Mám strach z interrupce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.22 09:45

@Havlova tak já AD neberu to už by jste mohly vědět zase paranoia?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.11.22 09:46
@Michelle_M píše:
Nene, to je jiná uživatelka, ta, pokud vím, píše vždy pod svou přezdívkou a neanonymně (Monika myslím?) Heduš je úplně jinej případ :lol:

Díky za osvětlení. A když už tě mám na drátě… myslíš že tato naše šílená Heduš s 8 různýma nickama je ta samá, jak sem před určitou dobou (rok zpět) dávala diskuze kde se ptala na hodnocení jejího zpěvu s odkazama na youtube videa. Pamatuješ?

• Citovat
  • Upravit
41856
25.11.22 09:46
@Anonymní píše:
@Havlova tak já AD neberu to už by jste mohly vědět zase paranoia?

Ale měla bys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.11.22 09:47
@Anonymní píše:
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo… :( :(

Dneska se to provádí určitě šetrněji než dřív. Ale jistě máš kvalitní životní pojistku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.11.22 09:47

@ludmilaadamkova další paranoidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
25.11.22 09:48
@Anonymní píše:
Rizika tam jsou a velký pilulka ( možné vykrvácení) narkóza ( embolie)

těhotenství má výrazně vyšší riziko komplikací a smrti, než bezpečně provedená interrupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
25.11.22 09:48
@ludmilaadamkova píše:
Díky za osvětlení. A když už tě mám na drátě… myslíš že tato naše šílená Heduš s 8 různýma nickama je ta samá, jak sem před určitou dobou (rok zpět) dávala diskuze kde se ptala na hodnocení jejího zpěvu s odkazama na youtube videa. Pamatuješ?

Pamatuju, ale jestli je to ta samá nedokážu říct :think: Možná ten věk mladšího dítěte by seděl na to mimino, co se tam mihlo a samozřejmě ta dotyčná taky nebyla úplně v pořádku :lol: Ale žádnou prokazatelnou spojovací linku nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.11.22 09:49

@annlady no ale která? Chemická či chirurgická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.11.22 09:53
@Michelle_M píše:
Pamatuju, ale jestli je to ta samá nedokážu říct :think: Možná ten věk mladšího dítěte by seděl na to mimino, co se tam mihlo a samozřejmě ta dotyčná taky nebyla úplně v pořádku :lol: Ale žádnou prokazatelnou spojovací linku nevidím.

Mě trochu překvapuje kolik lidí je duševně labilní.. jenom mě to napadlo. Teď když už se o tom bavíme o tom kdo je kdo.

Ta holka co sem dávala ta „zpívající videa“ nebyla vůbec v pořádku. Jen mě to napadlo - ona byla taky taková dost agresivní v diskuzích, stejně jako naše Heduš. A taky dávala pořád dokola ty „zpívající“ diskuze stejně jako teď Heduš ty „zdravotní“ diskuze..

• Citovat
  • Upravit
148295
25.11.22 09:55
@Havlova píše:
Spíš nechtěl udělat na pojišťovnu.

Mě jde apriori o slovo „zakázal“. To je to, co mi nesedí. Pochybuju že doktor zakáže sterilizaci. Že ji rozmluví bezdětné, nebo nedoporučí mladé ženě, tomu bych i věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.11.22 10:01
@ludmilaadamkova píše:
Mě trochu překvapuje kolik lidí je duševně labilní.. jenom mě to napadlo. Teď když už se o tom bavíme o tom kdo je kdo.Ta holka co sem dávala ta „zpívající videa“ nebyla vůbec v pořádku. Jen mě to napadlo - ona byla taky taková dost agresivní v diskuzích, stejně jako naše Heduš. A taky dávala pořád dokola ty „zpívající“ diskuze stejně jako teď Heduš ty „zdravotní“ diskuze..

V poslední době mě tohle napadá čím dál víc. Každá druhá diskuze o úzkostech, panice, ad, depresích, ocd,… určitě je těch případů víc, než dřív, ale kolikrát mi připadá, ze se lidé za ty diagnózy spíš schovávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
25.11.22 10:03
@Keyllah píše:
a jaký že byl v tvém případě lékařský důvod pro „zakázání“ sterilizace? :think:

Zadny. Proste by si to musela zaplatit, odmitli ji to dat na pojišťovnu, logicky, to je celz problém. Zadne „zakazali“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.11.22 10:04
@Lovestick píše:
@annlady no ale která? Chemická či chirurgická

Heduš, dej už pokoj. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41056
@Anonymní píše:
@Keyllah si nomrlani? Dokázala by jsi odnosit dítě porodit ho a pak ho někomu dát?

aha, takže ho raději zabiješ, kdy se třeseš, že umřeš, stresuješ sebe, svoji rodinu a horšíš si svůj už tak špatný psychický stav. A protože máš sterilizaci „zakázanou“, tak to za rok můžeš řešit opět…o tom, kdo z nás dvou je normální, bych debatu raději nevedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
@Havlova píše:
A nový nick. Nečekané.

Sto dvacaty první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek