Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
3.6.15 10:03
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale normalny chlap stale chape, ze bez rodinnych spolocenskych udalosti to nejde, nezavisle na jeho neznasanlivosti.

Proč nám tady podsouváš, jak se má chovat normální chlap? Normální chlap může mít i vlastní myšlení a nemusí se mu líbit všechno, co mu manželka přikáže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.6.15 10:04
@zoidberg píše:
Ani po třech letech nemá školku? Jak to?

U nás jsou školky přeplněné, dost často se stává, že tyhle tříleté děti do školky nevezmou, pak zbývá soukromá a ceny jsou hodně vysoké. Vzhledem k jejich jiným výdajům by to finančně neutáhli. Druhá věc je taková, že nezvládá ani pracovní dobu, takže by musela platit ještě za vyzvedávání ze školky a následné hlídání. Má ještě starší dítě a to vyžaduje speciální péči. (je na rodičovské déle, ale napsala jsem to špatně, myslela jsem, aby se vrátila těď po třech letech druhého dítěte, protože právě ted ji zaměstnavatel už opravdu potřebuje).

• Citovat
  • Upravit
1972

@Honza 12 No pokud to tak chtějí oba proč ne. Ale to není tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
@ivunak píše:
@Honza 12 A jednou za život je těžký to vydržet? Zvlášť pokud ví, že by se jeho přítelkyně a v tomto případě matka jeho tří dětí ráda za něj vdala, aby měli stejné jméno a zaujme k tomu takový postoj, měla bych s tím dost problém.

Však on to vydrží. A vezme si ji. Ale vodvázanej z toho není.. A jak tu kdosi podotkl. stavý se k tomu jak lačnej k…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.6.15 10:08
@zoidberg píše:
To nemá smysl, v tomhle si nerozumíme.

Nechci se v tom šťourat, ale jak už tu padlo, taky mi přijde, že tě nějaká ženská podrazila a máš s nimi trochu problémy. Ženy a muži se navzájem potřebují a to nejen k udržení rodu. Měli by se doplňovat, právě proto, že mají trochu rozdílné priority. Základem šťastného partnerství, je fyzická přítažlivost vzájemná úcta a pochopení pro druhého. Já vím, že to mnohým bude znít jako klišé. Moje žena je nejlepší kamarádka a člověk, kterému se můžu svěřit se vším a naopak. Kamarádka samozřejmě neznamená v tom smyslu, že se mnou u piva bude vykrkávat abecedu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.6.15 10:09
@Menora píše:
U nás jsou školky přeplněné, dost často se stává, že tyhle tříleté děti do školky nevezmou, pak zbývá soukromá a ceny jsou hodně vysoké. Vzhledem k jejich jiným výdajům by to finančně neutáhli. Druhá věc je taková, že nezvládá ani pracovní dobu, takže by musela platit ještě za vyzvedávání ze školky a následné hlídání. Má ještě starší dítě a to vyžaduje speciální péči. (je na rodičovské déle, ale napsala jsem to špatně, myslela jsem, aby se vrátila těď po třech letech druhého dítěte, protože právě ted ji zaměstnavatel už opravdu potřebuje).

To je smůla…
Já mám zrakově postiženého a aby ho vzali do speciální školky stálo mě to spoustu času, peněz a běhání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.6.15 10:11

@zoidberg Co podsouvá? Společný život je o kompromisu a o domluvě, co se týká důležitých událostí v životě, což si myslím, že svatba je.
Moje vlastní myšlení by mohlo jako být, že ode dneška nevařím, neperu, nežehlím a dělej si co chceš jo? Hm, to by teda vypadalo, kdyby každý ve vztahu měl jenom svůj názor a na přání partnera nebo jeho potřeby by kašlal… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 10:12
@Honza 12 píše:
Jak jsi na to přišla? Jsou rodiny, kde chlap i žena, jsou jenom samy pro sebe, a rodine společenské události prostě neprovozují. Sice to nechápu.. Ale jsou i tací. A milujou se. Hm..

Milovat sa mozu, to nerozporujem. Len som presvedcena, ze najvacsie bohatstvo co clovek na svete ma, su vztahy. A tie su podporovane aj onymi spolocenskymi udalostami.

Ale aby si mal dusu na mieste, som z rodiny, kde narodeniny znamenali dezert po obede. U manzela zase chlebicky, torta, nejake to pribuzenstvo, darceky… a mozes hadat… ano, vyrabam onen cirkus pre manzela a svokru, aj keby som sa obisla bez neho a najprijemnejsie je pre mna tou dobou si nieco kutit v kuchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 10:13
@ivunak píše:
@Honza 12 No pokud to tak chtějí oba proč ne. Ale to není tento případ.

Tak na tom se měli domluvit už ze začátku.. A teď podeseti letech a třech dětech řešit, nedostatek jeho nadšení. Nedej bože kdyby to zakladatelku vzalo doopravdy. A nějak by jí to náhodou pošramotilo pohled na toho chlapa. Který byl do teď dost skvělý na to, si s ním pořídit 3 dítě. A teď by mohla začít řešit. On už mě nemiluje. I z takovejchhle drobnejch případů, který v celkovým manželství, nemají váhu, vyrobit problém. zhoršit si vztah s chlapem, a ještě se nakonec rozejít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.6.15 10:13

@Honza 12 No právě, kdo by stál o takovou svatbu. Chápu, že třeba radostí nejásá, ale mohl se k tomu postavit víc s nadšením. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 10:14
@zoidberg píše:
Proč nám tady podsouváš, jak se má chovat normální chlap? Normální chlap může mít i vlastní myšlení a nemusí se mu líbit všechno, co mu manželka přikáže!

Normalny chlap s vlastnym myslenim normalne chape, ze obcas musi nieco urobit pre ludi, ktorych miluje, a nemoze si stat za svojim ako trucovite decko, nech to ludia ktorych miluje prezivaju ako chcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.6.15 10:16
@ivunak píše:
@zoidberg Co podsouvá? Společný život je o kompromisu a o domluvě, co se týká důležitých událostí v životě, což si myslím, že svatba je.
Moje vlastní myšlení by mohlo jako být, že ode dneška nevařím, neperu, nežehlím a dělej si co chceš jo? Hm, to by teda vypadalo, kdyby každý ve vztahu měl jenom svůj názor a na přání partnera nebo jeho potřeby by kašlal… :zed:

Klidně nevař, neper, nežehli a dělej si co chceš. Život je krátký. To je pořád nic proti tomu, kdybys měla manželovi vnucovat své myšlení. Na to jsem reagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
3.6.15 10:16
@zoidberg píše:
No to je na jinou diskuzi, ale kapka v moři to určitě nebude.

Vážně se nechci hádat, ale tohle ještě musím. Jen na známém tunelu naši představitelé pro..hospodařily, slušně řečeno, několik desítek miliard. Kolik asi stát vyplácí na mateřských ročně. Pár stovek milionů. Myslím, že další debata o tomhle je bezpředmětná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
3.6.15 10:18

Nač být s člověkem, který si mě neváží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30084
3.6.15 10:19
@Bábi Zlopočasná píše:
Milovat sa mozu, to nerozporujem. Len som presvedcena, ze najvacsie bohatstvo co clovek na svete ma, su vztahy. A tie su podporovane aj onymi spolocenskymi udalostami.Ale aby si mal dusu na mieste, som z rodiny, kde narodeniny znamenali dezert po obede. U manzela zase chlebicky, torta, nejake to pribuzenstvo, darceky… a mozes hadat… ano, vyrabam onen cirkus pre manzela a svokru, aj keby som sa obisla bez neho a najprijemnejsie je pre mna tou dobou si nieco kutit v kuchyni :nevim:

Pro tebe a pro mě jo. Dokážeš pochopit člověka, aniž bys ho odsuzovala, že nemá rád vztahy? Že nerad mluví z cizími lidmi. Tj i s těmi které my normální považujeme za blýzkou rodinu. Že svoji mámu výdává max 4× ročně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí