Maminka z Bystrce, společné procházky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie432875
21.5.16 22:10
@RadkazBrna píše:
No..já teda chodím až odpo..dopoledne malej spí a já mám chvíli „něco“ udělat :mrgreen: cca kolem druhé..jak by to vyhovovalo vám? :)

To by taky šlo :)

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
24.5.16 11:02

Tak dnes to vidím bledě, pocasi nam nepřeje. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
266
24.5.16 12:45

Jojo, dneska je to na prd :roll: a akorát teda nevím, jestli budu mít tento týden čas..ve čtvrtek nemůžu určitě..a zítra nebo v pátek jdu do „bývalé“ práce za holkama..takže se mnou takto :think: ty by jsi tento týden mohla kdy? :)
Co na očkování? V pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
24.5.16 15:03

Jo jo očkováni v poho, snáší to (zda se) celkem dobre. No ja tento tyden uz mam taky dost co dělat, v pátek mam těžkou zkoušku tak se mam co učit, tak kdyby jsme to podnikly až příští tyden určitě se zlobit nebudu :think:
Ale kdyby přeci jen bylo moc pěkne pocasi, ve středu bych treba hodinku dala… :)

• Citovat
  • Upravit
266
24.5.16 19:56

Tak to je fajn, že je prcek v pohodě :) Ty ještě studuješ, tak to jsi dobrá :potlesk: :palec: Já toho mám někdy plný kecky, natož se ještě učit..Omlouvám se, ale zítra to asi stíhat nebudu..pojedu za těma holkama a nevím, kdy se vrátím :nevim: Leda že bych se ozvala, jak dojedu..ale nevím, jestli budeš online..
Jinak přeju hodně štěstí u zkoušky a příští týden nám to už určitě vyjde! :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.16 12:53

Ahoj holky, mě bude 30 a mam téměř 3letyho syna a bydlíme v Bystrci take na Teyschlove. Chodime na hřiště, na přehradu, na prasata atd. tak kdyby se z vas někdo chtěl k nam přidat, budem moc rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.8.16 21:42

Ahojky, no je to blbý, ale my na té procházce ještě nebyly :D Ale myslím, že na podzim něco domluvíme a vyrazíme :) Můžem třeba zrovna k těm prasatům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
31.8.16 07:39

Jeeee! :lol: no jo léto, kazdy někde trajda, je to proste těžký :lol: ale myslim ze uz by to šlo. Teda, ted jeste 14 dni určitě nemůžu, ale pak uz se snad domluvíme ;)

• Citovat
  • Upravit
266
31.8.16 23:14

No přesně :mrgreen: Já jen doufám, že počasí vydrží a bude pěkné září :) a třeba i říjen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.16 07:21
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, dovoluji si obnovit diskusi. Je mi 25 let, přítel často jezdí pracovně pryč, máme tříměsíční holčičku a za dva měsíce se stěhujeme do Bystrce. na kachlíkovu. Kamarádky nějaké mám ale bezdětné a tak si toho už moc nepovíme, znáte to.. ráda bych se seznámila s pohodovou holčinou podobného věku jako mám já a ideálně i s přibližně stejně starým prckem na nejen procházky s kočárkem, to zvládnem i samy ale i kafíčko, pokec, návštěvy, a později i vínečko ;-) a uplně nejlepší by bylo kdyby měla i pohodovýho chlapa který by si sednul s mojím chlapem :-D anonym protože nikdo ještě neví že se stěhujeme:) :dance:
:mavam: Bystřec okres Ústí nad Orlicí? Tady poznáš spoustu maminek si myslím :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.16 07:22
@Anonymní píše: :mavam: Bystřec okres Ústí nad Orlicí?
  • Citovat
  • Upravit
3
6.10.16 09:43
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, dovoluji si obnovit diskusi. Je mi 25 let, přítel často jezdí pracovně pryč, máme tříměsíční holčičku a za dva měsíce se stěhujeme do Bystrce. na kachlíkovu. Kamarádky nějaké mám ale bezdětné a tak si toho už moc nepovíme, znáte to.. ráda bych se seznámila s pohodovou holčinou podobného věku jako mám já a ideálně i s přibližně stejně starým prckem na nejen procházky s kočárkem, to zvládnem i samy ale i kafíčko, pokec, návštěvy, a později i vínečko ;-) a uplně nejlepší by bylo kdyby měla i pohodovýho chlapa který by si sednul s mojím chlapem :-D anonym protože nikdo ještě neví že se stěhujeme:) :dance:

Ahoj, mě bude 30,synovi v řijnu 3 a bydlime kousek od Ečerové, tak kdyby si chtěla zajit na kafičko, pokec, budem moc radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2893
9.10.16 00:02
@Anonymní píše:
@tobisa28 píše:
Ahoj, mě bude 30,synovi v řijnu 3 a bydlime kousek od Ečerové, tak kdyby si chtěla zajit na kafičko, pokec, budem moc radi :)

Cau holky sice nejsem z bastru ale bydlime hned vedle - v kohoutkach - tak bych se i pridala :-) mam 3mes. dcerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová