Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pírko2 píše:
Dobrý den holky. Nebo spíš dobrou noc.Řekněme, že jsem dobře vybavený tam dole, penis přes 20cm. Ale některé holky to bolí.
Existuje něco jako zmenšení penisu a nemůže se mi potom porouchat? Chtěl bych ho zmenšit o několik cm - tak na 19cm…
Rozum zůstal kde? ![]()
@Pajka2020 ale to je blby brat to shora. Měl by ho uriznout celej, zkrátit zespoda o potřebný kousek a přisit ![]()
@arinecka píše:
Rozum zůstal kde?
Ten má v tom cm, co si hodlá nechat ufiknout.
@Pírko2 Spíše se naučit shukat a umět to s ním, umět se sehrát a naučit se brát svoje tělo, tak jak je a podle toho se zařídit, to je lepší, než vymýšlet blbosti, které se ani neprovádí
.
@Matt 02 píše:
@Pírko2 Spíše se naučit shukat a umět to s ním, umět se sehrát a naučit se brát svoje tělo, tak jak je a podle toho se zařídit, to je lepší, než vymýšlet blbosti, které se ani neprovádí.
Smarjanko, neber to tak vazne. Je tak narozenej, neni mu 20, tak se dá předpokládat, že vi k čemu to slouží, jak to funguje a jak se s tím zachazi ![]()
@Pírko2 píše:
Dobrý den holky. Nebo spíš dobrou noc.Řekněme, že jsem dobře vybavený tam dole, penis přes 20cm. Ale některé holky to bolí.
Existuje něco jako zmenšení penisu a nemůže se mi potom porouchat? Chtěl bych ho zmenšit o několik cm - tak na 19cm…
Nech si část přesunout do hlavy. Aspoň tam konecne něco budeš mít.
Zatím to vypadá, že si to svoje pádlo nechám, když je 11 proti a jen 5 pro operaci ![]()
Já se držím demokracie. ![]()
@azaleila píše:
Nech si spíš zvětšit mozek
No právě, ten si chce nechat zmenšit
@Pírko2 píše:
Zatím to vypadá, že si to svoje pádlo nechám, když je 11 proti a jen 5 pro operaciJá se držím demokracie.
uřež si ho celý
@Ram16G píše:
No právě, ten si chce nechat zmenšit
to už nejde
Tvl. To si na nej šlapes a přehazuješ si ho přes rameno to chapadlo…