Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
3.6.15 09:21
@Bábi Zlopočasná píše:
@zoidberg mna by skor zaujimalo, preco je dieta mensi zavazok nez svadba. Ked pride na decko, tak bum bum a je aj to tretie, ale svadbu si treba premysliet, aby som neskodoval :think:

Ano, svatba je větší závazek než děti. Děti můžu milovat a vychovávat bez ohledu na oddací list, časem vyletí z hnízda a začnou se starat sami o sebe. Jenže manželství je na doživotí, to by si měl člověk pořádně rozmyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
3.6.15 09:25
@Menora píše:
Ty nejsi ženská :lol:. Jistě ze svých zkušeností moc dobře víš, že my ženské dokážeme i z jednoduché věci, která se stala za jednu minutu, udělat slohovouu práci na 10 stran, takže velikost svatby nehraje roli. Jde jen o to projevení zájmu.

Aha, a teď má se muž přizpůsobit ženskému myšlení a předstírat zájem o 10 stran na tak jednoduchou věc? Nebo se má žena přispůsobit mužskému myšlení a zhodnotit to jednou větou? Co je správné..? :jazyk: Já vím, já vím.. Kde to funguje tak je kompromis. Ženská, nezatěžuje chlapa detajlama a blbostma, a chlap má zájem o to co ona mu sděluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
@zoidberg píše:
Ano, svatba je větší závazek než děti. Děti můžu milovat a vychovávat bez ohledu na oddací list, časem vyletí z hnízda a začnou se starat sami o sebe. Jenže manželství je na doživotí, to by si měl člověk pořádně rozmyslet.

No promiň, ale bez urážky, to je fakt pitomost. Děti jsou tvoje děti i když jim je padesát. A jestli se k tomu stavíš stylem, že v osmnácti vyletěj a už mě nezajímaj. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@takymanžel píše:
Přesně to sem chtěl napsat. To by musel mít IQ retardovanýho lenochoda.

Nie je blby, len na nu celkom obycajne kasle. Ma ju zahackanu detmi, ale nema voci nej ziadne povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.6.15 09:26
@Honza 12 píše:
Aha, a teď má se muž přizpůsobit ženskému myšlení a předstírat zájem o 10 stran na tak jednoduchou věc? Nebo se má žena přispůsobit mužskému myšlení a zhodnotit to jednou větou? Co je správné..? :jazyk: Já vím, já vím.. Kde to funguje tak je kompromis. Ženská, nezatěžuje chlapa detajlama a blbostma, a chlap má zájem o to co ona mu sděluje.

Ani jeden :mrgreen:. Jasně, že nejlepší je vždycky kompromis.

• Citovat
  • Upravit
30098
3.6.15 09:26
@Bábi Zlopočasná píše:
Musel, pretoze to tu uz raz bolo. Ked ona kvoli jeho nezaujmu uz raz svadbu nenaplanovala, hoci chcela, aka je pravdepodobnost ze na druhy pokus, ked on zase zopakuje prdim ti na nejaku svadbu, rob si co chces len neotravuj, ze ona zazrakom otoci a bude z jeho pristupu nadsena?

To mě uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.6.15 09:27
@zoidberg píše:

I když se o sebe budou starat, stále budete rodina, Tvoje děti to budou..i když budeš mít od nich vnoučata :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.6.15 09:38
@kacz píše:
@Honza 12 ta žena pořád musí někomu dokazovat, že k nim patří. Denodenně. A otázka je, jestli k nim skutečně patří, ke zbytku rodiny - anebo je tam jako přívažek, posluhovačka? Ani na dědictví po muži nemá automaticky nárok, musela by prokázat, že spolu žili. V případě úmrtí manžela nemá nárok na vdovský důchod. Nevyužívá společného jmění manželů. Čili děti jsou zajištěné, ale ta žena ne. Přitom obětuje mnoho let svého potenciálního kariérního rozvoje k tomu, aby se starala o chlapovy děti.

Vdaná nejsem a nikdy jsem nikomu nic dokazovat nemusela :think: Jako posluhovačka se fakt necítím, máme domácí práce i péči o děti hezky rozdělenou na půl, to je přeci o domluvě, ne o svatbě, a žena se přeci může zajistit jinak než svatbou a děti o které se stará jsou i její ne?

Zakladatelko já se vdávat nechci, ale kdyby o to partner moc stál, tak mu vyhovím, právě z lásky k němu, ale rozhodně bych nechtěla organizovat svatbu, spíš jen obřad na radnici se svědky, třeba to má ten Tvůj taky tak a neznamená to, že si Tě nebude brát z lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.6.15 09:38
@takymanžel píše:
No promiň, ale bez urážky, to je fakt pitomost. Děti jsou tvoje děti i když jim je padesát. A jestli se k tomu stavíš stylem, že v osmnácti vyletěj a už mě nezajímaj. :nevim: :zed:

Někde jsem psal, že už mě nezajímají? Co mi to podsouváš? Nevím jak to máš ty, ale běžné dítě se v dospělosti odstěhuje. Manžel/ka zůstává třeba dalších 30 i více let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.6.15 09:41
@kacz píše:
@Honza 12 ta žena pořád musí někomu dokazovat, že k nim patří. Denodenně. A otázka je, jestli k nim skutečně patří, ke zbytku rodiny - anebo je tam jako přívažek, posluhovačka? Ani na dědictví po muži nemá automaticky nárok, musela by prokázat, že spolu žili. V případě úmrtí manžela nemá nárok na vdovský důchod. Nevyužívá společného jmění manželů. Čili děti jsou zajištěné, ale ta žena ne. Přitom obětuje mnoho let svého potenciálního kariérního rozvoje k tomu, aby se starala o chlapovy děti.

Někdy mě až děsí, o kolik skvělých manažerek, vědkyň, výzkumnic a jiných geniálních zaměstnankyň s úžasnou kariérou naše ekonomika přichází tím, že se ženská „stará o chlapovy děti“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 09:42
@zoidberg píše:
Někde jsem psal, že už mě nezajímají? Co mi to podsouváš? Nevím jak to máš ty, ale běžné dítě se v dospělosti odstěhuje. Manžel/ka zůstává třeba dalších 30 i více let.

Viem si predstavit, ze v dvadsiadke si k sebe nastahujes babu. V 35 ju vymenis za zaujimavejsi model. V 40 za mladsi. V 50 Ta ulovi nejaka zlatokopka… ale ked v 60 strati ona zlatokopka zaujem, ostava Ti uz len funus :nevim:

Tie manzelky nepohodlne na 30 a vice let zvladaju manzelom aj menit plienky a krmit hadickou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.6.15 09:46
@WontTell píše:
Někdy mě až děsí, o kolik skvělých manažerek, vědkyň, výzkumnic a jiných geniálních zaměstnankyň s úžasnou kariérou naše ekonomika přichází tím, že se ženská „stará o chlapovy děti“. :mrgreen:

No tys tu chyběl :mavam:
Nejsem ekonom, ale naše ekonomika skutečně doplácí na to, že máme snad nejdelší rodičovskou na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.6.15 09:47
@suricata píše:
Odpovím na první otázku. Ano chlapi se do svatby sami vrhají, svatba je v podstatě mužská záležitost, vždyť chlap žádá ženu o ruku, je to v režii chlapa :nevim:

Tak žádost o ruku možná je mužská záležitost, ale svatba? Myslíš, že všechny ty fotokoutky, svatební stromy, barvy svatby a podobný nesmysly vymysleli chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.6.15 09:47
@zoidberg píše:
Někde jsem psal, že už mě nezajímají? Co mi to podsouváš? Nevím jak to máš ty, ale běžné dítě se v dospělosti odstěhuje. Manžel/ka zůstává třeba dalších 30 i více let.

Jenže s manželkou se můžeš rozvést, když jsou děti dospělé, tak ji můžeš prakticky vyškrtnout ze života, ale děti máš na „krku“ do smrti. Kdykoli můžou přijít pro radu, pro pomoc. Zkrátka rodičovství se zrušit nedá. Manželství ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.6.15 09:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Viem si predstavit, ze v dvadsiadke si k sebe nastahujes babu. V 35 ju vymenis za zaujimavejsi model. V 40 za mladsi. V 50 Ta ulovi nejaka zlatokopka… ale ked v 60 strati ona zlatokopka zaujem, ostava Ti uz len funus :nevim:Tie manzelky nepohodlne na 30 a vice let zvladaju manzelom aj menit plienky a krmit hadickou :think:

Třeba bych ji měnit nechtěl já, většinou boří manželství ženy. Tak proč jim to nezjednodušit? Proč procházet složitým rozvodovým řízením, platit právníky, kolky? Podáme si ruku a sbohem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí