Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blanula19 neboj, já to budu sledovat i tady. Případně můžeme vytvořit tu skupinu i tady na emiminu. Já jsem tu denně. Můžu tě informovat.
@Martina139
tak už zakládám, ale koukám, že tam mohu přidat jen koho mám v přátelích, jinak to nejde založit?
@anairda myslíš na tom fb. Klidně mi pošli žádost o přátelství. Ale jsem v práci, tak to potvrdím až večer.
Mně je to jedno. Sleduju oboje. Klidně můžeme mít skupiny dvě ![]()
@Martina139
a jsou ty skupiny tady v něčem jiné než tahle diskuze?? aby to mělo smysl ![]()
@anairda
Když tu vytvoříš neveřejnou skupinu, tak do ní vidí jen členové.
Zase když bysme založily neveřejnou skupinu, tak by nás asi mělo být trochu víc ![]()
@blanula19 @Martina139
Tak já nevím, na tom FB by to bylo asi lepší, to přeci psali další dvě myslím, že jsou spíš tam… @blanula19 tobě to tam tedy na pc nejede?
@anairda
jede, ale strašně pomalu. Kolikrát, když dávám fotky, tak to spadne apod.
@blanula19
tak hlavně aby sis mohla přečíst třeba příspěvky…
@Martina139
tak já tě zažádám o přátelství, přidám a snad to pak už půjde založit…
A mám založit tajnou nebo uzavřenou?
@anairda já ti to večer potvrdím. Nevím, jaký je rozdíl mezi tajnou a uzavřenou, ale myslím, že uzavřená bude stačit ![]()
@Martina139
asi jo
u uzavřené vidí název a členy kdokoliv, takže může kdokoliv zažádat i přijetí, tajnou vidí jen členové
@anairda tak třeba se k nám potom přidá víc maminek. To by bylo fajn scházet se ve větším počtu.
Ahoj holky…jé tak to je paráda:-) já bych to možná taky zkusila do toho krtečka od září…je to tam nějak rozdělený asi podle věku, co? ta naše tříletá a půlroční…no uvidíme…