Kopie Těhulky Brno 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8594
12.1.12 11:06

Těhulky Brno 2012

Ahoj budoucí maminky, hledám kamarádku/ky z Brna na procházky,kávu,sem tam oběd, později vožení, výlety s dětmi a případně mužskými :)
Jsem v 18tt , čekám prvňátko, na MD jdu v půlce dubna a pak mi bude určitě chybět stejně „postižená“ kamarádka ;) . Jestli se tu najde taková, která taky s miminkem kamarádsky osiří, ozvy se :) . (Líšeň, Židenice, Špalanice, Slatina, Černovice, Ivanovice, Zábrdky jsoud ostupné lokality ;) )

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
13.1.12 17:09

Ahojky :-) Já jsem z Vinohrad, ale jsem teprve 5tt.. Každopádně si ráda popovídám :-)

• Upravit
5862
13.1.12 22:24

Ahoj Lizzi a Kallo,
můžu se k vám přidat ?
S Lizzi se už známe, a ty Kallo nebyla jsi na diskusi Plánujeme, snažíme se,…od října 2011 ? Protože z nějaké diskuse si Tě taky pamatuju. :think:
Jinak já jsem ze Židenic a pokud bude vše OK, v září budu mít třetí dítko, jsem na začátku 7.tt.

• načítám...
Lizzi
14.1.12 09:43

Jé ahoj Katshi, další společná diskuze? paráda, čím víc maminek, tím líp! ;)
Jinak něco o mě - taky čekám první miminko, jsem vdaná, za chvíli mi bude 27 a jsem učitelka (naštěstí to u mě není diagnóza) :-D

• Upravit
5862
14.1.12 18:54

Jo jo, taky jsem tu :mrgreen:
Ale zatím koukám, že těch těhotných v Brně asi moc není, nikdo se sem nepřidává. :nevim:

• načítám...
8594
15.1.12 16:53

Ahoj holky, byla jsem ted mimo město a nestíhala jsme psát :-)Katsi, ano, byla, ale miminko bylo rychlejší, zjistila jsem to 3.10. takže ta diskuze už byla pro mě bezpředmětná :mrgreen: Lizzy to nevadí, nemusíme vedle sebe zrovna rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem překvapená, že se ozvalo málo maminek, ale třeba to přibude :-)

• načítám...
5862
15.1.12 18:47

Ahoj Kallo, tak si to dobře pamatuju… Ty jsi byla tuším jedna z prvních, které tam otěhotněly. Ale teď už je hodně holek odtam těhu a přesunuly jsme se do uzavřené diskuse Termín září. A ty máš termín kdy, nechce se mi to počítat…
Já ti trochu závidím, že už máš za sebou první trimestr, já jdu teprve v úterý na první prohlídku, to budu v 6+4, tak doufám, že bude vše OK a uvidím :srdce:
Koukám, že čekáte kluka, to bysme si taky přáli, máme doma už dvě holky. Ale když bude třetí holka, tak taky super, hlavně aby bylo mimčo zdravé.
A odkud přesně z Brna jsi ?

• načítám...
8594
16.1.12 11:42

Katsi, my máme uzavřenou diskuzi Červen 2012, Chlapečekby se měl narodit 15.června :_) ano, já a Honey, jestli jsi jí pamatuješt jsme otěhiotněly nejdřív, a ještě Snažilka 2012, ale tam to dopadlo špatně :-( ale jsme pořád v kontaktu.Já jsem upřím,ně ráda , že už mám ten první trim,. za sebou, nevolnosti nebo tak jsem němla ale měla jsem o mimi permanentní strach, hlavně hrůzuse ZT, to už by hrozit nemělo a zatím máme všechny testy 100% v pořádku :-) hele ale uteče to , však sama víš nejlíp. Já jsem ze 3 dětí, čeká tě nářez holka :-D

• načítám...
1570
16.1.12 11:51

Jé tak to je super diskuze tohle mi tu chybělo:)Já čekám na své první miminko ted jsem 21tt + nějakej den bude to holčička .Jsem ze Židenic a bude mi za dva týdny 26:)no už sem stará:)a ráda bych taky zašla na čajík s někým kdo je na tom podobně jako já:)

• načítám...
8594
16.1.12 12:10

Pavoucica: tak to jsme na tom téměř stejně :palec: :dance: , mě bylo 26 v prosinci :-) a teď jsem v 19tt (na metříku), my se v Březnu stěhujeme do Slatiny, aby se to naše červňátko narodilo do nového :-) No bezva, aspoň bude mít nevěstu :mrgreen: :mrgreen: taky su „stará“, ale věř mi, že patříme spíš k mladším maminkám :-) takovej průměr :-) Jak jste na trom prvomaminky s prací? Do kdy to plánujete, pacoucice¨, u tebe je to asi nejaktuálnější?

• načítám...
1570
16.1.12 14:37

Kalla1412:No já musela kvuli zdravotním problémům zustat doma už od prosince:(čehož někdy lituju protože penízky by se hodili, ale zase je pro nás duležitější zdraví malé :roll:

• načítám...
8594
16.1.12 15:11

To je jasny, to by sis vyčítala do smrti, kdyby se jí něco stalo kvůli penmězům, ale já si nedovedu představit, kdybych měla být doma, asi bysme umřeli hladem :zed: :zed:

• načítám...
Lizzi
16.1.12 15:51

Holky, nemyslete si, že jste staré! Já budu mít v dubnu 27 a myslím si, že jsem teda asi ani dřív mimi mít nemohla - pět let výška, dva roky práce, abych nešla na mateřskou bez praxe.. a stejně si ještě říkám, že je to brzo, ale zase rodit ve 30 se mi nechce.
Jinak v práci mi končí smlouva teď na konci června, takže pak pravděpodobně pracák.. Rodit bych měla v polovině září. Zítra jdu poprvé na kontrolu :-)

• Upravit
5862
16.1.12 15:59
Jé ahoj, já jsem taky ze Židenic. Kde přesně bydlíš ? Já na Hrozňatové.
pavoucica píše:
Jé tak to je super diskuze tohle mi tu chybělo:)Já čekám na své první miminko ted jsem 21tt + nějakej den bude to holčička .Jsem ze Židenic a bude mi za dva týdny 26:)no už sem stará:)a ráda bych taky zašla na čajík s někým kdo je na tom podobně jako já:)
  • načítám...
5862
16.1.12 16:02

A k tomu věku, holky jste mlaďounké, co mám říkat já se svými 33.
Já mám hodně kamarádek s dětmi a většina porodila první dítě až kolem 30. roku, nejmladší měla tuším 26, takže ten váš věk je akorát, spíš si myslím, že budete v porodnici mezi mladšími. :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová