Maminky hubeňourů, učitelka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
14.4.15 16:30
@Barushe píše:
ve 3 letech mela 91cm a 10,9kg, ale ve skolce se rozjedla, jak mela motivaci deti ;) u nas ve tride je fakt nekolik drobnych holcicek a i klucik jeden malej, tak jsou asi zvykly :)
Nic di z toho nedelej. Vraz ji ten papir, dr to vi, tak se neboj :hug:

Jak jsem v tohle doufala… A nic. U dcery ve třídě je takových nejedlíků několik a jsou tak urputní, že je musí posazovat k jednomu stolu, protože naopak každý jeden z nich dokáže rozvrátit stravovací morálku celého stolu dětí, které jinak normálně jí. :zed:

Příspěvek upraven 14.04.15 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.4.15 16:33

Já bych jí žádné potvrzení nenosila. Proč jako? Učitelce do toho vůbec nic není, tak nemá co čumět do nějaké zprávy od doktorky :nevim: Jen bych jí řekla, že jsem si toho už všimla a pediatrička samozřejmě taky.
Mojí bude šest a nemá ani 15 kilo. Nikomu to nevadí. Ale ona teda jí hodně, učitelky ji spíš chválí, že si i přidává

Příspěvek upraven 14.04.15 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.4.15 16:33

@sromulenka Viz výše - někdy to prostě funguje obráceně. Taky jsem byla naštvaná, když jsem zjistila, že dávají nejedlíky k sobě, ale učitelka mi vysvětlila, že to fakt jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.15 17:45

Ono je asi těžké z pozice třetí strany správně určit, kdy se do něčeho začít vměšovat a kdy ne, v minulosti bylo už několik případů, kdy člověku zůstával rozum stát, že si nikdo - lékaři, učitelé - nevšimnul toho, že je dítě týrané. Na druhou stranu s vámi plně soucítím, taky by mě to rozhodilo. Dceři je 5 a půl roku, na pětileté prohlídce měla totožnou váhu jako má teď, jen s tím rozdílem, že se za toho půl roku vytáhla o 4 centimetry, takže aktuálně vypadá, jako by nedostávala najíst. Navíc má geneticky dané, že asi nikdy žádných obřích rozměrů nedosáhne, s manželem jsme oba drobní, oboje prarodiče jsou taky štíhlí (respektive moje mamka byla až do nemoci, ale pamatuju si, jak si ještě v době mé dospělosti spousta lidí myslela, že jsme ségry). Naštěstí máme soudnou doktorku i učitelky, a když vidí, jak vypadáme my s manželem, je jim jasné, že děti na tom budou stejně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
14.4.15 18:09

Zkusila bych se domluvit s doktorem aby napsal porvrzeni pro ucitelku ze ja mala zdrava a jeji vaha odpovida norme. sice na hranici ale norme. Muj syn oslavil pred par dny 3ti narozeniny a ma 11.5kg a 89cm.. Narodil se v terminu 2.74kg a 47cm… Doktor nikdy nerikal ze by byl nejaky hodne maly nebo hubeny.
Je hubeny a patri k mensim detem, ale myslim ze to ma proste dane. :nevim: :nevim:

Mimichodem ja jsem pred mesicem byla podepsat prijeti syna do skolky a tam mi reditelka rika ze jeste nevidela tak maleho triletaka. Ze bude urcite nejmesi ze skolky, jestli si nechci rozmyset a nechci ho dat do skolky az za rok… nejak jsem nepobrala :cert: :cert: :cert: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.4.15 20:49

Prosim tě…jsi dospělá nebo mimino…??? Nemusíš učitelce NIC předkládat…bože. Nic jí do toho není. Pokud dítě nejeví známky týrání, může jí být výživa šumák. Dnes a denně vídám ve školce maminky/tatínky, kteří brojí proti byť JEDINÉMU bonbonu ve školce…a ráno jejich dítko dorazí a v ruce rozlízané lízátko, Brumíka nebo Tatranku (vyvážená snídaně) a odpoledne sakum-prdum… :nevim: Kdybych měla řešit výživu dle rodičů, zblázním se…
Takže při další poznámce p. učitelky klidně řekni: „A co jako? Tak je hubená…nic vám do toho není. Nashledanou.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 21:14

Děkuji za vaše názory, já nevím co tím učitelka sleduje, ale jak jsem psala brzy si vymyslí něco jiného, ona má pořád nějaké připomínky asi by dostala infarkt kdyby viděla v inkubátoru miminko které má třeba jen 600g určitě by koukala na všechno jinak, že těch 10kg je už prpstě velké dítě, když by tedy nesrovnávala s vrsědstevníky. paní učitelka ma na všechno hned odpověd. to ji potom chci vidět příští rok, kdy bude dalekovíc nových malošků.
navíc doktorka v září uplně bez problémů potvrdila přihlášku, že může nastoupit do školky.
paní učitelce by tak vyhovovalo jako to bylo jako doted, těch 5 dnů v měsíci a jen do oběda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová