Mám strach, že nestihnu potratovou pilulku

Anonymní
30.3.24 22:18

Mám strach že nestihnu potratovou pilulku

Dobrý večer,
Prosím potřebuji radu od někoho kdo už podstoupil dobrovolný potrat. Jde o to že ve čtvrtek jsem byla na gyn. protože jsme si udělala test a tam bylo 2-3tt. Já chápu že na ultrazvuku nemusí paní doktorka nic vidět. Jsem objednaná v úterý zas na gyn. Ale chtěla bych podstoupit potrat s pilulkou a mám strach že už to nestihnu. Protože ona se dává do 7tt ale počítá se to od prvního dne poslední MS. A já nevím jako pokud by mě pani doktorka teda napsala žádost na potrat tak zas nevím jak dlouho se čeká v nemocnici. :nevim: takže vlastně vůbec nevím. A kdyby tam ani v úterý nic neviděla tak se mi zas nechce čekat na další kontrolu. Proste to chci mít už za sebou. Děkuji za rady. Jo jen kdyby náhodou miminko neplanujeme, dítě máme, chránili jsme se a já si ještě na druhý den jela koupit nebylo to ani 10h pilulku do lekarny. Já jen kdyby někdo něco psal. Ale já budu ráda když mi někdo napíše radu kdo už to má za sebou, nebo jak by jste to řešili vy jestli nemáte víc zkušeností děkuji vám za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36148
30.3.24 22:20

A kdy jsi měla teda posledni menstruaci a vzala ti doktorka krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.24 18:09

Taky jsem to ted resila. Na testu bylo 5-7 tyden, ihned jsem volala doktorce a ta mi rekla, ze nic neuvidi a objednala me za 14 dni. Nakonec jsem si vydupala drivejsi navstevu a potratovou pilulku stihla, byla jsem 6+5 a v nemocnici nechapali, na co doktorka cekala…v nemocnici mi dali termin hned druhy den po vysledcich krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová