Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
3.6.15 10:47
@WontTell píše:
A seš si vědomá toho, že kompromis znameá, že občas ustoupí i ta ženská. On třeba ustoupil tím, že s tou svatbou souhlasil. Chtít po něm, aby ještě nadšeně vybíral oznámení s tím, že jinak nebudeš vařit není kompromis, ale vydírání :)

Tím bylo asi myšleno, že každou ženu nebaví denně vyvářet a dělá to. Jak by ses tvářil, kdyby Ti manželka hodila talíř jak psovi a řekla žer, to že ti vařím neznamená že se eště budu přetvařovat jak to dělám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.6.15 10:49
@takymanžel píše:
Taky nejsem ekonom, ale naše ekonomika doplácí především na hrabivost ve vysokých kruzích. Rodičovská dovolená je proti rozkradeným miliardám za předražené zakázky a pod. doslova kapkou v moři. :mrgreen:

No já jsem ho pochopil spíš tak, že ekonomika má problém s tím, že jsou ti lidi 3 roky doma. O ty peníze jato takový snad až tak nejde… spousta se toho stejně rozkrade a daně máme vysoký až hanba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 10:52
@zoidberg píše:
Takže jestli to dobře chápu, tak i když se chlap nechce ženit, tak prostě musí, protože si to přeje jeho rodina a jeho partnerka. Jo a pak se vznáší u toho oltáře jak jsi psala. No tak to se nedivím, že se vznáší, když prostě „musí“

Nie, nechapes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.6.15 10:54

@WontTell To o tom vaření byla reakce na jiný příspěvek, týkala se vlastního myšlení :D
Samozřejmě že ve vztahu, aby fungoval, se dělají kompromisy na obou stranách.
Jen prostě nechápu, že když není proti svatbě jako takové, že mu dělá problém zařídit pár věcí okolo ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 10:58
@takymanžel píše:
Tím bylo asi myšleno, že každou ženu nebaví denně vyvářet a dělá to. Jak by ses tvářil, kdyby Ti manželka hodila talíř jak psovi a řekla žer, to že ti vařím neznamená že se eště budu přetvařovat jak to dělám ráda.

Tak ale zas ti nebude u plotny nadšeně trdlíkovat, když ju to nebaví. Prostě to udělá a hotovo. Stejně a ještě horší to je s žehlením. Já taky po partnerce nevyžaduju, když už žehlí, tak aby žehlila radostně a nadšeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.6.15 10:59
@WontTell píše:
No já jsem ho pochopil spíš tak, že ekonomika má problém s tím, že jsou ti lidi 3 roky doma. O ty peníze jato takový snad až tak nejde… spousta se toho stejně rozkrade a daně máme vysoký až hanba!

Některý lidi jsou doma, nepracujou, skoro celej život a taky se z toho ekonomika nehroutí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.6.15 10:59
@zoidberg píše:
Ty vážně zařizuješ svatbu? Svoji? S těmihle názory? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jj :) Žijem spolu 3 roky, tak by se nejaká nekompatibilita v názorech snad projevila. Zatím jsme se vždycky rozumně dohodli bez naschválů.
A co se týká zařizování, tak něco jsem řešil já, ale jak to má něco společnýho z estetikou, tak se toho dobrovolně vzdávám… fotokoutek, svaební strom a ty velký koule (který jsem zapomněl, jak se jmenujou, ale jsou ted desne in) nebudou. A holuby budu vypouštět leda z nosu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.6.15 11:01
@takymanžel píše:
Tím bylo asi myšleno, že každou ženu nebaví denně vyvářet a dělá to. Jak by ses tvářil, kdyby Ti manželka hodila talíř jak psovi a řekla žer, to že ti vařím neznamená že se eště budu přetvařovat jak to dělám ráda.

Ale to on nedělá! On neplánuje u oltáře říct „tak já si tě teda ku*va vemu, no“. Nebude jí to záměrně kazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972

@Honza 12 Ale ne, to tady jenom kdosi zmínil, že ženská nesmí chlapovi změnit myšlení. Tak jsem si představila, že když moje myšlení bude například neprát, nežehlit apod. co na to řekne zbytek rodiny - teda jestli bych nějakou v tom případě měla, že. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
@ivunak píše:
@WontTell To o tom vaření byla reakce na jiný příspěvek, týkala se vlastního myšlení :D
Jen prostě nechápu, že když není proti svatbě jako takové, že mu dělá problém zařídit pár věcí okolo ní.

To bude tím, že nechce nic zkazit. A co si budeme vykládat, ženské jsou v tomhle období děsně citlivé a vztahovačné, zatímco pro chlapa je polovina svatebních záležitostí naprosto zbytečná. Navíc se možná ženit nechce, ale třeba mu bylo taky už vysvětleno, že někdy prostě MUSÍ dělat věci, co chtějí ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 11:02
@ivunak píše:
Jen prostě nechápu, že když není proti svatbě jako takové, že mu dělá problém zařídit pár věcí okolo ní.

Tak proti svatbě není. Ale prostě ho to nebaví. Proč to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 11:04
@zoidberg píše:
To bude tím, že nechce nic zkazit. A co si budeme vykládat, ženské jsou v tomhle období děsně citlivé a vztahovačné, zatímco pro chlapa je polovina svatebních záležitostí naprosto zbytečná. Navíc se možná ženit nechce, ale třeba mu bylo taky už vysvětleno, že někdy prostě MUSÍ dělat věci, co chtějí ostatní…

Ale NEMUSI… len sa potom nesmie cudovat, ze si ostatni zariadia zivot inak, bez neho. Pretoze ostatni tiez NEMUSIA, vieme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
@takymanžel píše:
Některý lidi jsou doma, nepracujou, skoro celej život a taky se z toho ekonomika nehroutí. :mrgreen:

Vážně ne? Pokud by se rodičovská zkrátila jen o rok, hospodařil by stát s přebytkem. Pokud by šli pracovat i ti „někteří lidi“, mohly by být třeba dvojnásobné důchody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
@Honza 12 píše:
Tak ale zas ti nebude u plotny nadšeně trdlíkovat, když ju to nebaví. Prostě to udělá a hotovo. Stejně a ještě horší to je s žehlením. Já taky po partnerce nevyžaduju, když už žehlí, tak aby žehlila radostně a nadšeně..

Jenže je rozdíl pro někoho něco bez keců udělat a tvářit se alespoň neutrálně a nebo to podat jako dobře udělám, ale měj na vědomí, že mě to Se. e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 11:05
@ivunak píše:
@Honza 12 Ale ne, to tady jenom kdosi zmínil, že ženská nesmí chlapovi změnit myšlení. Tak jsem si představila, že když moje myšlení bude například neprát, nežehlit apod. co na to řekne zbytek rodiny - teda jestli bych nějakou v tom případě měla, že. :lol:

Tak aby to fungovalo, tak si musíš najít partnera, kterýmu není nutno měnit myšlení. Měnit myšlení nefunguje.. Holt budeš mět chlápka, kterej bude jako ty. ve špinavým nevyžehleným prádle. A pravděpodobně shnijete ve špíně. A shnijete v ní protože to tak oba chcete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí