Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.12 18:51

Děkuji Vám všem za podporu, moc jste mi pomohly si alespoň utřídit myšlenky a dodaly jste mi odvahu. Takže já se teď vrhnu na ten dopis a v neděli mu ho předám a pak si s ním o tom ještě promluvím.
Jste zlaté :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1812
16.3.12 18:51

Jinak drzim pesti, aby jsi se rozhodla spravne.....Pevne verim, ze se spravne rozhodnes… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 18:52

V neděli napíšu, k čemu jsme došli a jak to dopadlo. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1812
16.3.12 18:56
Anonymní píše:
V neděli napíšu, k čemu jsme došli a jak to dopadlo. :hug: :hug:

Drzim pesticky, hlavne si poradne promluvte.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.3.12 19:04
Anonymní píše:
káťa píše:
Pokud tě na něm tolik věcí štve už teď a máš pochybnosti, tak se nevdávej. Alespoň zatím. Prostě spolu choďte a čas ukáže…
Jenže ono je všechno zařízeno, máme termín, zaplacené zálohy. Když to zruším, tak to skončí rozchodem.

Co to je za hloupý argument. Tak si ho teda vezmi a za pár let to skončí rozvodem. Jestli ti tohle přijde jako lepší varianta tak do toho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ondrejka.sulej
16.3.12 19:08

Taky držím.

Pocity nebere jako argument? Když vyvádí, že ty si neuděláš na něco čas, tak s ním pocity mlátí jedna radost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8996
16.3.12 19:09
Anonymní píše:
Ivana1000 píše:
No já bych se spíš zeptala, jestli ses s ním o tom zkoušela bavit. Vysvětlit mu, jak se citíš a co Ti vadí. Vztah je v první řadě o komunikaci. A pokud ta nefunguje, tak se vážně nevdávej :(
Komunikace funguje docela normálně. Jenomže on je docela tvrdohlavý mezek a pocity nebere jako argument. Několikrát na to padla řeč, jenže po mě prostě chce přesné definice, co mi vadí, co cítím apod. a já to v tomhle případě nedokážu moc popsat. Nemám na to slova.

Nemáš slova? Tak já ti je dám.
1. Nedokáže tě brát takovou jaká jsi bez toho aby tě neustále srovnával s bejvalkou a slyšet o ní denodenně je pro tebe stejně tak příjemné jako kdyby s váma bydlela.

2. Její zahrada má přednost před vaší dovolenou. Jak pískne tak on skáče a když pískneš ty tak skutek utekl - to najednou zapomněl na společné plány a i nějakej kamarád a polička má před tebou přednost.

3. Když on něco naplánuje tak to platí, tebe by ani ve snu nenapadlo ty plány měnit a dávat přednost jiným lidem před ním - on to dělá často a s naprostou lehkostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.3.12 19:11
Lynette píše:
Anonymní píše:
káťa píše:
Pokud tě na něm tolik věcí štve už teď a máš pochybnosti, tak se nevdávej. Alespoň zatím. Prostě spolu choďte a čas ukáže…
Jenže ono je všechno zařízeno, máme termín, zaplacené zálohy. Když to zruším, tak to skončí rozchodem.
Co to je za hloupý argument. Tak si ho teda vezmi a za pár let to skončí rozvodem. Jestli ti tohle přijde jako lepší varianta tak do toho. :roll:

Ty zalohy jsou vazne blby argument, ale na druhou stranu znam spoustu lidi, co zacnou pred svatbou zmatkovat a premyslet, jestli delaji dobre…Ja byla pred svatbou taky nervozni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.3.12 19:37

Já bych mu to řekla nebo napsala natvrdo,v podstatě jediný problém, který bude složité řešit, je ex a je nestandartní chvání k ní, ale zase na druhou stranu, pokud jsi si jistá, že je to z jeho strany jen jakási odpovědnost k ní, že v tom nejsou city jiné, než matka mého dítěte, zase to je vyjímka a kdyby náhodou jednou krachlo vaše manželství, víč, že bude dobrý ex a ne jako většina. Zní to blbě, takhle napsané, ale vždycky zírám, když čtu, namůžu se rozvést, manžel by mě terorizoval, vím, jaké peklo dělá ex…tak proč si takového hajzla braly? To tobě nehrozí, skočila bych do toho rovnýma nohama, jen bych se pokusila věcně vyřešit ex, ona vám to totiž dělá naschvál, kdyby totiž chovala stejnou úctu jako on k ní, ona k němu, tak když už se sešla svatební cesta s jejími plány, byla by vděčná, že malou pohlídá babička, ale to ne, ona mu chce diktovat a chce, aby ji poslouchal. Já bych ztropila takovou scénu, kdyby mi můj snoubenec oznámil, že stvatební cesta nebude, protože ex nechce že by si pro příště sakra něco podobného rozmyslel byť jen vypustit z pusy.
A ještě, ať je jaký je, má můj obdiv, jak se chová ke svému dítěti ikdyž rozveden, to se taky málo vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 19:43

Po pětiletém vztahu a víc jak čtyřech letech společného bydlení ten můj přišel s návrhrm na svatbu.Tenkrát jsem váhala a moc,jenže jsem o něj nechtěla přijít.Milovala jsem ho i když občas udělal něco,čeho jsem se do budoucna obávala.Nakonec jsem kývla.Letos budeme slavit desáté výročí.Nebylo vždycky veselo,ale ne zas tak zle,abysme to nezvládli.Jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
1812
16.3.12 19:47
Anonymní píše:
Po pětiletém vztahu a víc jak čtyřech letech společného bydlení ten můj přišel s návrhrm na svatbu.Tenkrát jsem váhala a moc,jenže jsem o něj nechtěla přijít.Milovala jsem ho i když občas udělal něco,čeho jsem se do budoucna obávala.Nakonec jsem kývla.Letos budeme slavit desáté výročí.Nebylo vždycky veselo,ale ne zas tak zle,abysme to nezvládli.Jsem spokojená.

Taky rikam, nikdo neni dokonaly a kazdy je schopny respektovat neco jineho, zalezi na tom, co komu vadi a co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.3.12 20:04
Daska07 píše:
Ja bych si ho na Tvem miste klidne vzala:) Pokud vis, ze Te miluje, ze mu na Tobe zalezi, sla bych do toho. Myslim, ze problem je spis v tom, ze kdyz mu chces neco „vycist“, ze mu mozna neumis presne a vecne popsat, co Ti vadi a jak bys to chtela. Chlapi neumi cist mezi radky, potrebuji vse polopate a naucit se s nima „zachazet“ neni jen tak. Takze mu rekni, jak moc ho milujes, jak moc se na vasi svatbu tesis, ze ho take chces mit chvili sama pro sebe, ale ze Te boli a zranuje, kdyz pak da prednost bejvalce nebo nekomu jinemu. A co se vasich dnu „jen pro vas dva“ tyce, vzdycky mu je v tydnu pripomen, aby pak skutecne nemohl zapomenout. Drzim palce!! Bude to ok, uvidis:)

Tohle je myslím velmi pěkně napsané, pod to bych se kldně podepsala, a jak tu někdo uváděl, že bylo zle, když manžel vezl svoji ex s dítětem na letiště, tak to fakt nechápu.Nevidím nic divného na tom, když matce svého dítěte něco vypomůže, pochopitelně ne, že tam bude 3× týdně opravovat kapající kohoutky, ale jedna cesta na letiště nebo něco podobného mi přijde normální. Holky uvědomme si, že když se chová s úctou a slušně ke své bývalé manželce, bude stejně zacházet i s tou současnou, když to srovnám s některými muži, o kterých tady kolikrát holky píšou, jak je uráží, trápí a podvádí, když jsou těhotné, není přeci jen lepší muž, který si zachová k ženě, se kterou má dítě, slušné a vstřícné chování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.3.12 20:20

Myslím, že problém je trochu i v tobě, že ty mu to dovolíš. Měla by ses naučit si dupnout, když máte společné plány, tak přes to nejede vlak a bývalka počká den nebo dva. Když si naplánujete svatební cestu, zařídili jste se podle toho termínu, tak se prostě pojede a bývalka si hlídání zařídí sama, jednou to snad přežije. To by si mohla vymýšlet i na další termíny, na kterých se dohodnete… A když přítel prohlásí, že se teda nikam nejede, když není po jeho, tak nevím kdo si tady hraje na city ;) Normálně bych řekla, že se pojede a basta, i bych zvýšila hlas, aby viděl, že to myslím vážně. Nebuď na něj tak hodná a bude to všechno ok, zatím mi přijde, že tě má sice rád, ale neváží si tě… Svatbu bych nerušila, skoro v každém vztahu se něco takového najde a když to jinak klape, tak si ho drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.3.12 20:20
wildcherry píše:
Anonymní píše:
wildcherry píše:
on je docela tvrdohlavý mezek a pocity nebere jako argument.///tak to bych nesnesla :zed: .Pro mě jsou pocity jednou z hlavních věci ve vztahu o kterých má být řeč.Nebo to tak mám jen ja? :think: ........holka já nevím,aby si nebyla nešťastná :roll: …ještě moment…jak si psala ohledně toho,že ji se nehodí vaše svatební cesta,protože něco má-co to má za souvislost? 8o
Souvislost je taková, že ona chce pohlídat malou ten týden a my přesně v ten týden máme odjíždět. Přišla s tím, až poté, co jsme si vše naplánovali. Mám naplánovanou dovolenou, což byla v mé práci fuška, protože to musím plánovat hoooodně dopředu. Přítel se sice domluvil se svou mámou, že malou pohlídá, že to není problém (je v důchodu a bydlí asi 300 m od školy, kam chodí malá). Jenže s tím ex nesouhlasí. Se svou extchýni nikdy nevycházela a malou ji nechce půjčovat.
DĚLÁ VÁM TO SCHVÁLNĚ A ON JI TO ŽERE :zed:

To bylo první co mě napadlo. A že nechce pohlídat od bývalé tchýně je známka toho že chce docílit hlídání tvého bud.manžela,tzn.zrušit líbánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.12 20:21

Nečetla jsem všechny příspěvky, jen od zakladatelky…já před svojí první svatbou měla taky pochybnosti…ale všechno už bylo tak rozjeté- přípravy, zamluvený termín,…a no prostě jsem se bála celou svatbu odříci a tak jsem se vdala, i když jsem věděla, že on není ten pravý…pár let můžeš žít v manželství, ve kterém jsi nespokojená, ale já si jednoho dne řekla dost nebudu předstírat, že jsem šťastná i když nejsem jen proto, že bojím, co na rozchod řekne okolí…odešla jsem…a pak jsem potkala toho pravého :srdce: takže jestli máš pochybnosti pořádně si to promysli, než toho budeš litovat jako já…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky