mamča z Kyjova a okolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
27.2.07 17:53

Ahoj, zdravím zas po nějakém čase. Teď nějak nestíhám chodit na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.2.07 13:39

Iwi protože z pana Kokyho z Želetic se vyklubal pěkný lump a podvodník…Půjde k soudu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
28.2.07 14:00

Iwik - já jsem „stará“ emimiňačka, ale spíš chodím do deníčku, na rodinu zase jen do regionální diskuze :wink: To víš, osamělá duše :wink:

Vydris - chceš poslat nějaké inzeráty? Byly tam myslím i Želetice, pohledám včerejší tisk a písnu ti to na rodinu. Stěhování je obecně lahůdka - tedy pokud lezeš do nedodělaného, já to absolvovala v době, kdy jsme se navíc stěhovali i v práci a chodila jsem do dvou zaměstnání - musím říct, že jsem pak totálně odpadla :cry: Mimochodem, strejdův baráček do babičce ve Bzenci je volný :wink: , jedna paní už najisto chtěla, ale dětičky jí to rozmluvily, že má zůstat raději v penzionu (je jí prosím 58 let), kdo by prý se o barák staral a zřejmě šlo i o penízky, totiž :wink: Ale ten by se vám asi nehodil - je to jen 2+1 (ale úpravou se dá udělat 3+1) s malým dvorkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.3.07 14:30

Ahoj holky:_) Moc teď nestíhám psát, pořád někde jsme.
Jak se všechny máte? Koukám, žer jste na tom asi stejně jako já, nějak to tu zase siřelo.
Sanynko, tak sem choď více, budeme jedině rády:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.4.07 11:29

Ahoj hoolky :) , koukám, že to tady opravdu osiřelo a nikdo už sem nechodí, je to škoda :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.4.07 14:01

Ahoj všichni, jak jste prožili velikonoce? Chodili jste už s dětma po pomlázce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.10.08 11:58

Ahoj holky tady se už nepíše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie