Mám uplakané miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
29.12.17 08:36
@Limi123 píše:
Jojo, u nas take brek nonstop. Spal mi jen pri noseni, v kocarku venku za jizdy nebo u prsa, pokud jsem vydrzela lezet bez pohnuti. Ani u jednoho jsem si ale neodpocinula ja. Takze jsem nekolik mesicu vlastne temer nespala. Pamatuji si, kdyz syn jednou vydrzel spat chvili v postylce, ten strasny pocit, kdyz jsem slysela, ze se budi. Byla jsem uplne zdesena, vycerpana…Ale ted mi to vynahrazuje, je uzasny! (Take ma sve dny, ale v norme).

Ze? Tohle si vybavuju naprosto jasne. Kdyz se mi nahodou po treba 40min intenzivniho noseni podarilo malou odlozit tak, aby se neprobudila, tak jsem nikdy nevedela, jak dlouho bude spat. Mohlo to byt 5min, nebo 20min (to byl prumer) a v ojedinelych pripadech spala dokonce 40min. Ja zatim budto uklizela jak nejrychleji to slo, protoze to byly jedine momenty, kdy jsem mela volne ruce a cas… anebo zcela vycerpana sedela na gauci a koukala na stenu, neschopna se ani pohnout, tak unavena jsem byla. A kdyz se ozvalo takove to typicke zaknourani pri probouzeni, tak jsem skoro plakala zoufalstvim.

Kdo nezazil, nepochopi.

Holky, ja nejak nevim, jak se odhodlat na druhatko. My se teda uz snazime, ale kazdy mesic citim zklamani i ulevu zaroven, ze to jeste nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.17 09:12

Holky a kojili jste nebo dávali UM, když tak plakali? Mně totiž přijde, že kojené děti jsou víc uplakané. Sestry malá taky pořád strašně plakala, pak podle váhy zjistila, že málo vypije, začla s UM a byl klid a ségra konečně vyspaná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure