Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí maminky, hledám kamarádku/ky z Brna na procházky,kávu,sem tam oběd, později vožení, výlety s dětmi a případně mužskými ![]()
Jsem v 18tt , čekám prvňátko, na MD jdu v půlce dubna a pak mi bude určitě chybět stejně „postižená“ kamarádka
. Jestli se tu najde taková, která taky s miminkem kamarádsky osiří, ozvy se
. (Líšeň, Židenice, Špalanice, Slatina, Černovice, Ivanovice, Zábrdky jsoud ostupné lokality
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky
Já jsem z Vinohrad, ale jsem teprve 5tt.. Každopádně si ráda popovídám ![]()
Ahoj Lizzi a Kallo,
můžu se k vám přidat ?
S Lizzi se už známe, a ty Kallo nebyla jsi na diskusi Plánujeme, snažíme se,…od října 2011 ? Protože z nějaké diskuse si Tě taky pamatuju. ![]()
Jinak já jsem ze Židenic a pokud bude vše OK, v září budu mít třetí dítko, jsem na začátku 7.tt.
Jé ahoj Katshi, další společná diskuze? paráda, čím víc maminek, tím líp! ![]()
Jinak něco o mě - taky čekám první miminko, jsem vdaná, za chvíli mi bude 27 a jsem učitelka (naštěstí to u mě není diagnóza) ![]()
Jo jo, taky jsem tu ![]()
Ale zatím koukám, že těch těhotných v Brně asi moc není, nikdo se sem nepřidává. ![]()
Ahoj holky, byla jsem ted mimo město a nestíhala jsme psát
Katsi, ano, byla, ale miminko bylo rychlejší, zjistila jsem to 3.10. takže ta diskuze už byla pro mě bezpředmětná
Lizzy to nevadí, nemusíme vedle sebe zrovna rodit
Taky jsem překvapená, že se ozvalo málo maminek, ale třeba to přibude ![]()
Ahoj Kallo, tak si to dobře pamatuju… Ty jsi byla tuším jedna z prvních, které tam otěhotněly. Ale teď už je hodně holek odtam těhu a přesunuly jsme se do uzavřené diskuse Termín září. A ty máš termín kdy, nechce se mi to počítat…
Já ti trochu závidím, že už máš za sebou první trimestr, já jdu teprve v úterý na první prohlídku, to budu v 6+4, tak doufám, že bude vše OK a uvidím ![]()
Koukám, že čekáte kluka, to bysme si taky přáli, máme doma už dvě holky. Ale když bude třetí holka, tak taky super, hlavně aby bylo mimčo zdravé.
A odkud přesně z Brna jsi ?
Katsi, my máme uzavřenou diskuzi Červen 2012, Chlapečekby se měl narodit 15.června :_) ano, já a Honey, jestli jsi jí pamatuješt jsme otěhiotněly nejdřív, a ještě Snažilka 2012, ale tam to dopadlo špatně
ale jsme pořád v kontaktu.Já jsem upřím,ně ráda , že už mám ten první trim,. za sebou, nevolnosti nebo tak jsem němla ale měla jsem o mimi permanentní strach, hlavně hrůzuse ZT, to už by hrozit nemělo a zatím máme všechny testy 100% v pořádku
hele ale uteče to , však sama víš nejlíp. Já jsem ze 3 dětí, čeká tě nářez holka ![]()
Jé tak to je super diskuze tohle mi tu chybělo:)Já čekám na své první miminko ted jsem 21tt + nějakej den bude to holčička .Jsem ze Židenic a bude mi za dva týdny 26:)no už sem stará:)a ráda bych taky zašla na čajík s někým kdo je na tom podobně jako já:)
Pavoucica: tak to jsme na tom téměř stejně
, mě bylo 26 v prosinci
a teď jsem v 19tt (na metříku), my se v Březnu stěhujeme do Slatiny, aby se to naše červňátko narodilo do nového
No bezva, aspoň bude mít nevěstu
taky su „stará“, ale věř mi, že patříme spíš k mladším maminkám
takovej průměr
Jak jste na trom prvomaminky s prací? Do kdy to plánujete, pacoucice¨, u tebe je to asi nejaktuálnější?
Kalla1412:No já musela kvuli zdravotním problémům zustat doma už od prosince:(čehož někdy lituju protože penízky by se hodili, ale zase je pro nás duležitější zdraví malé ![]()
To je jasny, to by sis vyčítala do smrti, kdyby se jí něco stalo kvůli penmězům, ale já si nedovedu představit, kdybych měla být doma, asi bysme umřeli hladem
![]()
Holky, nemyslete si, že jste staré! Já budu mít v dubnu 27 a myslím si, že jsem teda asi ani dřív mimi mít nemohla - pět let výška, dva roky práce, abych nešla na mateřskou bez praxe.. a stejně si ještě říkám, že je to brzo, ale zase rodit ve 30 se mi nechce.
Jinak v práci mi končí smlouva teď na konci června, takže pak pravděpodobně pracák.. Rodit bych měla v polovině září. Zítra jdu poprvé na kontrolu ![]()
pavoucica píše:
Jé tak to je super diskuze tohle mi tu chybělo:)Já čekám na své první miminko ted jsem 21tt + nějakej den bude to holčička .Jsem ze Židenic a bude mi za dva týdny 26:)no už sem stará:)a ráda bych taky zašla na čajík s někým kdo je na tom podobně jako já:)
A k tomu věku, holky jste mlaďounké, co mám říkat já se svými 33.
Já mám hodně kamarádek s dětmi a většina porodila první dítě až kolem 30. roku, nejmladší měla tuším 26, takže ten váš věk je akorát, spíš si myslím, že budete v porodnici mezi mladšími. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat