Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucaluc1 to by bylo super, můžeme se sejít třeba někdy na 10.hodinu než budeme vyzvedávat starší, já mám druhou 2 letou holčičku
mě totiž po vyzvednutí malého chodí dcera spát, takže by jsme mohli s mladšími pokecat na hřišti
?
@isp tak ok, mas FB? Napsala bych ti do zpravy, abys me nasla, tam se to lip domlouva, at to tu nespamujem holkam ![]()
@doumi píše:
@lcj3232 tak to už je trochu blížBudeme konkrétně ve Čtyřkolech
mohli by jsme dát někdy kafčo ale bohužel teď nemám auto ![]()
@lcj3232 to můžeme
ale my se budeme stěhovat až 27.-28.9. Takže v říjnu můžeme ![]()
Auto mám, to není problém ![]()
@doumi píše:
@lcj3232 to můžemeale my se budeme stěhovat až 27.-28.9. Takže v říjnu můžeme
Auto mám, to není problém
Tak to by bylo super,mam 16.mesicniho chlapecka
@lcj3232 Našemu je teprve 9 měsíců, ale tak snad to kluci spolu zvládnou… Není někde nějaká cukrárna/kavárna s dětským koutkem?
@doumi píše:
@lcj3232 Našemu je teprve 9 měsíců, ale tak snad to kluci spolu zvládnou… Není někde nějaká cukrárna/kavárna s dětským koutkem?
V pyselych je jedna cukrarna s mensim koutkem ![]()
@doumi píše:
@lcj3232 naproti pizzerce? A tam dojdeš bez auta?
Autobusem nebo pesky je to krasna prochazka ![]()
@lcj3232 tak super, jakmile vybalíme kočárek, ozvu se
Můžu si tě přidat do přátel abych tě nemusela dohledávat v diskuzi?
@doumi píše:
@lcj3232 tak super, jakmile vybalíme kočárek, ozvu seMůžu si tě přidat do přátel abych tě nemusela dohledávat v diskuzi?
Jj. urcite, mam i skype lizatko322
@lcj3232 píše:
V pyselych je jedna cukrarna s mensim koutkem
V Pyšelích je nějaká cukrárna? Můžete mi to nějak přiblížit? Vůbec to tam neznám… A říkala jsem si, že bych někdy s dětmi zašla a že nejbližší je asi v Benešově, když tu v Čerčanech zrušili a nepočítám Beneuu v Čerčanech, kde není moc místa na kočárek.
@fatin píše:
V Pyšelích je nějaká cukrárna? Můžete mi to nějak přiblížit? Vůbec to tam neznám… A říkala jsem si, že bych někdy s dětmi zašla a že nejbližší je asi v Benešově, když tu v Čerčanech zrušili a nepočítám Beneuu v Čerčanech, kde není moc místa na kočárek.
V pyselych byla jeden cas zrusena ale uz tam zas opet je.je na namesti vedle posty, naproti restaurace u dobrotu.je tam i mensi detsky koutek se stoleckem.