Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky je mi 31, mám 20 měsíční kluky a bydlím kousek od Anděla. Hledám kamarádky..maminky dvojčátek na společné prochajdy, návštěvy hřišť a pod…
Ozvěte se budu moc ráda ![]()
Kačka
Tak já Ti tedy píši
, jsem maminka holčiček, je jim taky 20měsíců!!! Ale nejsem z Prahy 5, ale z Prahy 9..Jestli ti to nevadí, tak se někdy můžeme vidět? Mám pár kamarádek, ale dost mi nyní ubyly, prostě si někdy přijdu pěkně „odřízlá“, ono to s dvojčaty neni jako s 1miminkem. Ozvi se Lucka
, jo a je mi taky 31let!!!!
Ahoj Lucko
promiń, že se ozývám až te´d, ale měla jsem nějaké starosti navíc. určitě tě ráda uvidím a holčičky taky
jen nevím jak stím cestováním. Dříve jsem jezdila pořád někam, ale te´d mi kluci v kočáře už nevydrží. tak něco navrhni ![]()
Budu se těšit ![]()
kačka a kluci
Děkuji za odpověď. Rády se s Tebou sejdeme, ale nevím, zda by se Ti hodil příští víkend? Můj přítel je v práci.. Je to 11.6. nebo 12.6.? Holky cestování v kočárku zatím zvládají, tak bychom vystoupily na Andělu a ty to tam znáš, tak bychom někam zašly, do parku apod. Někdy po odpoledním spaní, mezi 15 až 16tou hodinou? Jestli se Ti to nehodí, tak potom bych mohla 15.6. ve středu a pak až v červenci(na konci června jedeme na dovolenou). Ozvi se, těším se, Lucka+Bára+Kačka ![]()