Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky asi to přesně sem nepatři pokud bude vadit smažu. Nenibtu nějaká maminka která by žila v Německu? Jsme tu sedum měsíců a ještě tu nikoho neznáme. Mam dvě děti třetí čekáme. Kdyby tu byla dobrá duše která by si chtěla psát nebo tu někde poblíž bydlela a chtěla se kamarádit byly by jsme moc rádi ![]()
@nattynka24 záleží na tom, kde v Německu. Je to obrovská země. Klidně napiš sz
Dobrý den, jmenuji se Katka, jsem z Prahy a po mateřské dovolené jsem začala podnikat v oblasti zdraví. Už jsem se nechtěla trápit 12hod v práci, chtěla jsem více času pro svého prcka a své koníčky. Jsem součástí české startupové firmy zaměřené na zdraví a imunitu. Nyní se poohlížím po nových obchodních partnerech žijících v zahraničí. Za produkty a výzkumem stojí přední český mikrobiolog Petr Ryšávka. Vyvinul jako první na světě individualizovaná probiotika. Firma má za 2 roky fungování obrat přes 400mil. Vzhledem k tomu, že distribuce probíhá on-line ráda bych svůj tým zde v ČR rozšířila o parťáky v zahraničí. Pokud byste některá měla zájem být na začátku opravdu hezkého a velikého projektu velmi ráda se s vámi spojím a povím více informací. Přeji všem krásný den. ![]()
Ahojky:)ja jsem ve Frankfurtu, budu take rada za jakykoliv mily kontakt, mam 4,5 mesicniho prcka.