Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, hledám kamarádku/ky z Jihlavy na procházky s kočárkama a povídání. Malému byly 2 měsíce…
Ahoj já jsem taky z Jihlavy a čekám své první dítko-holčičku.Termín mám 4.5.2012.Takže jsem v 27 týdnu…Jsem sama,mé kamarádky žádná dítka nemají a nema¨jí na mě tudíž čas..Chtěla bych najít nějakou maminku na prochajdy a kafíčka..Tak se ozvi.Můj e-mail je xk17@seznam.cz
Budu se těšit
Kamila
Ahojky. taky jsem z Jihlavy. Stále hledám kamarádku z Jihlavy na procházky. Mojí holčičce je 21 měsíců.
Ahoj,tak to je super,já bych taky chtěla kamarádku na prochajdy..Já ji mám,ale ještě v bříšku:-)Jestli ti to nevadí tak se můžeme domluvit:-)
Zdravím holky jsem Jana z Jihlavy a ráda bych se tu seznámila a našla kamarádku(kamaráda) pro mou dceru. Holčičce jsou 2 roky. Jsem mladá mamina a mé kamarádky děti nemají. ![]()
Ahoj já sem Jana a jakpak se tvoje holčička jmenuje ? Mám podobně starou holčičku 2,5 pokud bys chtěla můžem někdy zajít na procházku s princeznama ![]()
Ahojky,ráda bych našla taky kamarádku na prochajdu,na pokecík.Mám 10měsíční holčičku.
Ahojky já jsem Kamila a čekám na konci Dubna holčičku. Jsem taky z Jihlavy a nikdo v okolí děti nemá, takže jsem na to sama. Budu ráda když se mi někdo ozve, na kafíčko kde mi zkušenější maminky poradí a pak na procházky s kočárkama krásně z jara.
Ahojky.. je mi 28let a synovi 19 měsíců.. Pokud budete někdo někdy chtít strávit např. společně odpoledne, když nevíte, co vymyslet…
Kenvela píše:
Ahoj já jsem taky z Jihlavy a čekám své první dítko-holčičku.Termín mám 4.5.2012.Takže jsem v 27 týdnu…Jsem sama,mé kamarádky žádná dítka nemají a nema¨jí na mě tudíž čas..Chtěla bych najít nějakou maminku na prochajdy a kafíčka..Tak se ozvi.Můj e-mail je xk17@seznam.czBudu se těšit
Kamila
P.s. zatím se nikdo neozval,ale doufám,že se to brzy změní jen doplním svůj věk 27 let..Sejdu se na kafíčko,nebo na procházku s kýmkoliv,kdo bude mít chuť:-)
FOR KENVELA : Takových mamin, co se nudí a nikdo se neozve
Odkud jsi z Jihlavy přesně?
Ahojky taky bych se ráda seznámila už mě to nebaví samotnou ven.
Ahojky maminky, mám 5 a půl letého syna a teď čekáme 20. 9. zase kluka
. Pocházím z Plzně a kamarádky mám, ale všechny jsou pracující
a já nemám s kým chodit ven. Bydlím na Březinkách, tak kdyby jste některá chtěla, dáme si sraz a můžeme společně trávit chvíle s dětičkama
… díky za odpověď Hela
Ahoj Hedusko, uz jsem si tu nasla par kamaradek, ale bereme kazdeho noveho kamarada
My bydlime na Doline a mame 13,5 mes Mateje. Klidne se muzem nekdy sejit
Koukam ale, ze ti nejde zaslat soukroma zprava
Eliska
Ahojky Eliško, díky za nabídku. Mám pár cca 3 týdny do porodu druhého, tak až budeme READY
, tak se ozveme…