Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 28 let a mám 10 měsíční holčičku, bydlím v Brně -Bystrci, ale příští rok se budu stěhovat do Střelic u Brna, hledám maminku s podobně starou holčičkou…Nejlépe Brno - bystrc, Kohoutovice, Bohunice, Brno - venkov (Popůvky, Troubsko, Moravany u Brna, Nebovidy, Střelice u brna.)Budu ráda když se někdo ozve.
Ahojky
, jsem z Bystrce a bývám často i v Troubsku. Jen teda miminko teprve čekám, jsem v 17tt ![]()
A v ktere casti bystrce bydlis? To by nevadilo, ze teprve cekas, zalezi jak jsi natom casove. Ja jsem prave chodila do prace az do posledni chvile…To utece a budes taky vozit
@heduska36 Na Vondrákové a ty? Časově jsem flexibilní, sice ted na neschopence, ale od prvního mám mít práci ![]()
@heduska36 A já zas nevím, kde je Kursova. Vondrákova je jak je nám. 28.dubna
Kursova je na konecne 1…jsme zde v podnajmu a pristi rok se prave budem stehovat do Strelic…Chteli jsme jit do podnajmu nekam jak jsi ty - bliz prehrade ale Nic tam nebylo…ale chodim tam casto s kocarkem. Uz to zde mam projity vse…dneska Melo byt 18 stupnu ale zatim to vypada na prseni tak nevim co odpoledne jestli pujdu ven Nebo ne
Dobrý den. Snad to nebude vadit, ale ráda bych se Vás zeptala na názor a zkušenosti se základní školou. Hledám školu pro děti 5. a 8 třída. Jste ve škole spokojení? Děkuji.