Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitka1976 ![]()
@Elis22 Budeme mít kluka, tak je přítel nadšenej, ale ve finále by byl šťastnej i z holky ![]()
Mluvíš mi z duše, jsem taky poprve tehotna a jsem ve 37tt, až ted si poradne uvedomuju ze bude vse, ale uplne vse jinak
kdyby to bylo driv buhvi jestli bych si to nerozmyslela
spis mam nejvetsi obavy z toho jak lusknutím prstu mužes nekoho milovat vic nez kohokoliv jineho - tohle porad nechapu a jsem zvedava jak se ten malej narodi jaky to bude.
@Jitka1976 píše:
@Jasněnkaa![]()
![]()
Nevěsta…??? se vdáváš a NIC neřekneš, jo…???
to byla jen ukázka pro jednu kočku
teď nemám nic, musím něco najít ![]()
@Mimimi18 bude to super, dokonalé, úžasné…nedá se to popsat
pak přijde puberta a je to trochu jinak ![]()
@poosleda píše:
@poprvé těhulka ahoj, mně je sice 28, miminko jsme si přáli, ale taky jsem od poloviny těhotenství měla strach. Jak píšeš - ne z porodu - to zvládly miliardy ženských v mnohem horších podmínkách. Ale z toho potom.. No a bylo to oprávněné. Přišla jsem z porodnice, položila autosedačku se spícím chlapečkem na gauč…a…co teď??? prvním několik týdnů mám jak v mlze.. ale po pár hodinách, dnech, týdnech… prostě musíš.. naučíš se.. prizpůsobíš se.. Asi to nezní moc pozitivně, ale nechci Ti malovat, jak se s porodem rozběhne nezměrná mateřská láska. Tak to není. Jsi bolavá, unavená, krvácíš a všichni za Tebou chodí, že Ty jsi matka, tak přece všechno víš.. No teď mám 7měs. dítě a pořád nemůžu říct, že vím všechno.. ale učím se.. pořád.. a rozhodně bych neměnila… myslím, že ho zbožňuju každým dnem víc a víc..
Moje slova
nenapsala bych to lip.je mi 28,mam doma sestitydenni a rvat se mi chtelo jeste dneska
taky jsem cekala ten naval mat. lasky hned po porodu, ale mam pocit, ze se mi to navaluje az ted
taky mam prvni tri tydny v mlze.ale ted uz je to lepsi.holt to sestinedeli si proste musi kazda vyzrat ![]()
Zakladatelko, tyhle stavy jsou normální. Divné by naopak bylo, kdybys tyhle obavy neměla. Naše dítě bylo plánované a vytoužené a stejně jsem tyhle obavy měla. No a potom po porodu, to byl teprve masakr…
Jo a klidně Tě uklidním. Včera jsem přijela z porodnice s naším druhorozeným, něco jako obavy nejsou, protože už vím, do čeho jdu, nicméně z toho, že se nezajedu a jak to bude s miminem a dvouleťákem, až půjde manžel do práce a budu tady na ně sama, mám teda docela slušný vítr.
Zatím je tady bordel a chaos. ![]()
@gabi.design Trochu jsem šmírovala tvůj metřík a móóc gratuluju k miminu!!!
Jinak zakladatelko, zvládneš to jako každá, co více říct, neboj…bude to krása ![]()
@Elis22 Zatím to bude Lukáš
Jaký máte vybraný vy?
@gabi.design Jsem ráda, že asi nejsem magor, teda aspoň v tomhle ![]()
Gabi:koukám, že jsi měla termín o den dýl, než já a už máš miminko doma.. gratuluju
a teď já
![]()
zakladatelko: taky mi to připadá normální, taky jsem obavy měla, po porodu b+hem prvních dvou týdnů ještě větší díky poporodnímu blues, které bylo teda fakt žrádlo ![]()
@tonj Děkuju ![]()
@adeeelia Taky děkuju a držím palce, ať se prcek rozhodne co nejdřív a je to rychlé a bez problémů.
U nás to přišlo z ničeho nic, pořád jsem si říkala, že do další kontroly času dost a prd. V neděli se rozhodl a vzal to hopem. ![]()
@Jasněnkaa
Nevěsta…??? se vdáváš a NIC neřekneš, jo…???