Mám to řešit? Syn hubne a je unavený

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
12.5.13 20:11
@maminka189 píše:
Až se mi nabije foťák tak sem můžu dát nějaké fotky k porovnání jaký byl předtim a jaký je teď a fotku té modřinky co se mu dneska udělala. Ale 100% se nikde nebouchnul. Už jsme 4 dny doma, protože jsem pěkně nastydlá

ne, nedávej fotky, zbytečné, tady není žádné lékařské konsilium, tady jsou jen ženské od plotny, pochybuji, že hematoložky či jiné odbornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 20:16

@Burj Chalifa Ja vim, je zady hooodne maminek tak sem si myslela, ze ma nejaka maminka podobnou zkusenost a uklidni me, ze mu jen schazji nejake vitaminy.Je mi jasne, ze mi tady nekdo neurci 100% diagnozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 20:24
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Ja vim, je zady hooodne maminek tak sem si myslela, ze ma nejaka maminka podobnou zkusenost a uklidni me, ze mu jen schazji nejake vitaminy.Je mi jasne, ze mi tady nekdo neurci 100% diagnozu

co dítě, to jiná dignosa.Ani tisíc laických maminek na webu Ti nenahradí jednoho doktora. Každopádně držím palce, aby to nebylo nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 20:40

@Burj Chalifa Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 20:48
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Dekuju
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
12.5.13 21:03

Jak jsi psala, že jste 4 dny doma a že nemůže mít modřinu, když jste nebyli venku. Klidně se může ťuknout o stůl sám na to hned zapomene… apod.
Modřina je hned. Víkend už máš skoro za sebou a zítra půjdeš k dr.
A hubnutí? Byla zima, přišlo jaro, děti víc lítají, mají menší hlad, jí se víc zeleniny, ovoce… Já třeba každoročně jako dítě šíleně zhubla přes jaro a léto a nejvíc na 3týdenním táboře - jedla jsem normálně, akorát víc lítala. Máma se vždycky děsila, jak mě viděla :mrgreen:
Nechci tě odrazovat od dr. To určitě ne, běž. Ale spíš tě chci uklidnit…

A že někdo nechápe, jak se můžeš ptát na emimi? Tak od čeho to tady je? :nevim:
Přesně pro toto. Člověk se rozhoduje, chce ujistit, víkend dlouhý. A zrovna tento dotaz je naprosto v pohodě…Děj vědět, co doktor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.5.13 13:44

Já bych raději zašla.. Ono to neni blbost, proostě se zeptáš a budeš mí tklid..
Je pravda, že ta leukemie mě taky napadla, protože má mám dvě známé maminky, co jim dítě takto onemocnělo a příznaky měly stejné, ale ono neznamená, že mu třeba nechybí jenom vitamíny…
Protí bych raději zašla… Spíš ten příznak bolení nožiček a unavá.. modřiny je i můj kluk a má teď období, že mín jí, ale jak píšou holky, nikdo ti nic neřekne..
Takže bych šla a uvidíš, že to bude jenom nějaká maličnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.5.13 20:49

@kvaček Taky si myslim ale stejne radeji zitra rano jdeme. Romanek ji porad ve velkem-porad slysim. Maminkoja mam zase hlad a tak 20minut po jidle maminko ja man zase hlad:-D.
A ty modriny ma jake? Muj kluk je ma na nozickach i na rucickach a jsou vice mene stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.13 20:53

@maminka189 náš má podobné příznaky při celiakii a štítné žláze, někdy mívá období kdy by nás doslova sežral, bývá unavený a většinou mu bývá i dost zima, to s ním vždycky zajdem na krev a většinou se potvrdí že má rozhozené hormony šž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
13.5.13 20:57

Syn byl nedávno taky unavenější, nemocnější a bolely ho nohy, doktor zjistil chudokrevnost a prodělanou boreliozu.

Ale modřiny teda nemá, vyžádala bych si testy, které by vyloučily i leukemii. Nedávno jsem na idnesu četla, jak lékaři pořád posílali rodiče domů, že se z té únavy kluk vyspí a až když už pomalu nevyšel schody, tak se nedali a trvali na testech, nakonec to leukemie byla a chlapeček se vyléčil. Takže je třeba být neodbytná.
Tak držím pěsti ať je to ěnco banálního.

• Citovat
  • Upravit
5548
13.5.13 21:11

Holky nestaste. Leukemii mela moje mamka, ale bouzel ji po pul roce boje podlehla :0 (.Vim jak po chemoskach, punkci a tak trpela a predstava ze by rohle melo zazit ani ne petilete dite.Ale je mu minule zari brali krev a mel jen mene zeleza.Tak snad. Ale u leukemie tecekrev z nosu, to Romanek na stesti nema a taky nema tteploty a nemocn je jednou za dlooouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.13 21:15

@maminka189 když se vyhneme tomu nejhoršímu tak nedostatek železa je jedním z mnoha příznaků celiakie nebo šž, ostatně nedostatek železa sám o sobě může způsobovat únavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.5.13 21:18

@maminka189 tak víš, co, může, nemusí, ale určitě nebude.. Prostě ty příčiny jsou takové, že to může být vážné a i nemusí, třeba orpavdu nakonec má ně co se štítnou žlázou- já mám sníženou a někdy mě bolí nohy, jsem unavená, a nebo mu chybí nějaký vitamíny, cokoliv..
Od známé, žádné krev z nosu netekla, jenom o víkendu malého chytla velká bolest nohou, unava byla ale pak dostal i teploty a měl akutní leukemii..Ale takové, coby, kdyby, zítra si zajdi a uvidíš, že to nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.5.13 21:24

Holky ted me ukamenujete, ale jeste sem si vsimla ze ma okolo znamenek takovej bilej"kruh: 8o
To jsem zvedava co se zejtra dozvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.5.13 21:26

@maminka189 tak to nevím, to si raději zajdi.. Ono to možná všechno zní strašlivě, ale opravdu může to být tak, že mu prostě něco chybí..
A neměl třeba to klíště :think: raději si zajdi a držím palce, at je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí