Maminka dvojčátek Praha 5

689
23.4.11 22:15

Maminky dvojčátek Praha 5

Ahojky je mi 31, mám 20 měsíční kluky a bydlím kousek od Anděla. Hledám kamarádky..maminky dvojčátek na společné prochajdy, návštěvy hřišť a pod…
Ozvěte se budu moc ráda :-)
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fenixana
4.5.11 20:21

Ahoj!

Tak já Ti tedy píši :mrgreen: , jsem maminka holčiček, je jim taky 20měsíců!!! Ale nejsem z Prahy 5, ale z Prahy 9..Jestli ti to nevadí, tak se někdy můžeme vidět? Mám pár kamarádek, ale dost mi nyní ubyly, prostě si někdy přijdu pěkně „odřízlá“, ono to s dvojčaty neni jako s 1miminkem. Ozvi se Lucka :mavam: , jo a je mi taky 31let!!!!

• Citovat
  • Upravit
fenixana
4.5.11 20:29

foto

posílám ještě foto holek(asi v roce)

• Citovat
  • Upravit
689
25.5.11 14:15

Ahoj Lucko
promiń, že se ozývám až te´d, ale měla jsem nějaké starosti navíc. určitě tě ráda uvidím a holčičky taky :-) jen nevím jak stím cestováním. Dříve jsem jezdila pořád někam, ale te´d mi kluci v kočáře už nevydrží. tak něco navrhni :-)
Budu se těšit :-)
kačka a kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fenixana
2.6.11 15:08

Ahoj Katko!

Děkuji za odpověď. Rády se s Tebou sejdeme, ale nevím, zda by se Ti hodil příští víkend? Můj přítel je v práci.. Je to 11.6. nebo 12.6.? Holky cestování v kočárku zatím zvládají, tak bychom vystoupily na Andělu a ty to tam znáš, tak bychom někam zašly, do parku apod. Někdy po odpoledním spaní, mezi 15 až 16tou hodinou? Jestli se Ti to nehodí, tak potom bych mohla 15.6. ve středu a pak až v červenci(na konci června jedeme na dovolenou). Ozvi se, těším se, Lucka+Bára+Kačka :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová