Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukala jsem poprvé minulou neděli - a už dlouho mě žádný pořad tak nevytočil. Hlavně kvůli pravidlům. Že je neprozradili soutěžícím, bych ještě pochopila, al eže je nezná ani moderátor je docela zarážející.
A nenapadlo by mě, že v pořadu, kde vystupuje Ruda bude ještě někdo větší trotl než on. Nebo vám připadalo chování Něrgešové v pořádku?
Ahoj taky koukám a štve mě jak již několikrát bylo napsáno „dvojí metr“ někdy vím víc než soutěžící (Ruda atd.) Jinak mě Fanánek překvapil - je fakt chytrej a fandím mu ![]()
@zasemamina
To jsem se docela smála, že to nepoznal a jak nevěřil, že je to jeho ![]()
@zasemamina
To jsem se docela smála, že to nepoznal a jak nevěřil, že je to jeho
Myslíte piánovku? o to jsem bohužel přišla. zkusím najít na netu. i manžel se tomu bude divit ![]()
@neschopná mamka
A tak já se jí nedivím že byla vytočená, když jí neuznal něco, co druhýmu týmu v pohodě.
@Camael ne obsah, ale projev mě docela zarážel. Ale kresli umí ![]()
S těmi pravidly je to fakt nějaké divné. Pokud si hrají na vědomostní soutěž, musí to opravdu jasně a srozumitelně nastavit.
připadá mi, že jeden tým má těžší otázky než ten druhý, ale z jednoho zkouknutí, nevim…
Vadi mi libor boucek, ktery je i autorem scenare.je fakt divnej
chtelo by to nekoho s vetsim svihem a kdo je pohotovejsi a neupravuje pravidla.
@yourlady já myslela, že je to nějaké licence - jak talent a pod…tak to mnohé vysvětluje. ![]()
@neschopná mamka
U mě všechno přebil Ruda z Ostravy. To je tak stupidní image, až to bolí. Asi si založím diskuzi, jestli tohle stvoření přijde někomu vtipný, to by mě fakt zajímalo. ![]()
@Camael tak to bezpochyby. Já přepínám jen když ho z dálky zahlídnu. A hanba mě liská kudy chodí když musím přizant, že jsem taky z Ostravy.
Ale někomu to „ftipné“ přijít musí, jinak by ho už dávno stopli ![]()
@neschopná mamka
Tipuju, že to bude podobná cílová skupina, která se chechtá třeba takovýmu Kameňáku. Já kvůli němu i přelaďuju rádio, když na něj padnu. Babička byla taky z Ostravy a teda jako retard nemluvila.
Navíc Ruda není z Ovy, ale z Č. Těšína a tohle je jeho image a na tomhle vystupování si postavil svůj „úspěch“, já takhle taky nemluvím ![]()
Tak v neděli jsme se ani nedodívala, bylo to strašné… Furt samé hádání se o pravidla a body ![]()
@ivik21 Říkala jsem si to samý. Tenhle díl mě pěkně otrávil, Bouček si tam dělá, co chce, o soutěžících ani nemluvě. Ten F. R. Čech, to byl otřes. A to, jak Fanánek odezíral…no pokud je tohle dovoleno, tak nechápu, na co mají sluchátka, to ty dva mezi prvním a posledním můžou rovnou přeskočit.
přesně tak, a přišlo mi hrozně trapné, jak Ringo furt vyřvával ty své udýchané bonmoty ![]()
@ivik21
Byly doby, kdy byl vtipnej, ale teď už mi přijde jen senilní a trapnej, navíc docela nechutnej, co se ženských týká.