Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak si napíšeme po neděli a domluvíme se. Já se teda přiznám, že jsem myslela hlavně v týdnu..o víkendu jsme s manželem, který je přes týden dlouho v práci ![]()
Budu se moc těšit ![]()
Ahojky, já tento týden můžu jen v pátek. Ale na příští týden nic nemáme, tak pište, kdy se to hodí vám ![]()
Holky a kam chodíte na prochajdu? Já klasika, přehrada, Údolí oddechu, k prasatům..
Snad bude ten můj lump hodnej, teď dlouho nespí, max. tak hoďku ![]()
Zdarec no ja to pak uplne prokaucovala neco mi do toho vylezlo. Co úterý příští tyden? Jak jste na tom? Nemusíme na dlouho, me uz taky dlouho nespí, klidne pro začátek něco kratsiho ![]()
To je v pohodě
Jdá v úterý nic nemám, takže můžu
Nechám to klidně na vás..daly bychom si někde sraz a vyrazíme. Holky a v kolik? Máte ty děti věkem od sebe
tak jak se vám to hodí?
Hele my treba dopoledne-vyrazime kolem deváté, +-, nebo po obědě cca kolem jedné-půl druhe…je mi to jedno
Kdyby se vám hodil jiný cas taky se mužem přizpůsobit… ![]()
Holky přidávám se, mám holčičku 8 měsíců, bydlím teď na Markůvkách, to je vedle Kachlíkové, ale v září se stěhujeme na Kamechy.
@LennyL1 píše:
Holky přidávám se, mám holčičku 8 měsíců, bydlím teď na Markůvkách, to je vedle Kachlíkové, ale v září se stěhujeme na Kamechy.
Super!! ![]()
Holky jsem tele, v úterý ráno jdem na očkováni. Tak bychom mohli až tak kolem desáté. ![]()
@LennyL1 píše:
to pak zaberem celej chodník ![]()
No..já teda chodím až odpo..dopoledne malej spí a já mám chvíli „něco“ udělat
cca kolem druhé..jak by to vyhovovalo vám? ![]()