Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko, asi se potřebuju vypsat a jdu si pro radu. Před půl rokem jsem se rozešel s ex. Byli sme přátele a pak jsem se do ni zamiloval ale ona nechtěla. Tak sem aplikoval nulový kontakt a nevydržel ani týden. Tak sme se začli normálně bavit, a pak zas týden ticho. Pak mi napsala mám tě ráda víc než kamaráda. A že ji na mně záleží. Vždy když kni jedu je vysmata jak lečo
. Ale při tom vztah nechce. A chce klidný život. Tak já už prostě nevím co dělat tak jdu pro radu ke s
Zkušenějším
díky za odpověď.
Příspěvek upraven 25.02.24 v 00:26
Podle mě jsi v její záloze
Hraje full time někde jinde a když na ni ten daný se. e tak jsi ji dobrej
@Anonymní píše:
Podle mě jsi v její záloze
Hraje full time někde jinde a když na ni ten daný se. e tak jsi ji dobrej
Nikoho prej nehleda a ma dceru
to jsem tam zapomněl dodat.
Nevím co ještě chceš řešit? ![]()
Bere tě jako kámoše s případnými výhodami.
Jinou lásku bych vtom, na tvém místě asi už nehledala. ![]()
@Černá Madonna píše:Řeším to že, nevím co si myslet nedá mi to spát. Pořád chce ze všim pomahat, pořad se mi svěřuje, dokonce mi napsala že tu chce byt jako ex jako kamaradka jako sprizněna duše 🤷♂️
Nevím co ještě chceš řešit?
Bere tě jako kámoše s případnými výhodami.
Jinou lásku bych na tvém místě asi už nehledala.
@Tennejlepší4 píše: Řeším to že, nevím co si myslet nedá mi to spát. Pořád chce ze všim pomahat, pořad se mi svěřuje, dokonce mi napsala že tu chce byt jako ex jako kamaradka jako sprizněna duše 🤷♂️
Chápu tě, ale tímto se ti snaží říct, že tě má opravdu ráda a váží si tě… ale pravděpodobně, jen jako kamaráda.
@Černá Madonna píše:
Chápu tě, ale tímto se ti snaží říct, že tě má opravdu ráda a váží si tě… ale pravděpodobně, jen jako kamaráda.
Takže šance na lásku tam není?
@Tennejlepší4 píše:
Takže šance na lásku tam není?
Těžko říct…
![]()
Já nejsem ona, to je opravdu jen mezi vámi. ![]()
@Černá Madonna píše:
Těžko říct…![]()
Já nejsem ona, to je opravdu jen mezi váma dvěma.
Psala že každý mámé opačné názory a to bylo příčinou rozchodu plus chyba komunikace tak sem jen zvědavej či to nechce zpátky ![]()
@Tennejlepší4 píše:
Psala že každý mámé opačné názory a to bylo příčinou rozchodu plus chyba komunikace tak sem jen zvědavej či to nechce zpátky
Chápu tě, ale v tom případě, bude nejlépe si to vyřešit v klidu jen mezi sebou. A uvidíš, jestli se něco změní. ![]()
Nebo tomu můžeš nechat volný průběh, nijak na ní netlačit a možná, že tě ještě mile překvapí. ![]()
Ale, teď se trápíš úplně zbytečnýma otázkama, které prozatím nejsou ve tvých silách, je změnit. ![]()
Pokud ti na ní pořád záleží, dej tomu čas.
![]()
@Tennejlepší4 píše: Řeším to že, nevím co si myslet nedá mi to spát. Pořád chce ze všim pomahat, pořad se mi svěřuje, dokonce mi napsala že tu chce byt jako ex jako kamaradka jako sprizněna duše 🤷♂️
Jako aby ty jsi ji pomáhal? Aby si neplnil funkci jenom toho chapajiciho, kterému se svěřuje. Možná, že by si to měl úplně utnout na čas i to kamarádství, protože když jeden chce víc, tak to nefunguje. Byt tu pro tebe jako ex není pro tebe moc výhodné, budeš se pořád upinat na ni, že by to třeba někdy mohlo vyjít… a bude ti to bránit v dalších vztazích. Řekla bych, ze s tebou manipuluje.
Zkusil bych si to vyjasnit. Pokud řekne, že se chce pouze kamarádit nebo ti dávat falešné naděje, tak bych to utnul. Jinak se z toho nedostaneš a spíše budeš žít v iluzích o nějakém návratu. To pak člověka brzdí i v případě hledání nové partnerky.
Vyhovuješ jí jako kámoš, ale nestačíš jí jako partner. Něco ji na tobě vadí. Nejspíš jí nepřitahuješ.
Má tě ráda jako kámoše, bráchy, údržbáře, možná na občasný sex.
Jestli ty k ní cítíš něco víc tak se s ní nestykej. Jinak se v tom budeš pořád placat a doufat a ona bude pořád vysmáta jako lečo.