Maminka po KETu?

Anonymní
25.10.10 08:42

Maminka po KETu?

Předem zdravím všechny úspěšné snažilky!

Určitě se mezi Vámi najde trpělivá maminka, které se podařilo otěhotnět po KETu a právě od ní bych potřebovala poradit.
Jsem po neúspěšném IVF-ICSI (1.ET) a nyní 3tí den po KETu.
Po ETu jsem měla několik příznaků těhu, jako je bolest v podbřišku, slabá teplota, únava a pnutí v prsou.
Nyní po KETu nemám absolutně žádné příznaky. V den transferu se u mě do večera oběvila teplota kolem 37*, ale ta na druhý den zmizela.
Cítím se tak, jako bych na žádném „zákroku“ nebyla a je mně dobře. A to mně právě dělá starosti. Nejsem si totiž jistá, jestli je to správná odezva a jestli nás opět nečeká zklamání?
Proto bych se ráda zeptala, jaké jsou ty „správné“ pocity po KETu, aby to vedlo ke zdárnému konci - těhu.
Moc děkuji za odpověď, Zuky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
25.10.10 09:18

:mavam: tak já neporadím bohužel,ale ráda se taky něco dozvím-jdeme na KET dnes ve 12.00 :dance:
:kytka: jinak ti od :srdce: přeju ať to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 09:35

Rohlice, tak to tu budem asi prožívat společně :wink: Moc držím pěstičky, aby to vyšlo! Jdeš na 1.KET, že? Hodně odpočívej a až budeš moct, pošli pár písmenek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5436
25.10.10 15:45

jj,je to náš první.
Tak mám to za sebou,máme 2 bobánky :dance: :dance:
akorát mi roztahovala děložní hrdlo,takže trochu krvácím a prý tak 2 dny budu a docela to cítím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 17:10

Paráda! Tak sněhuláčci můžu pomalinku roztávat a zahnízďovat se :-) Hm, to s tím děložním hrdlem neznám, snad tě to přestane brzo bolet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 17:11

Kolik jste měli sněhuláčků?
My jsme měli zmražených 7 prvojáder, ale jen 2 z nich byly dobré :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.10 18:45

my jen 2 :-? něco mi dnes říkala,že to jsou výstavní morulky :think: já vůbec nevím,se v tom nevyznám :nevim: při prvním pokusu nám zmrzlinky nezbyly,takže teď to máme poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 18:55

Rohlíčku a jak se cítíš? Poleháváš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.10 19:08

no :oops: přijeli jsme nadlábla jsem se,natáhla se na gauč,koukala na „zoufalky“,pak jsem jela na poštu a teď se zase válím a čučím :nevim:
nechci to nějak hrotit,při minulým pokusu jsem ležela dokud nepřišla 12-tý den mrcha rudá a bylo to k ničemu a i dr mi dnes říkala,že se mám chovat úplně normoš,jen ne prudký pohyby,přehřívání,že ležení nepomáhá :nevim: jo a nemám se stresovat :zed: mi řekla,že je to pro mě asi nepochopitelný,co mi říká a hodně těžký,ale,že mám prostě myslet pozitivně :pankac: že to je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 22:13

Já teda ležím už třetí den. Ale už mě to nebaví.
Měla jsem to jak ty. Posledně jsem poctivě ležela, než přišla MS a stejně to bylo na houby. Ničemu to nepomohlo :pocitac:
Moje embryoložka říká: „Stane se, co se má stát. Ležet můžete pro pocit, že pro to děláte maximum.“

Manžel mě pořád hlídal (přes víkend) :lol: , abych ležela, ale já to taky hrotit už v žádném případě nebudu.
Dostala jsem zase teplotu a tak jsem dnes i pár hodin prospala. Ale od zítřka budu fungovat normálně.

Proto si myslím, že na to jdeš správně.
Jo a s tím pozitivním myšlením, to není tak snadné a někdy mě ty řeči typu: ..nesmíš na to tak myslet, mysli pozitivně.. už mě štvou.
Pozitivní myšlení spermie nezrychlí, nebo vejcovody neuzdraví…

Zatím pěkně odpočívej a papej dobrůtky, ať se mimísci mají dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.10 22:38

jj :pankac: ale ty na to jdeš taky dobře přeci :pankac: mě příťa taky hlídal,nosil mi jídlo,pití atd atd.a pak byl totál hotovej když přišla ruďoška a já udělala test a tam prázdno :-? seděl v křesle ještě 20 min a ten test hypnotizoval a čekal,že se ještě vybarví :zed: pak se rozbrečel a já byla v hajzlu z toho jak on je z toho hotovej :zed: už ho takhle nechci vidět :zed: teď jsme se dohodli,že to prostě tak nějak nebudeme řešit :-? nebo teda,že to nebudeme hrotit,jak jsi psala,co se má stát,stane se a já věřím,že to klapne :pankac: a tobě taky :pankac: nechceš si napsat podpísek?nebo nechceš se přidat do diskuze-další pokusy od září???holky tě tam rádi přivítají a jsou moc hodné a hodně podrží :hug: tak šup šup k nám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.10.10 22:58

Rohlíčku, no klidně se přidám, ale nemám adresu-zitra si to tu projdu, dnes už asi pujdu do hajan. Moc děkuju za pozvání, jsi :andel:

No tak to je mazec, že z toho byl přítel tak zklamaný. Ono je to dost těžké pro ženskou. Zas na druhou stranu aspoň víš, že to bere vážně a že pro tebe a mimi udělá cokoliv. Už jen jak byl vzorový opatrovatel! :pankac:

Po prvním ETu jsme byli naprosto přesvědčeni, že to vyjde a doma jsme se radostně oslovovali maminko, tatínku a mimuška naše jak se máte a tak různě jsme s blastocystama hovořili.
Jenže teď… jsme velice opatrní a už o nich ani nemluvíme jako o našich dětech, oslovení typu ..maminky musí jíst, adt už nevedeme, neděláme si plané naděje. On ten následný sešup je víc jak krutý a ztráta iluzí hrozná. Vždyť to víš sama nejlíp.

Samozřejmě, že pořád věříme (ale už s mírou. Doma jsem už hlásila, že to opět nevyjde, páč ty příznaky pořád nepříchází. Někdy mám pocit, že jsem ty sněhuláčky vytratila cestou z kliniky, jinak není možné, že bych neměla žádnou odezvu…?? ..už mně z toho hrabe :nevim:

Co se týká testu, pokud nepříjde MS, udělám si ho před návštěvou na klinice. Nechci se tam rozbulet, až mně řeknou, že zas nic. Raději si to bulení odbidu doma a tam už to hold snad nějak vydýchám.

Ale jak píšeš, jsme na začátku, hlavně ty. Přezevšechno věřím tomu, že to dobře dopadne. Už se těším na ty tvoje dloooouhé dálnice // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.10.10 00:00

https://www.emimino.cz/…-2010-43988/
tady máš odkaz ať nemusíš hledat :lol:
a napsala jsi to jak když mi mluvíš z duše :hug: :pankac:
hele my si říkáme táto,mámo pořád tak nějak nám to zůstalo od prvního mýho těhu-sice to dopadlo blbě,ale oslovení nám zůstalo :pankac: ale nejvíc se těšíme až nám tak budou říkat naši cipísci a ne sami sobě a přijde to,vím,že jo,jednou určo :pankac:
a já se těším na tvoje dálnice,jsi napřed budeš je mít dřív :pankac: :hug:
to s tím bulením znám,po prvním ET nám to vyšlo nebo vyšlo-//jsem měla po těch 14-ti dnech za dalších 14 jsme byli objednaný do CARu na UTZ a já 2 dny před začala krvácet,příťa i v CARu mě uklidňovali,že mohlo odejít jen jedno,že máme normoš přijet,já věděla,že ne,prostě jsem se cítila"prázdná" :zed: odbulila jsem si to doma :cry: jeli jsme,ale stejnak při UTZ,když dr řekla,že bohužel,tak to šlo nanovo a to jsem myslela,že už jsem se vybulila"do sucha" :zed:
teď musíme myslet pozitivně a zmrzlíkům věřit :pankac: :hug: :andel:
jdu hají,pohladíme bříško,popřejeme jim dobrou noc a domluvíme jim ať už s náma zůstanou :andel:
papa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.10.10 08:57

Rohlíčku pěkně jsi to napsala :srdce: Nebylo to pro tebe lehké :cry:

Jak se říká, co nás nezabije, to nás posílí.
Jsem zvědavá jak dopadnem. Moc bych to přála tobě i sobě. Máme toho za sebou všichni i manžové už dost, tak si snad už zasloužíme nějakou tu odměnu :kytka:

Děkuju za odkaz, jdu se tam mrknout. Já už jsem taky na jedné diskuzi, tak se taky přidej: http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí