Máme rádi česko, zábavná soutěž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
15.5.13 10:54

Máme rádi česko

Díváte se někdo na tuto zábavnou soutěž? V mém okolí se na to nikdo nedívá a tak si o tom nemám s kým povídat. Překvapí vás často odpovědi soutěžících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40270
15.5.13 11:08

@zasemamina
Já koukám a baví mě to. Jen u některých účinkujících trpím, takovej Ruda z Ostravy, toho nedávám nikde. Jak myslíš to překvapení s odpovědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.5.13 11:09

Ne, mě spíš překvapují pravidla, jednou se radit můžou, pak zas ne, pak zas uzná nějaký bod z více bodů kvůli napovídání… :cert:

Tohle by měli vyřešit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
40270
15.5.13 11:14

@ivik21
Jo, tak to máš recht, to je tam hodně divný. A taky jsem si v posledních dvou dílech říkala, že Vydra a Navrátil teda moc naděleno shůry nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
15.5.13 11:18
@Camael píše:
@zasemamina
Já koukám a baví mě to. Jen u některých účinkujících trpím, takovej Ruda z Ostravy, toho nedávám nikde. Jak myslíš to překvapení s odpovědí?

Třeba to, že Kuba neví kdo byl Prokop Diviš, nebo to když si posílají ten dárek tak kolikrát vím víc než oni. Ruda mi v takové soutěži taky neseděl, i Lukáš Pavlásek. Ale je to o srandě, kdyby dělali nějaký výtěžek na charitu, tak by to asi bylo více trapné že se tak blbě chovavaj v soutěži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
15.5.13 11:20
@ivik21 píše:
Ne, mě spíš překvapují pravidla, jednou se radit můžou, pak zas ne, pak zas uzná nějaký bod z více bodů kvůli napovídání… :cert:Tohle by měli vyřešit :mavam:

myslím, že radit se mohou když je odpověď za kolektiv, jednotlivec má odpověďět za sebe. ale občas to taky neřešej a je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.5.13 11:20

@zasemamina
Tak ta nevědomost mě u mladších překvapuje obecně, chybí takový ten všeobecný přehled. Pavláska miluju, ale ten díl jsem zrovna neviděla. Jinak mi to přijde svižný a vtipný a ani mi nepřijde, že by se chovali nějak blbě. Dokážu pochopit, jak třeba byla vytočená Něrgešová právě proto, jak tu bylo napsáno výš, dvojí metr je tam špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.5.13 11:22

Přesně tak, je tam dvojí metr, občas uzná jednomu, co druhému družstvu zamítl :cert:

A taky proč by se snažili, když na konci si vytočí nulu, že jo?

• Citovat
  • Upravit
831
15.5.13 11:28

Myslím, že v takovémto typu soutěže se nedá říct, že byli nervózní a odpověděli špatně. Manželovi se dost líbí odpovědi Fanánka, jako že není blbej. Ale byl překvapenej že nedal všechny prezidenty. Pak se nám taky líbil Etzler, byl chytej a pohotovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.5.13 11:33

Fanánkovi to myslí, hlavně při hádání těch měst z písmen :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
40270
15.5.13 11:35

@ivik21 @zasemamina
A tak Fanánek je chytrej. Nakonec je inženýr ještě z dob, kdy se ten titul nedával každýmu jako dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.13 11:38

No, nejlepší byl Mádl, který řekl, že Československo vzniklo v roce 1923 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
15.5.13 11:40
@ivik21 píše:
Fanánkovi to myslí, hlavně při hádání těch měst z písmen :potlesk:

Možná to bude tím, že toho hodně objezdil s kapelou :lol:
Ale je fakt borec. Sem to jednou pozdě přepla když byla reklama a ono zpívali Piánovku. jak dlouho to trvalo, než si své dílo poznal :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.13 11:40

Jinak jsem teda viděla jen první díl a silně mi to připomínalo Blafovanou (kdo zná přátele, tak pochopí :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
15.5.13 11:41
@Camael píše:
@ivik21 @zasemamina
A tak Fanánek je chytrej. Nakonec je inženýr ještě z dob, kdy se ten titul nedával každýmu jako dneska.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky