Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
Proc ji porad atakujes?
Ať čtu, jak čtu. Pro mě začala hádku Black orchids.
Reaguju jako naprosto nezaujatá. Co ty? ![]()
Proč? Protože pracovat se musí..Rozhodně se nezastávám těch lidí, hlavně když se chovali špatně k dítěti ať je zelené, modré či jakékoliv, to je snad logické a každému normálnímu člověku by to vadilo.
Zdravím,
osobní spory neřešte v diskuzi, kvůli tomu zakladatelka toto téma nezakládala.
Díky,
Monika
Jen faktická poznámka: slovo „gadžo“ je z východoslovenského nářečí, není to romské slovo. Je to vlastně zkomolené slovenské slovo „gazda“, tedy hospodář, sedlák, vlastník půdy. Tedy člověk, který si Romy najímal na polní práce a sem tam jim i daroval něco, co si neodpracovali. A sedlák byl VŽDYCKY „bílý“. Takže gadžo není nadávka, ale označení většinové populace. (I když někteří Romové to umějí vyslovit pěkně opovržlivě.)
@Jura007 a jak je to teda si neodpověděl:-D.Je nadávání do jiné barvy rasizmus?:-D
Taky si myslim že tady @Black_Orchids začala ona
když to beru s pohledu nezaujaté. Jinak už si dlouho lámu hlavu s tím žě někdo vždy napíše BO oni ti závidí, to je jen závist a nějak sem ještě nepochopila proč tady všichni té BO závidí? Co má tak zvláštního? Asi fakt nevim vše:-D. Pardon za zkratky je to dlouhé jméno:-) @Black_Orchids -BO ![]()
Zakladatelko tak jak to dopadlo? Mluvila si s rodiči oné dívky??
@Kamča.dalmatinka - závidí?
Já nee. Já jsem sem tam viděla přezdívku, ale jinak jsme se s BO nesetkali.
![]()
@Aladina píše:
Ale s adminem jsi měla pravdu.![]()
i když zamčeno ještě není.
i to přijde
i když je možné, že když už to kamča řekla nahlas, jura nehlásil ![]()
@Aladina píše:
Ať čtu, jak čtu. Pro mě začala hádku Black orchids.![]()
![]()
Reaguju jako naprosto nezaujatá. Co ty?
Co ja? Ja se mam dobre dekuji
a co ty? ![]()
Podle me hadka zacala z jine strany nez od Black Orchids ![]()
Weru - děkuji za optání. Mám se dobře.
I když… já se tě neptala, jak se máš… Takže… jak vidíš, možná špatně čteš a můžeš se proto ve tvrzení, kdo hádku začal, mýlit. ![]()
@Aladina píše:
Weru - děkuji za optání. Mám se dobře.I když… já se tě neptala, jak se máš… Takže… jak vidíš, možná špatně čteš a můžeš se proto ve tvrzení, kdo hádku začal, mýlit.
Psala jsi : "Co ty? ", to neni az tak konkretni ![]()
@admin píše:
Zdravím,
osobní spory neřešte v diskuzi, kvůli tomu zakladatelka toto téma nezakládala.Díky,
Monika
ja bych jenom chtela dodat, ze tohle je v kazde diskuzi, kde neco resi Jura. Vzdy pise naprosto mimo tema, rozpouta naprosto zbytecnou xx strankovou debatu o nicem, pak prijde vystraha od vas adminu a pote protoze si Jura neda pokoj, tak zamceni diskuze, ktera byla o uplne necem jinem nez o tom o cem psala zakladatelka.
@Weru píše:
Psala jsi : "Co ty? ", to neni az tak konkretni
Jo, jo. To máš pravdu. Taky píšu spojky, předložky atd. ![]()
Ale nerada bych odváděla pozornost od zakladatelčina tématu. ![]()
O slovíčkaření tu přeci nejde. ![]()
@Aladina píše:
@Kamča.dalmatinka - závidí?![]()
Já nee. Já jsem sem tam viděla přezdívku, ale jinak jsme se s BO nesetkali.
![]()
no už sem si párkrát všimla že to Bo píšou často že ta nebo ta jí beztak závidí tak si furt hlavu lámu co
??Třeba nám to někdo objasní at mužu taky závidět ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Proc tu praci vykonavas, kdyz je to hnus, ta mensina?
,nadavat nekomu do kofol, nebo naopak, do gadzu je rasismus.