Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díváte se někdo na tuto zábavnou soutěž? V mém okolí se na to nikdo nedívá a tak si o tom nemám s kým povídat. Překvapí vás často odpovědi soutěžících?
@zasemamina
Já koukám a baví mě to. Jen u některých účinkujících trpím, takovej Ruda z Ostravy, toho nedávám nikde. Jak myslíš to překvapení s odpovědí?
Ne, mě spíš překvapují pravidla, jednou se radit můžou, pak zas ne, pak zas uzná nějaký bod z více bodů kvůli napovídání… ![]()
Tohle by měli vyřešit ![]()
@ivik21
Jo, tak to máš recht, to je tam hodně divný. A taky jsem si v posledních dvou dílech říkala, že Vydra a Navrátil teda moc naděleno shůry nedostali.
@Camael píše:
@zasemamina
Já koukám a baví mě to. Jen u některých účinkujících trpím, takovej Ruda z Ostravy, toho nedávám nikde. Jak myslíš to překvapení s odpovědí?
Třeba to, že Kuba neví kdo byl Prokop Diviš, nebo to když si posílají ten dárek tak kolikrát vím víc než oni. Ruda mi v takové soutěži taky neseděl, i Lukáš Pavlásek. Ale je to o srandě, kdyby dělali nějaký výtěžek na charitu, tak by to asi bylo více trapné že se tak blbě chovavaj v soutěži.
@ivik21 píše:
Ne, mě spíš překvapují pravidla, jednou se radit můžou, pak zas ne, pak zas uzná nějaký bod z více bodů kvůli napovídání…Tohle by měli vyřešit
myslím, že radit se mohou když je odpověď za kolektiv, jednotlivec má odpověďět za sebe. ale občas to taky neřešej a je to divný
@zasemamina
Tak ta nevědomost mě u mladších překvapuje obecně, chybí takový ten všeobecný přehled. Pavláska miluju, ale ten díl jsem zrovna neviděla. Jinak mi to přijde svižný a vtipný a ani mi nepřijde, že by se chovali nějak blbě. Dokážu pochopit, jak třeba byla vytočená Něrgešová právě proto, jak tu bylo napsáno výš, dvojí metr je tam špatně.
Přesně tak, je tam dvojí metr, občas uzná jednomu, co druhému družstvu zamítl ![]()
A taky proč by se snažili, když na konci si vytočí nulu, že jo?
Myslím, že v takovémto typu soutěže se nedá říct, že byli nervózní a odpověděli špatně. Manželovi se dost líbí odpovědi Fanánka, jako že není blbej. Ale byl překvapenej že nedal všechny prezidenty. Pak se nám taky líbil Etzler, byl chytej a pohotovej.
@ivik21 @zasemamina
A tak Fanánek je chytrej. Nakonec je inženýr ještě z dob, kdy se ten titul nedával každýmu jako dneska.
No, nejlepší byl Mádl, který řekl, že Československo vzniklo v roce 1923
![]()
@ivik21 píše:
Fanánkovi to myslí, hlavně při hádání těch měst z písmen
Možná to bude tím, že toho hodně objezdil s kapelou ![]()
Ale je fakt borec. Sem to jednou pozdě přepla když byla reklama a ono zpívali Piánovku. jak dlouho to trvalo, než si své dílo poznal
?
Jinak jsem teda viděla jen první díl a silně mi to připomínalo Blafovanou (kdo zná přátele, tak pochopí
)
@Camael píše:
@ivik21 @zasemamina
A tak Fanánek je chytrej. Nakonec je inženýr ještě z dob, kdy se ten titul nedával každýmu jako dneska.