Mám strach z mateřství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
25.7.13 21:31

@Jasněnkaa 8o 8o 8o Nevěsta…??? se vdáváš a NIC neřekneš, jo…??? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3487
25.7.13 21:31

@Jitka1976 :D
@Elis22 Budeme mít kluka, tak je přítel nadšenej, ale ve finále by byl šťastnej i z holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.7.13 21:32

Mluvíš mi z duše, jsem taky poprve tehotna a jsem ve 37tt, až ted si poradne uvedomuju ze bude vse, ale uplne vse jinak :mrgreen: kdyby to bylo driv buhvi jestli bych si to nerozmyslela :mrgreen: :mrgreen: spis mam nejvetsi obavy z toho jak lusknutím prstu mužes nekoho milovat vic nez kohokoliv jineho - tohle porad nechapu a jsem zvedava jak se ten malej narodi jaky to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.7.13 21:33
@Jitka1976 píše:
@Jasněnkaa 8o 8o 8o Nevěsta…??? se vdáváš a NIC neřekneš, jo…??? :pocitac:

to byla jen ukázka pro jednu kočku ;) teď nemám nic, musím něco najít :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.7.13 21:34

@Mimimi18 bude to super, dokonalé, úžasné…nedá se to popsat :srdce: pak přijde puberta a je to trochu jinak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1701
25.7.13 21:35
@poosleda píše:
@poprvé těhulka ahoj, mně je sice 28, miminko jsme si přáli, ale taky jsem od poloviny těhotenství měla strach. Jak píšeš - ne z porodu - to zvládly miliardy ženských v mnohem horších podmínkách. Ale z toho potom.. No a bylo to oprávněné. Přišla jsem z porodnice, položila autosedačku se spícím chlapečkem na gauč…a…co teď??? prvním několik týdnů mám jak v mlze.. ale po pár hodinách, dnech, týdnech… prostě musíš.. naučíš se.. prizpůsobíš se.. Asi to nezní moc pozitivně, ale nechci Ti malovat, jak se s porodem rozběhne nezměrná mateřská láska. Tak to není. Jsi bolavá, unavená, krvácíš a všichni za Tebou chodí, že Ty jsi matka, tak přece všechno víš.. No teď mám 7měs. dítě a pořád nemůžu říct, že vím všechno.. ale učím se.. pořád.. a rozhodně bych neměnila… myslím, že ho zbožňuju každým dnem víc a víc..

Moje slova :-) nenapsala bych to lip.je mi 28,mam doma sestitydenni a rvat se mi chtelo jeste dneska :-D taky jsem cekala ten naval mat. lasky hned po porodu, ale mam pocit, ze se mi to navaluje az ted :-) taky mam prvni tri tydny v mlze.ale ted uz je to lepsi.holt to sestinedeli si proste musi kazda vyzrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.7.13 21:37

@Jasněnkaa jo jak se rika maly dite maly starosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.7.13 21:39
:)

Příspěvek upraven 31.07.13 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 21:40

Zakladatelko, tyhle stavy jsou normální. Divné by naopak bylo, kdybys tyhle obavy neměla. Naše dítě bylo plánované a vytoužené a stejně jsem tyhle obavy měla. No a potom po porodu, to byl teprve masakr… :mrgreen: Jo a klidně Tě uklidním. Včera jsem přijela z porodnice s naším druhorozeným, něco jako obavy nejsou, protože už vím, do čeho jdu, nicméně z toho, že se nezajedu a jak to bude s miminem a dvouleťákem, až půjde manžel do práce a budu tady na ně sama, mám teda docela slušný vítr. :lol: Zatím je tady bordel a chaos. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
25.7.13 21:43

@gabi.design Trochu jsem šmírovala tvůj metřík a móóc gratuluju k miminu!!!
Jinak zakladatelko, zvládneš to jako každá, co více říct, neboj…bude to krása :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3487
25.7.13 21:44

@Elis22 Zatím to bude Lukáš :) Jaký máte vybraný vy?
@gabi.design Jsem ráda, že asi nejsem magor, teda aspoň v tomhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
25.7.13 21:45

Naprosto v pohodě. Neřeš to a těš se na mimino :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3487
25.7.13 21:46

@tonj Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
25.7.13 21:46

Gabi:koukám, že jsi měla termín o den dýl, než já a už máš miminko doma.. gratuluju :kytka: a teď já :roll: :lol:

zakladatelko: taky mi to připadá normální, taky jsem obavy měla, po porodu b+hem prvních dvou týdnů ještě větší díky poporodnímu blues, které bylo teda fakt žrádlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 21:56

@tonj Děkuju :kytka:
@adeeelia Taky děkuju a držím palce, ať se prcek rozhodne co nejdřív a je to rychlé a bez problémů. :kytka: U nás to přišlo z ničeho nic, pořád jsem si říkala, že do další kontroly času dost a prd. V neděli se rozhodl a vzal to hopem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí