral si 30 rocnu babu… tiez sa pri oltari vznasal dobrych 5 cm nad zemou. Tiez su uz stastne spolu dobrych 10 rokov.

Tak proč si tady uzivatelky stěžují, ze se jejich chlap nechce ženit? Je to tu co chvíli. Moc mi to nesedí. Jistě, znám jeden šťastný manželský pár, vlastně jen ten jeden, asi jsem z divného kraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 23:12
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ona kamoska odmietala svadbu kym bola na skole. Po promocii sa vydavala, tak to asi manzel zobral ako uznatelny dovod.

Jo, to se určitě dá pochopit. Ale já sem pragmatik, asi bych se po prvním koši, zeptal na přijatelný termín. :D Asi musel bejt nastávající hodně nedočkavej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 23:16
@takymanžel píše:
@Bábi Zlopočasná Nechci rejpat, ale nemohlo se na jejich výrazu podepsat taky to, že si před obřadem řádně štrngli na kuráž? :mrgreen:

Nevylucujem. Ale takyto vyraz som uz pocula okomentovat ze sa ‚tvari stastne‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 23:17
@zoidberg píše:
Tak proč si tady uzivatelky stěžují, ze se jejich chlap nechce ženit? Je to tu co chvíli. Moc mi to nesedí. Jistě, znám jeden šťastný manželský pár, vlastně jen ten jeden, asi jsem z divného kraje.

A co ja viem, s akym materialom to chodia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.6.15 23:23
@zoidberg píše:
Tak proč si tady uzivatelky stěžují, ze se jejich chlap nechce ženit? Je to tu co chvíli. Moc mi to nesedí. Jistě, znám jeden šťastný manželský pár, vlastně jen ten jeden, asi jsem z divného kraje.

Asi si vybírají špatný protějšky. Navíc je spousta případů jak přes kopírak „mám s ním děti a jmenují se po něm, proč si mě nechce vzít?“ Ne nadarmo byl dobře zaběhnutý postup. Nejdřív svatba, potom děti. Tedy samozřejmě pro ty kdo o ní stojí.
Tipoval bych, že jsi z velkýho města. Že by Praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 00:42

Dobře.. Obvykle to začíná tím. Dle Bábi. Že novomanžel září na svatbě… A pak je hrdým otcem rodinky a ten pár při výchově rodiny drží. Tady akorát zakladatelka s jejím chlapem přeskočili svatbu. Mají rodinu. Jsou šťastní.. To soudím z toho, že s nějakým pitomcem si žena neupachtí dobrovolně třetího sviště.. To co obvykle následuje po svatbě mají oni už dávno za sebou.. Takže v tomhle případě je svatba už jenom právní akt. Který jaksi oficiálně potvrdí(a to dost opožděně) to v čem oni žijí, co už dávno vybudovali bez papírů.. A když už chce teda ženská tu svatbu.. Tak ať si to zařídí… Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.6.15 06:12
@zoidberg píše:

Třeba proto, že ti, co jsou s někým, kdo se ženit chce, nezakládá diskuze-můj partner se chce ženit… 8) A ano, asi opravdu jsi z divného kraje, tady se lidi žení a vdávájí dobrovolně a zůstávají spolu a zakládají rodiny :nevim: akorát jedni se rozvedli a mají už oba někoho jiného, ale neznám nikoho v kom by bylo tolik hořkosti jako v tobě, ať už je svobodnej, rozvedenej, nebo žije na hromádce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.6.15 06:18
@Honza 12 píše:
Dobře.. Obvykle to začíná tím. Dle Bábi. Že novomanžel září na svatbě… A pak je hrdým otcem rodinky a ten pár při výchově rodiny drží. Tady akorát zakladatelka s jejím chlapem přeskočili svatbu. Mají rodinu. Jsou šťastní.. To soudím z toho, že s nějakým pitomcem si žena neupachtí dobrovolně třetího sviště.. To co obvykle následuje po svatbě mají oni už dávno za sebou.. Takže v tomhle případě je svatba už jenom právní akt. Který jaksi oficiálně potvrdí(a to dost opožděně) to v čem oni žijí, co už dávno vybudovali bez papírů.. A když už chce teda ženská tu svatbu.. Tak ať si to zařídí… Nebo ne?

Souhlas :-) žít s někým 10 let, mít s ním 3 děti a vyšilovat, že chci svatbu, ale protějšek z toho nápadu a vidiny spousty zařizování neskáče dva metry do vzduchu 8o no řekněme, že je to zvláštní a že si to asi měla dotyčná rozmyslet dív :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 07:18
@Honza 12 píše:
Dobře.. Obvykle to začíná tím. Dle Bábi. Že novomanžel září na svatbě… A pak je hrdým otcem rodinky a ten pár při výchově rodiny drží. Tady akorát zakladatelka s jejím chlapem přeskočili svatbu. Mají rodinu. Jsou šťastní.. To soudím z toho, že s nějakým pitomcem si žena neupachtí dobrovolně třetího sviště.. To co obvykle následuje po svatbě mají oni už dávno za sebou.. Takže v tomhle případě je svatba už jenom právní akt. Který jaksi oficiálně potvrdí(a to dost opožděně) to v čem oni žijí, co už dávno vybudovali bez papírů.. A když už chce teda ženská tu svatbu.. Tak ať si to zařídí… Nebo ne?

Tak ono by bolo od toho chlapa minimalne ohladuplne, keby sa k svadbe nepostavil stylom ‚ide to mimo mna‘… vsak aj obnovovatelke to vadi, nie len babi hadze svoje mudra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.6.15 07:38
@zoidberg píše:
Chceš říct, ze je běžné, aby se chlapi do svatby sami vrhali? Že i po odmítnutí se o to znovu pokoušejí? Že jdou k oltáři s pocitem vítěze? Chodis někdy ven ty cool drsňáku? Nebo tu jen sbiras plusove body?

Odpovím na první otázku. Ano chlapi se do svatby sami vrhají, svatba je v podstatě mužská záležitost, vždyť chlap žádá ženu o ruku, je to v režii chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 07:42
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ono by bolo od toho chlapa minimalne ohladuplne, keby sa k svadbe nepostavil stylom ‚ide to mimo mna‘… vsak aj obnovovatelke to vadi, nie len babi hadze svoje mudra. :nevim:

Možná.. Taky jí to mohl vymlouvat, naco se teďka budou utrácet peníze. To je lepší zaplatit dítěti nějaký roužek atd… A on to co novomanžel obvykle slibuje a co svatbou říká, tedy budu s tebou v dobrém i zlém. Budu ti věrný. Založíme rodinu. Budem se podporovat atd, a slíbí to před celým světem, aby své partnerce dal najevo, že s ní do života počítá.. To on už splnil. Potomky a všehno okolo. On už vlastně tenhle manželský život už žije. I bez toho, aby to okatě sliboval na svatbě. Takže ta deklarace svatbou… Je už jenom formalita. Nedivím se mu, že to jde mimo něj. Když by to byl někdo můj známej, co takhle 10 let funguje i s dětma. A budou chtít nějakou svatbu s širokým příbuzentvem, tradicema atd.. Tak si budu ťukat na čelo, na co si to teďka najednou zkouší hrát? Asi se chcou předvádět.. No prostě s křížkem po funuse. :mrgreen: Aď si vezmou svědky, jdou na ouřad a mají to vyřešené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 07:47
@suricata píše:
Odpovím na první otázku. Ano chlapi se do svatby sami vrhají, svatba je v podstatě mužská záležitost, vždyť chlap žádá ženu o ruku, je to v režii chlapa :nevim:

Jasně když chce ženu uhnat, aby se stala jeho ženou. Aby s ním založila rodinu. Atd.. Prostě klasika. Echt klasika, aby mu konečně dala(možná i děti). Tzv svatební noc. :mrgreen: Ale když už je ženská uhnaná, rodina, bydlení, zázemí všechno už je vyřešeno, čeká třetí dítko. Tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.6.15 07:48

@Honza 12 souhlasím. Ne nadarmo byl dříve jeden osvědčený postup. Dneska si ženský myslí, že to půjde i bez toho papíru, jenže to je předtím, než mají děti. Nedokážou domyslet důsledky, porodí jedno, druhé a dříve nebo později se to většině začne zajídat.

Chlap je rád, že mu to „prošlo“ i bez svatby anebo to neřeší a ženská už nemá páku, jak ho k té svatbě donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí