Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
16.3.12 18:01
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
Nebrala byhc si ho protože mu ex evidentně hodně anadmíru vztahů zasahuje do života a bohužel do vašeho společného…c omá proboha sekání její zahrady společného s jejich dítětem?? 8o
Cítí k ní zodpovědnost, protože je matkou jejich dítěte.

to sicechápu aleona toho zneužívá a on se nechá tohle bych do budoucna fakt enviděla dobře…budeš vždy na druhé koleji ona na první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.3.12 18:05

on je docela tvrdohlavý mezek a pocity nebere jako argument.///tak to bych nesnesla :zed: .Pro mě jsou pocity jednou z hlavních věci ve vztahu o kterých má být řeč.Nebo to tak mám jen ja? :think: ........holka já nevím,aby si nebyla nešťastná :roll: …ještě moment…jak si psala ohledně toho,že ji se nehodí vaše svatební cesta,protože něco má-co to má za souvislost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 18:06

Nej láska to překvapivě je. Není mi 20, spíš teda o 10 víc, měla jsem dost vztahů a s žádným jsem si nikdy nedokázala představit společnou budoucnost. S ním ano, a věděla jsem to asi 10 min po seznámení.
A ano, mužská ješitnost je sviňa, on by to prostě nevydýchal.
No, mám pro sebe celou sobotu, jsem na služebce, tak si zkusím udělat něco jako seznam argumentů a v neděli si s ním ještě jednou promluvit.

• Citovat
  • Upravit
24379
16.3.12 18:07
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
Nebrala byhc si ho protože mu ex evidentně hodně anadmíru vztahů zasahuje do života a bohužel do vašeho společného…c omá proboha sekání její zahrady společného s jejich dítětem?? 8o
Cítí k ní zodpovědnost, protože je matkou jejich dítěte.
to sicechápu aleona toho zneužívá a on se nechá tohle bych do budoucna fakt enviděla dobře…budeš vždy na druhé koleji ona na první

cítit k ní měl zodpovědnost dřív,než se s ní rozvedl :think: .Je to od něho hezké,ale pokud se rozvedl tak zodpovědnost má citít za dítě a teď za tebe :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 18:09
wildcherry píše:
on je docela tvrdohlavý mezek a pocity nebere jako argument.///tak to bych nesnesla :zed: .Pro mě jsou pocity jednou z hlavních věci ve vztahu o kterých má být řeč.Nebo to tak mám jen ja? :think: ........holka já nevím,aby si nebyla nešťastná :roll: …ještě moment…jak si psala ohledně toho,že ji se nehodí vaše svatební cesta,protože něco má-co to má za souvislost? 8o

Souvislost je taková, že ona chce pohlídat malou ten týden a my přesně v ten týden máme odjíždět. Přišla s tím, až poté, co jsme si vše naplánovali. Mám naplánovanou dovolenou, což byla v mé práci fuška, protože to musím plánovat hoooodně dopředu. Přítel se sice domluvil se svou mámou, že malou pohlídá, že to není problém (je v důchodu a bydlí asi 300 m od školy, kam chodí malá). Jenže s tím ex nesouhlasí. Se svou extchýni nikdy nevycházela a malou ji nechce půjčovat.

• Citovat
  • Upravit
4132

Asi se ptáš na špatném místě, tyhlety pochyby by měl nejspíš slyšet hlavně Tvůj partner. Tak jak jsi to napsala tady, takto to říci mu. Narovinu. Promiň, nevím, jestli si Tě chci vzít, protože občas se ke mně chováš jako debil a já se bojím, že za čas to neustojím a budu se rozvádět. Myslím, že nám si tu popsala dost konkrétních věcí, tak s těmito jít za ním. Nebrečet, nevztekat se, ale věcně mu říct, že s takovou se Ti do svatby prostě nechce. Podle toho, jak se k tomu postaví bych se rozhodla, zda se vdát či ne. My Ti tady stejně na dálku poradíme akorát pěknou snůšku keců a rozhodnutí zůstane jen a jen na Tobě. Přeju Vám hodně štěstí, ať už to dopadne jakkoliv :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485

Jedna blbá otázka - co budeš dělat, až se jí(ex) nebude hodit třeba Tvůj termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.3.12 18:11

Moc bych ti přála,aby jsi měla jen rozpérovaný nervy.....ale ják psala jedna mamina,budeš možná na druhé koleji.A to ještě nemáte dítě,pak by jsi byla pěkně naštvaná že nejste jen vy rodina(plus jeho chlapec),ale ješte jeho ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
16.3.12 18:11

Zkus mu napsat dopis. V dopise je to mnohem lepší než kdyby jsi mu něco vyčítala a pak se ještě pohádali. Dopředu si promyslíš co napsat aby pochopil že chcěš aby byl on na prvním místě a aby jste to společně zvládli a né jenom aby ses mu podřizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.3.12 18:12

Víš určitě, že už ji nemá rád? Že okolo ní a podle ní skáče opravdu jen proto, že je matkou jeho dítěte?
Heleď, jeslti máš takové pochybnosti, prostě to odvolej. Pokud to miluje, ustojí to a zůstanete spolu. Pokud ne, pak (ač to zní krutě) jsi o nic nepřišla.
Já se taky vdala nakonec proto, že už mi bylo blbé to odvolat.. A upřímně, kdyby to šlo vrátit, nikdy bych „ano“ neřekla. I kdybych to měla zrušit deset minut před obřadem.
Tohle je hodně důležitý krok, jeden z nejdůležitějších v životě a pokud se na něj necítíš, není nikdy pozdě dát zpátečku. Naopak si uvědom, co možných komplikací a sporů a hádek atd. si tím možná ušetříš. Víš, rozvést se není žádná legrace - i kdyby v tom zatím nebyly děti. Navíc pak už bude mít pořád jakýsi cejch - budeš „rozvedená“ a i když teď ti to možná nepřipadá až tak hrozné, štvalo by tě to, neříkej, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.3.12 18:12
Anonymní píše:
wildcherry píše:
on je docela tvrdohlavý mezek a pocity nebere jako argument.///tak to bych nesnesla :zed: .Pro mě jsou pocity jednou z hlavních věci ve vztahu o kterých má být řeč.Nebo to tak mám jen ja? :think: ........holka já nevím,aby si nebyla nešťastná :roll: …ještě moment…jak si psala ohledně toho,že ji se nehodí vaše svatební cesta,protože něco má-co to má za souvislost? 8o
Souvislost je taková, že ona chce pohlídat malou ten týden a my přesně v ten týden máme odjíždět. Přišla s tím, až poté, co jsme si vše naplánovali. Mám naplánovanou dovolenou, což byla v mé práci fuška, protože to musím plánovat hoooodně dopředu. Přítel se sice domluvil se svou mámou, že malou pohlídá, že to není problém (je v důchodu a bydlí asi 300 m od školy, kam chodí malá). Jenže s tím ex nesouhlasí. Se svou extchýni nikdy nevycházela a malou ji nechce půjčovat.
DĚLÁ VÁM TO SCHVÁLNĚ A ON JI TO ŽERE :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 18:13
beckie píše:
Asi se ptáš na špatném místě, tyhlety pochyby by měl nejspíš slyšet hlavně Tvůj partner. Tak jak jsi to napsala tady, takto to říci mu. Narovinu. Promiň, nevím, jestli si Tě chci vzít, protože občas se ke mně chováš jako debil a já se bojím, že za čas to neustojím a budu se rozvádět. Myslím, že nám si tu popsala dost konkrétních věcí, tak s těmito jít za ním. Nebrečet, nevztekat se, ale věcně mu říct, že s takovou se Ti do svatby prostě nechce. Podle toho, jak se k tomu postaví bych se rozhodla, zda se vdát či ne. My Ti tady stejně na dálku poradíme akorát pěknou snůšku keců a rozhodnutí zůstane jen a jen na Tobě. Přeju Vám hodně štěstí, ať už to dopadne jakkoliv :kytka: :kytka: :kytka:

Děkuji :kytka: :kytka:
Víš, já jsem asi i chtěla slyšet, že to nejsou kraviny, co mě štve. A vlastně tím, že jsem to byla nucena nějak popsat do diskuze, tak jsem své pocity jakoby jednoznačněji definovala.

• Citovat
  • Upravit
16.3.12 18:16

Tady bych se bála že stále myslí na ex a to je špatný no už tím že jí pomaha,leze za ní a tak nevím..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 18:18
rejžička píše:
Víš určitě, že už ji nemá rád? Že okolo ní a podle ní skáče opravdu jen proto, že je matkou jeho dítěte?
Heleď, jeslti máš takové pochybnosti, prostě to odvolej. Pokud to miluje, ustojí to a zůstanete spolu. Pokud ne, pak (ač to zní krutě) jsi o nic nepřišla.
Já se taky vdala nakonec proto, že už mi bylo blbé to odvolat.. A upřímně, kdyby to šlo vrátit, nikdy bych „ano“ neřekla. I kdybych to měla zrušit deset minut před obřadem.
Tohle je hodně důležitý krok, jeden z nejdůležitějších v životě a pokud se na něj necítíš, není nikdy pozdě dát zpátečku. Naopak si uvědom, co možných komplikací a sporů a hádek atd. si tím možná ušetříš. Víš, rozvést se není žádná legrace - i kdyby v tom zatím nebyly děti. Navíc pak už bude mít pořád jakýsi cejch - budeš „rozvedená“ a i když teď ti to možná nepřipadá až tak hrozné, štvalo by tě to, neříkej, že ne.

Neříkám, že ne. Je to i jeden z důvodů, proč to teď řeším. Ano, jsem si jistá, že mě miluje. Dává mi to dost najevo, cítím to z něj. A vím, že mezi ním a jeho ex žádné milostné city nejsou. Rozešli se dávno předtím, než jsme se poznali. A měli spoustu příležitostí se k sobě vrátit, nevrátili. On to už nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
4132
16.3.12 18:18
Anonymní píše:
beckie píše:
Asi se ptáš na špatném místě, tyhlety pochyby by měl nejspíš slyšet hlavně Tvůj partner. Tak jak jsi to napsala tady, takto to říci mu. Narovinu. Promiň, nevím, jestli si Tě chci vzít, protože občas se ke mně chováš jako debil a já se bojím, že za čas to neustojím a budu se rozvádět. Myslím, že nám si tu popsala dost konkrétních věcí, tak s těmito jít za ním. Nebrečet, nevztekat se, ale věcně mu říct, že s takovou se Ti do svatby prostě nechce. Podle toho, jak se k tomu postaví bych se rozhodla, zda se vdát či ne. My Ti tady stejně na dálku poradíme akorát pěknou snůšku keců a rozhodnutí zůstane jen a jen na Tobě. Přeju Vám hodně štěstí, ať už to dopadne jakkoliv :kytka: :kytka: :kytka:
Děkuji :kytka: :kytka:
Víš, já jsem asi i chtěla slyšet, že to nejsou kraviny, co mě štve. A vlastně tím, že jsem to byla nucena nějak popsat do diskuze, tak jsem své pocity jakoby jednoznačněji definovala.

Kraviny to nejsou, to je jasný…i kdyby byly pokud Tě to jednou trápí, tak je jasný, že byste to měli probrat. Ale jde o důležité rozhodnutí, takže řešit to tady na fóru s lidma, kteří Vás neznají, nemá vůbec žádný smysl.
Hlavně tady, kde jakmile se chlap zachová jakkoliv jinak než jak se píše v romantických knížkách, tak bývá poslední dobou vypískán a zakladatelkám se radí okamžitý ale okamžitý rozchod, odchod apod.
Napiš nebo mu řekni přesně to, co je jsi napsala tady a uvidíš. Víc si radit netroufám. Nevidím Váš problém jako nic neřešitelného. A pokud se milujete, když budete chtít, tak to dáte. I ex zvládnete. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí