Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem maminka (37 let) 4 měsíční holčičky (1. dítě) z Prahy - Malešic. Ráda bych touto cestou poznala maminku, která taky nemá s kým chodit na procházky s kočárkem… Díky ![]()
@Lucák O. Ahoj, bydlím taky v Malešicích, kousek od Malešického parku, mám 2 měsíčního chlapečka. Někdy můžeme vyrazit, otázkou je, jestli dokážeme miminka sesynchronizovat ![]()
@Mirka04: To by bylo fajn, do parku chodíme taky. Určitě se domluvíme. My chodíme většinou cca po 13té hodině.
@Lucák O. My až mezi 14-15
po 13 hod. se mi malý budí na jídlo. Záleží ale jak dlouho býváte venku. S těmi dětmi je problém, já se tak nějak přiblížila časově mé známé, trvalo nám ten čas skloubit asi tak 14 dní a teď nám děti +- vstávají na jídlo stejně. Ale jak jsou ty děti starší, tak už to jídlo ošidit nejde, jak malý nedostane svoji dávku ve stanovený čas, tak je zle
ale to asi znáš sama. Tak snad se někdy aspoň na hodinu potkáme ![]()
@Mirka04: Jojo, to znám
moje Violka navíc prakticky přes den nespí, takže jsem ráda, když si pospí aspoň v tom kočárku. Většinou ji krmím cca ve 13 hodin (a vydrží pak cca do 16ti najezená), pak chvíli počkáme, pak přebalení a výprava ven, takže můžeme i v tu 14tou hodinu. Pak by byly ještě cca 2 hodiny do dalšího jídla. Na procházce býváme cca 1,5 hod. Dneska bych chtěla vyrazit do Malešického parku, budu tam teda ASI od 14té hodiny. Kdybyste šli též, tak mám fialovou delší bundu a černý kočárek. Do soukromých zpráv pošlu číslo na sebe, když to nevyjde dnes, tak třeba v pátek. Lucie
@Lucák O. Dnes chci jít určitě, pokud nebude pršet. Jsem domluvená ještě s tou sousedkou, byla jsem teď nemocná, tak jsem nebyla skoro 14 dní venku. V pátek taky můžu, ve čtvrtek máme první očkování, tak snad nebudou žádné komplikace
.Telefon mám uložený a my půjdeme s kamarádkou poznat, máme obě šedé stejné kočárky - nepřehlednutelné ![]()
Ahoj holky,
Muzu se k vam pridat nekdy na prochazku s trimesicnim chlapeckem? Jsem taky z Malesic.
@btk No hurá konečně někdo s chlapečkem
já mám kolem sebe jen samé holčičky, ale nevadí mi to. Určitě se přidejte
teď to počasí není ještě super, ale až bude tepleji, to už bude super a hlavně budeme moct být s prckama déle venku ![]()
Ahoj, ja bydlím ve strašnicích a mám 9 měsíčního chlapečka. Taky hledám někoho, s kym bych mohla na procházky, kafco v létě a návštěvy.
Obnovuji diskusi…
Není tu nějaká čerstvá maminka z Malešic?
Mám malou „jarní“ holčičku… Ráda bych našla někoho na procházky (a posezení pod stromem či na lavičce) v Malešickým parku, kam chodím každý den a někdy bych si ráda popovídala s někým, kdo má momentálně stejné starosti a radosti jako já ![]()