Maminka - Střelice u Brna a okolí

36
9.11.15 21:45

Maminka Střelice u Brna a okolí

Je mi 28 let a mám 10 měsíční holčičku, bydlím v Brně -Bystrci, ale příští rok se budu stěhovat do Střelic u Brna, hledám maminku s podobně starou holčičkou…Nejlépe Brno - bystrc, Kohoutovice, Bohunice, Brno - venkov (Popůvky, Troubsko, Moravany u Brna, Nebovidy, Střelice u brna.)Budu ráda když se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
9.11.15 22:08

Ahojky :), jsem z Bystrce a bývám často i v Troubsku. Jen teda miminko teprve čekám, jsem v 17tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.15 09:41

A v ktere casti bystrce bydlis? To by nevadilo, ze teprve cekas, zalezi jak jsi natom casove. Ja jsem prave chodila do prace az do posledni chvile…To utece a budes taky vozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
10.11.15 09:43

@heduska36 Na Vondrákové a ty? Časově jsem flexibilní, sice ted na neschopence, ale od prvního mám mít práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.15 09:46

Na Kursove, Ted si nemuzu vybavit kde Ta Vondrakova je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
10.11.15 09:49

@heduska36 A já zas nevím, kde je Kursova. Vondrákova je jak je nám. 28.dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.15 10:08

Kursova je na konecne 1…jsme zde v podnajmu a pristi rok se prave budem stehovat do Strelic…Chteli jsme jit do podnajmu nekam jak jsi ty - bliz prehrade ale Nic tam nebylo…ale chodim tam casto s kocarkem. Uz to zde mam projity vse…dneska Melo byt 18 stupnu ale zatim to vypada na prseni tak nevim co odpoledne jestli pujdu ven Nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 13:24

ZŠ Střelice

Dobrý den. Snad to nebude vadit, ale ráda bych se Vás zeptala na názor a zkušenosti se základní školou. Hledám školu pro děti 5. a 8 třída. Jste ve škole spokojení? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová