Mám to řešit? Syn hubne a je unavený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
12.5.13 08:20

Mazej k doktorovi na vyšetření krve…

• Citovat
  • Upravit
321
12.5.13 08:25

Utikej tam…a dej vědět co a jak…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 08:41
@Anonymní píše: Šla bych k doktorce. Bolesti nožiček, únava a modřiny jsou jedním z příznaků leukémie. Promiň, že to píšu tak na rovinu. Přeji ať to není nic vážného.

Ano, může být ( samozřejmě i nemusí ), ale k doktorovi a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.5.13 08:54

Všechno to může být normální, ale jeden odběr krve tě uklidí víc, než tisíc slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
12.5.13 08:55

Rozhodně jdi! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
12.5.13 08:59
@Anonymní píše: Šla bych k doktorce. Bolesti nožiček, únava a modřiny jsou jedním z příznaků leukémie. Promiň, že to píšu tak na rovinu. Přeji ať to není nic vážného.

Myslím si přesně to samé, nedávno o tom byl pořad v TV a odpovídají tomu i příznaky :-( ale jasně že to tak být nemusí, ale to tady každopádně na emiminu nezjistíš, takže šup k doktorovi. Držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
20296
12.5.13 09:00

To bylo první co mě napadlo, máme tento případ v rodině - u čtyřročního chlapečka :?
Takže určitě k doktorovi a též přeji ať to není nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
12.5.13 09:00
@Pudloslava píše:
Všechno to může být normální, ale jeden odběr krve tě uklidí víc, než tisíc slov
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
přesně, asi nepochopím maminky co když se jim něco nezdá na zdraví dítěte to řeší tady 8o
  • Citovat
  • Upravit
16983
12.5.13 09:03

Raději 100× hysterka, než 1× něco zanedbat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.5.13 09:12

Stejně jsi už vnitřně rozhodnutá zajít k doktorce, už jen řešíš, co si bude myslet, jestli neřešíš prkotinu. Já bych rozhodně zašla. A zároveň přeju, ať to je jen ta prkotina. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.5.13 09:14

Mě napadlo… neměl klíště? :think: Klidně i loni, ono to někdy trvá, než se to projeví… ale určitě jdi k doktorovi, může to bejt nějaká prkotina, třeba málo železa a nebo taky nic… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.5.13 11:50
@Peťulka2608 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
přesně, asi nepochopím maminky co když se jim něco nezdá na zdraví dítěte to řeší tady 8o

ale to zas ne, nedelejme uz zase tady hon na nedbale matky. Kazdy jeden z tech priznaku neni sam o sobe zavazny a pokud jsou vsechny jen tak trosku - znas to, jak matky deti pozoruji, vazne nemusi o nic jit. ja taky furt svoje smrade vidim na marach, musela bych pomalu u doktorky bydlet. Tady na internetu sotva vidime jak moc jsou jednotlive priznaky vyjadreny, to vidi jen zakladatelka.
Dalsi vec je, ze je vikend a jestli si to dala dokupy vcera (znas to, mas to na ocich a pak se ti to najednou posklada), tak stejne k doktorovi muze nejdriv v pondeli - tak co by zatim nevznesla dotaz.
Takze ja pochopeni mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 11:52

Ty modřiny po těle se mi nelíbí. Bohužel, je to typický příznak pro mj. leukemii. Takže na krev a honem.To je příliš vážná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.5.13 11:52
@Pudloslava píše:
ale to zas ne, nedelejme uz zase tady hon na nedbale matky. Kazdy jeden z tech priznaku neni sam o sobe zavazny a pokud jsou vsechny jen tak trosku - znas to, jak matky deti pozoruji, vazne nemusi o nic jit. ja taky furt svoje smrade vidim na marach, musela bych pomalu u doktorky bydlet. Tady na internetu sotva vidime jak moc jsou jednotlive priznaky vyjadreny, to vidi jen zakladatelka.
Dalsi vec je, ze je vikend a jestli si to dala dokupy vcera (znas to, mas to na ocich a pak se ti to najednou posklada), tak stejne k doktorovi muze nejdriv v pondeli - tak co by zatim nevznesla dotaz.
Takze ja pochopeni mam.

100% souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.5.13 11:54
@Burj Chalifa píše:
Ty modřiny po těle se mi nelíbí. Bohužel, je to typický příznak pro mj. leukemii. Takže na krev a honem.To je příliš vážná věc.

moje dite je taky sama modrina. je to taky priznak lezeni po prolejzackach a jezdeni na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí