Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, dneska je to na prd
a akorát teda nevím, jestli budu mít tento týden čas..ve čtvrtek nemůžu určitě..a zítra nebo v pátek jdu do „bývalé“ práce za holkama..takže se mnou takto
ty by jsi tento týden mohla kdy? ![]()
Co na očkování? V pohodě?
Jo jo očkováni v poho, snáší to (zda se) celkem dobre. No ja tento tyden uz mam taky dost co dělat, v pátek mam těžkou zkoušku tak se mam co učit, tak kdyby jsme to podnikly až příští tyden určitě se zlobit nebudu ![]()
Ale kdyby přeci jen bylo moc pěkne pocasi, ve středu bych treba hodinku dala… ![]()
Tak to je fajn, že je prcek v pohodě
Ty ještě studuješ, tak to jsi dobrá
Já toho mám někdy plný kecky, natož se ještě učit..Omlouvám se, ale zítra to asi stíhat nebudu..pojedu za těma holkama a nevím, kdy se vrátím
Leda že bych se ozvala, jak dojedu..ale nevím, jestli budeš online..
Jinak přeju hodně štěstí u zkoušky a příští týden nám to už určitě vyjde!
![]()
Ahoj holky, mě bude 30 a mam téměř 3letyho syna a bydlíme v Bystrci take na Teyschlove. Chodime na hřiště, na přehradu, na prasata atd. tak kdyby se z vas někdo chtěl k nam přidat, budem moc rádi ![]()
Ahojky, no je to blbý, ale my na té procházce ještě nebyly
Ale myslím, že na podzim něco domluvíme a vyrazíme
Můžem třeba zrovna k těm prasatům ![]()
Jeeee!
no jo léto, kazdy někde trajda, je to proste těžký
ale myslim ze uz by to šlo. Teda, ted jeste 14 dni určitě nemůžu, ale pak uz se snad domluvíme ![]()
No přesně
Já jen doufám, že počasí vydrží a bude pěkné září
a třeba i říjen ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, dovoluji si obnovit diskusi. Je mi 25 let, přítel často jezdí pracovně pryč, máme tříměsíční holčičku a za dva měsíce se stěhujeme do Bystrce. na kachlíkovu. Kamarádky nějaké mám ale bezdětné a tak si toho už moc nepovíme, znáte to.. ráda bych se seznámila s pohodovou holčinou podobného věku jako mám já a ideálně i s přibližně stejně starým prckem na nejen procházky s kočárkem, to zvládnem i samy ale i kafíčko, pokec, návštěvy, a později i vínečkoa uplně nejlepší by bylo kdyby měla i pohodovýho chlapa který by si sednul s mojím chlapem
anonym protože nikdo ještě neví že se stěhujeme:)
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, dovoluji si obnovit diskusi. Je mi 25 let, přítel často jezdí pracovně pryč, máme tříměsíční holčičku a za dva měsíce se stěhujeme do Bystrce. na kachlíkovu. Kamarádky nějaké mám ale bezdětné a tak si toho už moc nepovíme, znáte to.. ráda bych se seznámila s pohodovou holčinou podobného věku jako mám já a ideálně i s přibližně stejně starým prckem na nejen procházky s kočárkem, to zvládnem i samy ale i kafíčko, pokec, návštěvy, a později i vínečkoa uplně nejlepší by bylo kdyby měla i pohodovýho chlapa který by si sednul s mojím chlapem
Ahoj, mě bude 30,synovi v řijnu 3 a bydlime kousek od Ečerové, tak kdyby si chtěla zajit na kafičko, pokec, budem moc radi ![]()
@Anonymní píše:
@tobisa28 píše:
Ahoj, mě bude 30,synovi v řijnu 3 a bydlime kousek od Ečerové, tak kdyby si chtěla zajit na kafičko, pokec, budem moc radi
Cau holky sice nejsem z bastru ale bydlime hned vedle - v kohoutkach - tak bych se i pridala
mam 3mes. dcerku ![]()
To by taky šlo