Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak dneska mám za sebou „zátěžový test“ a jsem za to ráda není to tak zlé akorát to čekání je zdlouhavé:(
Kalla1412 píše:Hana89 píše:Jinak vítám Tě Hani, napiš nám „jak jsi na tom“, teda od kud jsi, co a kdy čekáte pokud už víš, nějaké podrobnosti, jsem zvědavé ženské (já teda určitě
Ahoj holky múžu medzi Vás? ráda se pripojím
Ahoj holky su z Brna, su v 18+2 tt a čekáme holčičiku na červenec, su prvorodička takže moc o tehotenstve nevím ale ptám se, a zdokonaluju se,
a je mi 22let ![]()
Ahoj Hani, vítej
jinak Vás holky zdravím z Vysočiny, jsem tu na pár dní na „prázdniních“
a jak tak koukám, nemám náhodou nejpozdější termín z Vás? jsem teď 8+6 a termín 16.9.
jinak všechny ty testy co mě čekají, to mě moc netěší, ta cukrovka bude teda náročná, ale na to mám času dost. Teď se spíš rozhodujem, jestli jít na NT nebo ne.. Byly jste na NT na Veveří?
Lizzi píše:
Ahoj Hani, vítejjinak Vás holky zdravím z Vysočiny, jsem tu na pár dní na „prázdniních“
a jak tak koukám, nemám náhodou nejpozdější termín z Vás? jsem teď 8+6 a termín 16.9.
jinak všechny ty testy co mě čekají, to mě moc netěší, ta cukrovka bude teda náročná, ale na to mám času dost. Teď se spíš rozhodujem, jestli jít na NT nebo ne.. Byly jste na NT na Veveří?
jj,já byla a pohode da se, ![]()
Lizzi:Já byla na NT na Veveří je to taková soukromá klinika, ale jsou tam opravdu odborníci.Jediné co se mi moc nelíbilo tak organizace na recepci.Jestli ti něco mužu poradit tak se neobjednávej telefonicky, ale raději si tam zajdi.Mě se stalo, že jsem se na NT objednala telefonicky a když sem tam přišla, tak sem zjistila, že to sprasili a zapsanou mě neměli
Takže sem ze sebe udělala blbce a pak sem musela jít jinej den, muj chlap byl tehdy strašně naštvanej…
Kalla:Mě bylo ted 26 a sem prvorodička taky, ted jsem 24tt a 5 dní.Holčičku budeme mít taky.Takže jsem na tom co se týče informací podobně:)Pořád se ptám:)
Já tam byla,a radeji sem se objednala,a dobre sem udelala,lebo jak sme tam došli tak strašne narvano maminkama,tam se nedalo ani kde sednout, jo no na recepci moc príjemní nebo ochotný nejsu,a hlavne ak ti mužu doporučit vem si sebou pantofle,jen kdyby tam bylo hodne tak at tam nebeháš bosá,nemužeš tam chodit v kozačkach,já jinak byla spokojená, hodný a príjemný dokotor,sestry, ![]()
Jj to souhlasí doktorky i sestry byli moc hodný, na recepci seděla taková paní co by spíš měla už leda tak krmit holuby někdy v parku.Pak kdyby byl nějaký problém tak na diagnostiku vrozených nebo genetických vad je tam pan doktor Vlašín ten tomu tam velí a ten mi i odebíral „protekčně“ plodovou vodu ![]()
pavoucica ma pravdu,Takže nemusíš mít strach, ta paní na recep
ci no vypadá jak kdyby tam umírala ale jinak supr, a pán doktor Vlašín ti aj trochu prozradí co to bude,nám to taky řekl i když sme to mneli aj zaplatený. ![]()
A pavoucica jak že ti odebíral plodovú vodu? to jako tam? mne takové nic nedelali
![]()
Radši se tam teda půjdu objednat osobně, jestli tam půjdem. Já mám totiž dělohu v záklonu a moc toho není vidět ani na normálním UZ. m8m stach, aby mě tam nenechalilítat, nebo aby mi (jako jedné mojí známé) dloubali do břicha, aby se miminko otočilo..
ahojky holky, muzu se k vam taky pridat? cekam v cervnu nasi holcicku a rada poznam nove mamky.
zdravim kallu ![]()
Holky vy co ste byli na Veveri, mate i zkusenost s jejich genetikou?
obcas k vam nakouknu a sem jen zvedava s kym z vas se potkam v porodnici v Bohunicich
petunka9 píše:
Holky vy co ste byli na Veveri, mate i zkusenost s jejich genetikou?obcas k vam nakouknu a sem jen zvedava s kym z vas se potkam v porodnici v Bohunicich [/cit a kdy máš termín? ja byla na veveří spokojená, trochu to trvalo,ale budiš
Hani 19. cervna, ale mam slibenou postel uz od dubna kvuli komplikacim.
A u koho si na Veveri byla? Ja jdu zitra k Vlasinovi a na kardio k Jicinske.
Tak snad Pepina /pracovni nazev kamaradcinych deti/ bude v poradku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat