Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc rada bych nasla nejakou spřízněnou dusi jak pro sebe tak idealne i pro syna. Nejsem z Brna, pristehovali jsme se a nejak se nam nedari najit fajn pratele. Me je 33 a synovi budou v rijnu 3. Jsme z bohunic, ale jsme zvykly cestovat po Brne, pokud to nebude nejaky extrem na severu ![]()
Ahoj, mam klucinu, taky mu budou v rijnu 3, nemam v brne zadne kamaradky s detma…take bychom urcite radi nekam zasli. Momentalne, teda bydlime temer v Brne, ale s velkou pravdepodobnosti se budem kvuli praci stehovat do bohunic
![]()
Jojo, než jsme se přestěhovali, taky jsme bydleli v Bohu, teď na ne máme supr vyhled
Taky bydlím v Bohunicích
Jen mě je 19 a mám skoro 5-ti měsíčního synka ![]()
@Veushe píše:
Taky bydlím v BohunicíchJen mě je 19 a mám skoro 5-ti měsíčního synka
tak muzete s nami na prochajdu, malej to treba prospi
nebo muzem na hristi popovidat, odkud jste konkretne
Ahoj, jsem taky z Bohunic, mám dva syny, 3roky a 7 měsíců, nemáme s kým chodit na písek nebo na procházky, tak to můžeme zkusit? Na Švermovu to máme kousek. Ahoj Zuzka
@Zuz.ikG píše:
Ahoj, jsem taky z Bohunic, mám dva syny, 3roky a 7 měsíců, nemáme s kým chodit na písek nebo na procházky, tak to můžeme zkusit? Na Švermovu to máme kousek. Ahoj Zuzka
super tak bychom se mohli na pristi tyden domluvit a nekam zajit, jak to mate s casem, kam a kdy chodite?