Kopie Těhulky Brno 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8698
8.2.12 17:46
petunka9 píše:
Hani 19. cervna, ale mam slibenou postel uz od dubna kvuli komplikacim.A u koho si na Veveri byla? Ja jdu zitra k Vlasinovi a na kardio k Jicinske.
Tak snad Pepina /pracovni nazev kamaradcinych deti/ bude v poradku.

ja byla taky u Vlašína, a na kardio sem nebyla ale mna ta mají poslat až 21tt takže nevím, :nevim:

• načítám...
8698
8.2.12 17:47

aha tak to spolu v bohunicich se nestretnem ty rodíš dřív… ale to neva pak napíšeš své skusenosti v bohu ju? :kytka:

• načítám...
1570
8.2.12 22:02

Pan doktor Vlašín je opravdu kapacita:)je odborník na genetická vyšetření a na vývojové poruchy plodu.Já k němu chodila taky:)

• načítám...
1570
8.2.12 22:09

Lizzi:určitě na to vyšetření běž!Neděláš to jenom pro svuj klid, ale i pro mrnouska.Ikdyž mě tady ty vyšetření moc nebaví, tak pak si vždycky řeknu, že raději tohle než něco zanedbat a pak si to vyčítat.

• načítám...
8594
9.2.12 09:26
Lizzi píše:
Ahoj Hani, vítej :kytka: jinak Vás holky zdravím z Vysočiny, jsem tu na pár dní na „prázdniních“ :-) a jak tak koukám, nemám náhodou nejpozdější termín z Vás? jsem teď 8+6 a termín 16.9.
jinak všechny ty testy co mě čekají, to mě moc netěší, ta cukrovka bude teda náročná, ale na to mám času dost. Teď se spíš rozhodujem, jestli jít na NT nebo ne.. Byly jste na NT na Veveří?

Lizzi, na cukr nemusíš pokud TZi ještě nebylo 25, já už jsu „stařa“, tak musím, ale třeba Hani to nečeká :palec:

• načítám...
8594
9.2.12 09:28
markytka3 píše:
ahojky holky, muzu se k vam taky pridat? cekam v cervnu nasi holcicku a rada poznam nove mamky.zdravim kallu :mavam:

Hehe :-D Brno je malýa to emiminu je taky malý když už je tu člověk pár měsíců :mrgreen: :hug:

• načítám...
8594
9.2.12 09:32

Petunko a kdypak máš termín? A propo, téma porodnic ( já vím, ještě je čas, ale je to jedna z mála věcí co me fakt tíží), netuším kde rodit. Na každé je něco špatně, nikde nebyl nikdo 100% spokojený a já se nebojím bolesti, ale bojím se, aby dr. něco nezpracili mě nebo nedej Bože malému, takže nad výběrem fakt hloubám..Markétko ts rodila v Bohunicích, viď? (plete se mi všechno dokupy :roll: ) Máte vy ostatní nějaký typ a proč byste tam chtěly?

• načítám...
1570
9.2.12 09:38

Já určitě Bohunice nebo Obilnák.

• načítám...
8698
9.2.12 10:21
Kalla1412 píše:
Lizzi píše:
Ahoj Hani, vítej :kytka: jinak Vás holky zdravím z Vysočiny, jsem tu na pár dní na „prázdniních“ :-) a jak tak koukám, nemám náhodou nejpozdější termín z Vás? jsem teď 8+6 a termín 16.9.
jinak všechny ty testy co mě čekají, to mě moc netěší, ta cukrovka bude teda náročná, ale na to mám času dost. Teď se spíš rozhodujem, jestli jít na NT nebo ne.. Byly jste na NT na Veveří?
Lizzi, na cukr nemusíš pokud TZi ještě nebylo 25, já už jsu „stařa“, tak musím, ale třeba Hani to nečeká :palec:
:mavam: Dekuju za info :kytka:
  • načítám...
Lizzi
9.2.12 10:23

Kallo bude mi 27.
Co se týče porodnice, tak určitě nechci na Obilňák, je to megakomplex, kde se rodí jako na běžícím pásu a moc se tam s tím neserou.. Bohunice jsou taky meganemocnice.. Chtěla bych něco, kde nemusím rodit na koze a kde nikomu nebude divný, když si přivedu svou porodní asistentku. Musím to ještě prozkoumat :think:

• Upravit
8698
9.2.12 10:25

Bohunicích nemusíš rodit na koze,říkali mi to maminky které tam rodili,Já mam ješte čas ale už uvažuju na Bohunicích :mavam:

• načítám...
8594
9.2.12 11:07

Ona je ta poloha totiž fyzicky prý dost náročná a nejpřirozenější je to v lehce zakloněném čupu (poklatma opřená o něco/ nekoho za tebou, protože tak je nejlepší tlak, zase se Ti ale může natrhnout vepředu což si myslím, že je docela humus, ale na to nejvetší tlačení v leže..no zkus se v leže vykadit :oops: , to je taky mission impossible :mrgreen: Já prostě jen nechci, aby tam na mě někdo byl nepříjemný stylem „ale vy naděláte, to je jasný že to bolí, vždyť je to podod, " "nevyvádějte tolik“ a podobný kecy…to bych bolest nebolest tu sestru asi něčím majzla. Chci aby se ke mě chovali hezky a POMOÁHALI mi, uklidnili mě, ne na mě hučeli at se uklidním, takže asi tolik. Obilňák určo ne, váhám mezi Milosrdnýma a Bohunicema a to je diametrální rozdíl ve velikosti :think:

• načítám...
8594
9.2.12 11:08
Lizzi píše:
Kallo bude mi 27.
Co se týče porodnice, tak určitě nechci na Obilňák, je to megakomplex, kde se rodí jako na běžícím pásu a moc se tam s tím neserou.. Bohunice jsou taky meganemocnice.. Chtěla bych něco, kde nemusím rodit na koze a kde nikomu nebude divný, když si přivedu svou porodní asistentku. Musím to ještě prozkoumat :think:

Já s Tebou souhlasím a chápu Tě, já kdybych měla por. asistentku kamarádku, tak ji mám taky :) Tak to tě cukr čeká, ale máš fůůůru času ;)

• načítám...
1271
9.2.12 11:18

Ahoooj za me si vybirat nemuzu, chodik a as mudr Gerychove do prenatalni poradny a na rizikovku a tak budu rodit s ni. sem desna cita a nenecham na sebe sahnout doktora,ktreho neznam,natoz chlapa,grrrrrrrrrrrr. Sem s ni moc spokojena a zatim me drzi nad vodou a relativne prezivam v pohode. a termin mam 19.cervna,ale rezervaci postele mam uz od dubna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1271
9.2.12 11:29

Nic proti Milousum,ale tam bych nechtela ani za zlaty prase. Nechaly mi tam vykrvacet kamaradku a dalsi maj z te nemocnice trauma,ze doktora nemohly sehnat pres hodinu a obe meli deti hodne pridusene a ted sou prcci nejak postizeny.Sou hodne pozadu.Holcina ma rok a pul a jeste nesedi a 2 lety kluci nechodi ani ve 3 letech,jen se plazi.

tak za me NE.

Obilnak tam me minule nechaly vykrvacet jen ze doktorka mela zrovna obed a ze ji nebudou vyrusovat.tak sem tam sedela a omdlevala v cekarne a po 15 minutach si volala zachranku a ta me odvezla z posledni chvily do Bohunic,kde me davaly 14 dni dokupy. Tam tem lekarum po tehle zkusenosti uz neverim. I kdyz tam zas maji pro drive narozene miminka jip a aro a veskere vybaveni.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová